2-годишният Кирчо вече е звездичка!

• 78 561
  • 833
  •   1
Отговори
# 135
момичета,става ми страшно като чета тези неща,дано семейството не остане излъгано и с празни надежди за това лечение.завършила съм медицина и съм предубедена към нетрадиционната медицина  както повечето лекари,но ми се иска да вярвам заради малкото момченце.

Моля, коментирай някои от изказванията на Уокър- явно си по-квалифицирана, аз съм само журналист.

Не би трябвало да има алтернативна и нормална медицина, а само такава, която действа. Ако действа, едва ли щеше Уокър да се крие от закона в Мексико- щеше да е милионер и да чака нобелова награда.

Дипломите му не изключват шарлатанство.

Колкото до изказването за безплатното лечение на деца- ако е излъгал, ми е още по-гнусен!

# 136
Mamacita Bandida, плашиш ме.
Искрено се надявам това, което казваш да не е истина. Незнам дали аз съм прекалено наивна, но наистина не вярвам, че някой може да отнема човешки животи само за да спечели някоя хилядарка. А в случая Кирчо е само на две годинки. Разтрепервам се , само като си помисля, че някой може да се възползва от състоянието му, за да спечели пари.

Mamacita Bandida не казвам, че си лъжкиня и не искам да те обидя, ПРОСТО НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ВЯРВАМ НА ТОВА.

А ако това е вярно, не знам как може да са оставили този така наречен "доктор" още жив.
Ако някой направи нещо такова с моето дете или с мой роднина(да не дава Господ), то лично ще убия този измислен "лекар" .

На реалността не й пука кой какво иска да вярва. Да, искам да уплаша хората, за да се намери по-добро решение.

За още по-голямо съжаление и други шарлатани вършат поразии (да не показвам линкове, че са страшни), но се отървават.

Допускам и че в случая може да става въпрос за "праведен измамник" - такъв, който сам си вярва, приема в клиниката си хипохондрици или хора с недоказан рак, а и да има сериозни случаи, се е застраховал, че нито една терапия не е 100 процента сигурна.

Пак ще обърна внимание на публикацията във в. Янтра Днес, макар да не виждам дата- откога децата вече не се лекуват безплатно?

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 16:48 от Mamacita Bandida

# 137

Колкото до изказването за безплатното лечение на деца- ако е излъгал, ми е още по-гнусен!
По време на посещението си в България проф. Уокър оповести, че е започнал строеж на възстановителна болница за терапия на деца от цял свят, болни от рак. Всичко там ще бъде напълно безплатно. Очаква се до две години да започне да функционира. Тя също ще се намира в мексиканския град Сан Карлос.- towa  е от вестник Лечител.

# 138
Mamacita Bandida ако не можем да им помогнем дори и да им дадем пари, то можем да им дадем шанс да опитат.

# 139

Не би трябвало да има алтернативна и нормална медицина, а само такава, която действа.
това вече звучи несериозно. Не можеш да кажеп, че традиционната медицина действа , а алтернативната- не. Аз имам околко себе си много примери за това как традиционната медицина не действа.
Аз уважавам решението на родителите , ще помогна и  агитирам да се помогне. Ако в България не го бяха отписали детето и да го изпишат в къщи, нямаше да се стигне дотук.

# 140
  • UK
Цялата история звучи ужасно подозрителна. На първо място, че единственото възможно лечение е в Мексико, страна, не особено известна като рай на медицината. Аз така и не разбрах кой е насочил родителите към този алтернативен специалист. Притесняват ме противоречивата информация, която се намира в интернет, дано не е поредния шарлатанин, който иска да извлече изгода за сметка на човешката мъка. Не са ли се свързали с някоя болница в Италия? Тук, където живея, се намира един от най-реномираните центрове за лечение на онкоболни в Италия, мога да се свържа с тях.

# 141
Здравейте, пиша, тъй като току що разговарях с бащата и майката на малкия Кирчо. Те ми обясниха, че докато са били в Исул, майката е видяла в болницата залепен плакат на д-р Уокър, но тогава детето е било на системи и не са могли да го заведат. Няколко дни по-късно са отишли в НДК, където е бил доктора, после е прегледал детето и той е казал, че не трябва да му се прави 4-та х.т., тъй като едва ли ще издържи. В Мексико самото лечение и изследвания ще бъдат безплатни, сумата от 30 000 долара е необходима за билки и др. консумативи. Докторът ще ги посрещне лично. Намерена им е квартира /на родителите/ на 200 метра от клиниката за сумата от 1600 долара за целия период. Разходите за храна ще им бъдат 500 долара месечно. Самолетните билети ще им струват 5400 лева.
Последно към понеделник-вторник при проверката в банката сметката е била към 12 000 лева, от концерта са събрани 5 200 лева. Освен това ще им трябват пари и за памперси, тъй като поради заболяването Кирчо трябва да е с тях. Също така има лош апетит и яде само кисело мляко. В понеделник бащата ще ходи до банката, за да му издадат карта, с която да оперира в Мексико и отново ще провери баланса.
Причината да се насочат към Мексико е не само сумата а и необходимостта да се действа бързо, освен това майката е усетила спокойстви и доверие към д-р Уокър, самото детенце по време на прегледа е било спокойно и не е плакало.
Бащата и майката на Кирчо искат след като се съберат паричките за Кирчо, ако събраната сума е по-голяма горницата да бъде дадена на други тежко болни дечица.

П.П. да допълня че д-р Уокър е видял епикризата на Кирчо, казал, че нещата са сериозни, но ще го лекува.
Майката Валя ми даде писмото от 5.11.2009 г. на англ. език в което е посочен поименно лекарския екип, работещ с д-р Уокър.

Имало излекувана българка от д-р Уокър - Жана Иванова - ето какво открих за нея

US професор, който лекува рак: Намерих лекарството, но пътят е ваш
Галина КОНСТАНТИНОВА, 16 Октомври 2009; 08:32

Правилно хранене и вярата в успеха е рецептата на д-р Дейвид Уокър

Аз съм намерил лекарството, но ти сама трябва да извървиш пътя! Приеми, че това е работа, която трябва да свършиш в 70 процента, за останалите 30 разчитай на мен! Това са думите на американския проф. д-р Дейвид Уокър, които и днес звучат в главата на Жана Иванова. Българката от 20 години живее със семейството си в Америка. Тя е мениджър на Васил Найденов, Силвия Кацарова, Теди и някои от най-големите ни певци и е организирала серия от концерти отвъд океана. В края на 2007-а започват леките й здравословни проблеми. Тъй като е ангажирана с голям проект и няма време за себе си, отива на лекар през 2008 г., но не си прави пълни изследвания. Продължава да работи, връща се в България и кани родителите си да йгостуват в Америка. Оказа се, че от 16 години чакам този миг, а болките ми станаха толкова силни, че два месеца не можех да стана от леглото, споделя Жана. Диагнозата й е страшна: рак на дебелото черво с разсейки в черния дроб. Оперират я, но я предупреждават, че не й остава живот повече от половин година. Предстои <210> химиотерапия. В този момент научава за д-р Уокър и заминава за клиниката му в Мексико.

Професорът, гостувал миналата вечер в Пловдив, е биофизик по професия. Самият той е имал туморно образования с големина на грейпфрут, открито в корема му по повод на операция на апандисит. Оперират го. Трима онколози му казват, че ще умре след няколко месеца. Тогава ученият се посвещава на изследвания, за да разбере каква е разликата между болната и здравата клетка. У всеки човек има агенти на рака - свободните радикали, които на ден правят по 10 000 опита да намерят отслабена клетка и да я атакуват. Изумителното е, че имунната ни система се справя, казва професорът. Ние намерихме начин да възстановим унищожената енергия на клетката, обяснява проф. Уокър. Лекарството, което е разработил, е на базата на билки. Предлага се в три варианта - под формата на хапчета, като унгвент за мазане и под формата на вливки. Докато химиотерапията унищожава и болните, и здравите клетки на организма, моето лекарство унищожава само болните, обяснява разликата професорът.

Не си мислете, че лечението е само едно лекарство, обяснява Нина Хаджийска от фондация "Утре за всеки", с чиято помощ професорът гостува в пет български града и се среща с пациенти. Става дума за комплексно въздействие върху ума, духа и тялото, допълва тя.

Правилното хранене е от изключително значение за по-бързото възстановяване на онкоболните, подчертава проф. Дейвид Уокър. Той препоръчва повече зеленчуци, но от узрели растения. Препоръчва всички зелени зеленчуци като броколи, маруля. Ако е бяло, не го яжте, допълва неговата асистентка Кони и изброява забранените храни - бяла захар, брашно, картофи. Всички млечни продукти - прясно, кисело мляко, сирене и т.н., да се ядат, но да са нискомаслени или обезмаслени. Месото се препоръчва единствено в диетата на хората, които имат кръвна група нула плюс. За останалите то не е необходимо. Кафето е полезно за вас до 4 чаши на ден, защото изхвърля токсините от организма, казва проф. Уокър. То обаче трябва да се приготвя правилно, а инстантните кафета е по-добре да не се пият, съветва професорът. Яжте домати, но от градинката на съседа, съветва д-р Уокър. Той си направил експеримент, като занесъл при свой приятел микробиолог два домата - един от супермаркета и един от задния двор на съседа му. Резултатите били изумителни - в домат А ученият открил вода и целулоза. В домат Б - над 360 различни минерала, белтъчини и витамини.

В Пловдив проф. Уокър бе придружен от Силвия Кацарова и Теди Кацарова, които са рекламни лица на кампанията против рака на фондация  "Утре за всеки". Изживяхме ужаса нашата приятелка Жана да се разболее и затова участваме безвъзмездно в инициативата, обясни Теди. Тя цитира изследване на американските власти, според които методът на д-р Уокър има 86 процента успеваемост. Идеята е професорът да обучи български лекари, да създаде свой екип, който да работи у нас, а в по-далечно бъдеще да направи и свой кабинет или клиника. В момента всеки, който иска, може да се свърже с екипа на професора, да прати своя епикриза на английски език и да разбере кой начин на лечение е най-подходящ за конкретния случай. Адресът е: bioresmed@prodygy.net.mx. Самото лечение в клиниката в Мексико не може да се каже предварително колко струва, казва Жана Иванова. Това преценява екипът според конкретното заболяване. Самолетният билет до там отиване и връщане излиза между 1000 е 1300 евро, а престоят в квартира за един месец е между 400 до 800 долара. От фондацията са пратили в клиниката 11-годишно дете в понеделник, тъй като се налага да му бъдат правени вливки.

Аз не съм от онези странни хора, които казват, че всички лекарства ще ви навредят, казва с усмивка д-р Уокър. Самият той работи с огромен екип от медици. Неговата рецепта включва освен лекарството правилно хранене и огромно количество положителна енергия и вяра на пациента и на близките му, че ще се справи с проблема. Ракът не е смърт, завършва професорът.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 17:19 от Anita_79

# 142

Аз уважавам решението на родителите , ще помогна и  агитирам да се помогне. Ако в България не го бяха отписали детето и да го изпишат в къщи, нямаше да се стигне дотук.

Подкрепям!  Peace
Не знам още колко време може да се губи в търсене на нови възможности, дано лечението даде желания от всички нас резултат!  Praynig  Praynig

# 143
За съжаление си права за всичко,което си написала,аз нямам никакъв опит с онкологични заболявания,но е факт,че все още никой не може да каже защо една клетка става ракова и че обикновено радикално лечение на напреднал стадий е само оперативен.Дано все пак има някакър успех.Всички,които сме тук вярваме в чудеса,дано и този път стане чудо.

# 144
Моля, предлагайте възможности!

Monda, лекарите не са богове, а хора. Колкото до алтернативната медицина- ако размахването на сурово оскубано пиле лекуваше язва без лекарства, това щеше да е стандартното лечение, това имам предвид с изказването си "не трябва да има алтернативна медицина". За съжаление мнооого от алтернативните терапии също не работят.

# 145
НАсочили са ги от една  фондация- "Утре за всеки" , Доколкото разбрах, в момента има едно 7 г. дете  от България, което се лекува там

http://www.utrezavseki.org/index.php?option=com_content&view … =60&Itemid=70

http://www.utrezavseki.org/images/stories/%20%20%201.jpg

# 146
  • UK
Надявам се наистина всичко в тази статия да е вярно, но аз така и не разбрах методиката на този лекар, освен храната, която макар и много важна, не е ключова в случая на Кирчо, защото този лекар не е диетолог, а лекува рак...

# 147
че обикновено радикално лечение на напреднал стадий е само оперативен.
зашо да е само оперативен? Има много излекували се хора, които не са се подложили на операция.

А ето,че при Кирчо е направена операция, но има разсейки. Не му се предлага никакво лечение. Той дори и не е в болница, а живее в болки.

# 148
 в-к Струма
Примата на българската естрада Силвия Кацарова доведе в Сандански надежда за стотици обречени

Проф. Д. Уокър: Откривам клиника за лечение на рак в с. Поленица, гарантирам, че 85% от болните ще бъдат излекувани

Клиника за диагностициране и лечение на рак на дебелото черво ще бъде открита в известното като богаташко санданско село Поленица, обяви проф. Дейвид Уокър на пресконференция в “Интерхотел Сандански” по време на среща с пациенти. Проф. Дейвид Уокър откри срещата с думите: Когато лекарите поставят "смъртната присъда", че имате рак, не смятайте това за неизбежния край, защото има изход. Аз съм сред вас, за да ви покажа, че има и алтернативни терапии, които се прилагат, и искам да знаете повече за тях, за да продължите живота си. Моята терапия е призната в Америка и има 85 % излекувани от рак. Проф. Уокър обясни: Направих дълго проучване на билки, които атакуват само раковите клетки, без да засягат здравите. 24 месеца прилагах тези билки върху себе си, и когато отидох на преглед при онколога ми, беше много изненадан от промяната ми, същият онколог ми беше казал, че имам само три месеца живот. Кръвните изследвания потвърдиха, че съм 100% излекуван от рака. Оттам нататък започна едно препускане, търсеха ме много хора, които са болни от рак. Реших да помагам на хората, много трудно е да кажеш "не" на болните. Има и такива, на които не мога да помогна. Винаги казвам на всеки да направи своя избор. Лечението е от естествени продукти, които приготвям с екип от специалисти. Когато ми бе поставена диагноза множествен рак, се доверих на медицинската наука, която преди 15 години бе на върха. Спрях да ходя на работа и се посветих на лечението си. Седем месеца се подлагах на лечение, но метастазите се разстрастваха още повече. Тогава нямах представа какво е това рак. Реших да предприема изследване на рака и да установя какво е онова, което ме убива. В Мексико клиниката ми носи името Център на медицинските изкуства. 16 години имам привилегията да лекувам много различни хора, но малко истории са били толкова покъртителни като тази на българката Жана Иванова. Благодарение на Жана Иванова аз съм в България и в Сандански, който е сред 5-те града на вашата страна, които имат възможността да се срещнат с мен и да научат какво мога да направя за тях, за да се излекуват от рака.
Първият случай в България с болно дете от рак вече е налице, малко момченце на 10 години бе изпратено на лечение в Мексико. Лекарите дали заключение, че момчето може да живее не повече от два месеца. Аз гарантирам, че в клиниката ми в Мексико детето ще бъде изклекувано.
Жана Иванова разказа: Докторите ми казаха, че имам пясък в бъбреците и започнах лечението. Заминах за САЩ, два месеца бях на легло, имах болки. Дъщеря ми ме убеди да отида отново на лекар. Направиха ми скенер и ми казаха, че за съжаление имам рак на дебелото черво, но и разсейки в черния дроб. Не можах да повярвам, че ми остават няколко месеца живот. Преведоха ме в болница. Направиха ми операция, шест часа и половина, лекарите ме накара да подпиша и документа, че може да се случи най-лошото с мен. Професорът, който ме оперирал, когато ме отворил, решил да не докосва черния дроб, тъй като вече нямаше да бъда жива. Операцията мина сполучливо и ми каза след две седмици да започна химиотерапия. Тогава моите деца ми казаха: Мамо, защо не помислиш да предприемеш нещо по-различно от химиотерапия. И започнах да търся информация по интернтет коя клиника е най-добра и попаднах на д-р Уокър. Реших да се срещна с него. Говорих лично с него и той каза, че ако реша, че трябва да ми помогне, да не предприемам химиотерапия. Заминах за Месико. Професор Уокър ми даде силна вяра за това, което прави. Обясни начина, по който ще проведе лечението. Каза: Ти си в много тъмен тунел, но в дълбчина виждам една малка тънка карфичена светлина и това е изходът, през който тряба да изляза.
Процесът на лечение е силен, стресиращ, но атакува само болните ракови клетки, не убива живите, както е при химиотерапията. Бях на системи, когато проф. Уокър заяви: Искам да ти кажа нещо много приятно и изненадващо, което много бързо се е получило при теб: Жана, ти си излекувана. Започнах да плача и тогава реших, че трябва да помогна на хората да стигнат до професора. Аз му казах, че ако всичко върви добре, ще споделя това с много хора от България. Тогава той не отговори нищо.
Сега аз съм тук, в България, и започвам да помагам на хората. Голямо благодаря на Силвия и Теди Кацарови, които само за месец организираха турнето и то вече е факт. Пред десетките санданчани, които бяха в залата, проф. Уокър обеща да им помогне, за да избегнат най-лошото. За жалост имаше и такива, на които той директно каза, че краят е неизбежен по простата причина, че не са имали възможността в по-ранния стадий на болестта да се срещнат с него и той да започне да ги лекува. На 19-годишна санданчанка с образувание в устната кухина той обеща да изпрати безплатно лекарство и заяви, че проблемът ще бъде решен. Едногодишно бебе с туморно образувание /майката Валя ми каза, че това е Кирчо/ също бе прегледано от професора и той бе категоричен, че има лечение за него.

# 149
Надявам се наистина всичко в тази статия да е вярно, но аз така и не разбрах методиката на този лекар, освен храната, която макар и много важна, не е ключова в случая на Кирчо, защото този лекар не е диетолог, а лекува рак...
ами  много са статиите..говори се за енергийни практики, билки и др.

Общи условия

Активация на акаунт