2-годишният Кирчо вече е звездичка!

• 78 543
  • 833
  •   1
Отговори
# 165
  • София
професор Огнян Бранков е регистриран потребител на този форум и е много отзивчив към въпросите на майките.

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=5661

възможна е връзка с него чрез форума и то, вероятно, сравнително бърза. виждам, че за последно е влизал вчера.

# 166
Свързах се с майката на Кирчо. Тя ще ми изпрати всички, документи които има и салдото до момента по сметката.
По нейни думи, те са изпратили вече 12 000долара, за да може на 25ти да ги приемат

в моемнта до колкото знае има 11000 - 12 000лв по сметката

KAto ti izprati dokumentite  и  се запознаеш по подробно,пиши на лични да ти дам тел на журналистката,която прави репортажите за Анджелина и Горан.,за да може да се свържат с нея Peace

REDAKTIRAM SE тъй като изчетох темата,моля която от вас е запозната с подробностите и поддържа връзка със семейството да ми пише.За Горан сумата се събра за 5 дни  след репортажа по нова тв , а беше 200000,така че шанс има до 25.11 да се съберат останалите пари.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 21:50 от kaloqnis2007

# 167
  • Sofia
Нали вече стана ясно, че за парите има време, втората вноска може и по-късно да се внесе. Нямам съмнения, че ще съберем сумата.

Обаче не виждам с какво ще попречи евентуална консултация с въпросният професор и европейските клиники? Нека и те си кажат мнението. Това няма да попречи на решението на родителите, просто ще отвори и други възможности дори и като резервен вариант.

# 168
някой знаели нещо повече за професор Уокър,моля ви много ме е страх да не стане нещо със детето ми

# 169
Много мъчно ми стана за малката душичка Sad Вярвам, че Господ ще му помогне Praynig
В понеделник ще внеса и аз парички.
Кураж, мило семейство! Hug
Има доказани случаи, за излекувани с алтернативна медицина Peace

# 170
някой знаели нещо повече за професор Уокър,моля ви много ме е страх да не стане нещо със детето ми
Ami  ти имаш  достъп до информацията повече от нас- разговаряла си с него, с хората от Фондацията. Тук ние само гадаем и се мъчим да ви помогнем да съберете парите.
Да попитам- парите от концерта внесени ли са в банката? Там има 15 000 лева. Тези 4000 и те ли са в това число?

Някой друг в България предлагал ли ви е алтернатива? Много си лаконична. Разбираме положението, в  което сте и ако не искаш да споделяш, ОК..ще уважим желанието ви и ще продължим да събираме средствата

# 171
парите от концерта са 5 200 те ще се преведат в  долари след което веднага ги изпращаме на професора,днес от фондацията ни казаха че на 26 ще пътуваме ще има и други Българи със нас

# 172
В сметката 15 000, 5 000 от концерта- това прави 15 000 dolara+ 12 000 сте превели вече. Остават още 3 000 , нали?
Не ги мислете, ще се  съберат.
Имате достатъчно други неща, за които да мислите .

# 173
Момичета, не мисля, че е редно дни преди отпътуването да се обезнадеждава семейството(с догадки шарлатанин ли е доктора или не). Замислете се, колко пъти т.нар. традиционна медицина спъва алтернативната. Причините са ясни- става въпрос за купища пари, фармацевтични компании и т.н....Ето ви и пример от съвсем скоро -"свинксия грип" и "задължителните "ваксини за него...виждате спекулацията нали?А колко още купища примери има...
Мило майче, не губи надежда! HugВсе пак, ако Недай си Боже лечението не даде очакваният резултат ще съберем парички за друго. Вярвам, че всеки ще помогне!Ако искаш мнението на специалист по нетрадиционна медицина( не само в България, признат е на световно равнище) поговори с д-р Гълъбов-сигурна съм, че ще те окуражи HugТел. му е :0898 54 46 76
Желая ви успех от все сърце!  Praynig

# 174
  • Бургас
отчаяна съм,само молитвите към Бог ще спасят детето ми, това е единственото нещо което имам и което искам без него не мога и не искам да живея,Благодаря ви че се опитвате да спасите едно невинно детенце

Мило майче, пиша ти от личен, много горчив опит, нито за миг не допускай да те обземат негативни мисли. Децата са много чувствителни и всичко усещат. Знам, че в момента живота се е стоварил с цялата си тежест и жестокост върху вас, но заради Кирчо ТРЯБВА да си силна.  Идва светъл Християнски празник, вярвайте и чудото ще стане. Силно те прегръщам и вярвам , че вашият малък Кирчо, ще покаже на всички, че е голям герой.

# 175
Моля в темата спешно да се включат администраторите на bg-mamma с позиция по въпроса.
...
Очаквам отговор от Mamma или Tatti.

Не знам каква позиция се очаква от нас (администраторите) да заемем.

След като се уверихме, че случаят е реален и има човек, който да гарантира истинността, закачихме темата и призива.
За жалост не сме медици, не разполагаме и с достатъчно компетенция и информация, така че ние да преценяваме дали дадено проекто-лечение е подходящо или не.
Желанието ни е единствено да сме полезни и да помогнем, ако можем.

Вярвам, че потребителите, които са се включили с информация за въпросния доктор, не го правят с цел да разколебаят родителите на детето или да предизвикат несигурност, а го правят от най-добри чувства с цел да насочат вниманието към евентуалната възможност родителите да са подведени и с желание да ги насочат да потърсят и други варианти.

И аз съм на мнение, че е добре да се направят консултации с европейски клиники, които имат опит в областта и да се обсъдят и други възможности за лечение. Вярвам и че ако се наложи събирането на по-голяма сума, то ще успеем да се мобилизираме и с общи усилия да помогнем за събирането и.
За целта обаче ще е нужно повече съдействие от страна на родителите и по-конкретна информация, когато такава е нужна.

# 176
Momicheta, az dosega se rovix na internet i ne namiram nishto koeto da me navejda na misulta che choveka e sharlatanin. Tova koeto namerix e che sa go globili $860 000.00 za tova che e praktikyval bez lizens. Prodal si e kushtata i si e premestil praktikata v Mexico kudeto produljava da pomaga na xora s rakovi zaboliavania. Pri 86% ot pazientite my ima polojitelen resyltat na lechenieto, neshto koeto e ypomenato v zavedenoto sreshty nego delo 2002 godina.

Ako moga da buda polezna s neshto kazvaite. Jiveia ot 17 godini v USA i moga da preveda spokoino kakvato i informazia da vi triabva. Izviniavam se che pisha na latiniza no ne znam kak da polzvam kiriliza.

zelyvki na malkia Kircho i yspex. silno viarvam che chydesa stavat
 Simple Smile

# 177
Zabravix da vi kaja che na tozi link
http://www.alternative-doctor.com/cancer/walker.htm
na poslednite dva reda pishe: za 5 meseza zenata na "medikamentite (bilki i drygi koito izpolzva v lechenieto)" e mejdy $2500 i $4000. Tova e 1/30 ot tova koeto toi e platil za negovoto lechenie dokato e bil v bolniza. sushto taka konsyltaziata pri nego stryva $4800 koiato otpada ako pazienta reshi da ne se vkluchi v programata.

Zelyvki na malkia Kircho

Gabby

# 178
Сигурна съм, че паричките ще се съберат, даже повече от необходимото. Темата беше "закована" преди 4-5 дни - предполагам, че повечето хора са я видели втората половина на седмицата. Аз успях да стигна до банката в петък. Казаха ми, че преводът ще постъпи в сметката на Кирчо към 24-25-и.
Борих се заедно с майка ми в битката и с коварната болест. Знам колко объркан и отчаян се чувства човек, когато лекарите не дават големи надежди. Важно е в такъв момента да бъдеш обграден с хора, които мислят вместо теб. Бих искала да помоля родителите на Кирчо преди да тръгнат за Мексико да оставят на свои близки копие от всички документи и изследвания, ако има възможност, разбира се. Никога не се знае откъде ще дойде изцелението. Ето, момичето от Италия е готово да провери какви възможности има там, ако не дай Боже се наложи. Габи67 дава окуражителна информация... Може и някой друг да има добри идеи.
Не губете вяра и надежда!Молим се заедно с вас Бог да ви пази и с Негова помощ детенцето да бъде излекувано в Мексико!

# 179

KAto ti izprati dokumentite  и  се запознаеш по подробно,пиши на лични да ти дам тел на журналистката,която прави репортажите за Анджелина и Горан.,за да може да се свържат с нея Peace

Явно не си чела темата за Анджелина Laughingили поне първия пост. Все пак въпросната журналистка и мен интервюита. Смятам ,че сумата от 3000$ е ниищожна и до понеделник, най късно вторник ще е налице. Няма нужда от репортажи.

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 09:46 от Malenna

Общи условия

Активация на акаунт