2-годишният Кирчо вече е звездичка!

• 78 554
  • 833
  •   1
Отговори
# 150
Нека се опитаме да помогнем сега,ако не дай си боже се наложи друго лечение,ще помогнем пак.Дотогава нека не се отказваме и всеки,който може да предложи други варианти да ги сподели тук и с родителите.

# 151
Ljoli предложи и връзка в Италия, нека да потърси мнението им, аз принципно съм "ЗА"! Може би е добра възможност!
И все пак мнението на родителите дали са съгласни...?

# 152
Ljoli предложи и връзка в Италия, нека да потърси мнението им, аз принципно съм "ЗА"! Може би е добра възможност!
И все пак мнението на родителите дали са съгласни...?

Ами има само 3-4 дни. Родителите имат купени билети, имат и уговорка и по думите им личи., че не им се губи време.

# 153
Monda,защото за съжаление така пише в повечето учебници.И все пак в медицината 1 +1 не е 2,аз съм За,защото трябва бързо лечение,а в момента няма друга алтернатива.

# 154
  • UK
Да, и на мен ми стана ясно, че вече решението е взето и явно и няма време за губене. Сега ще потърся координатите на клиниките, които са в моя район, ако родителите имат желание, могат да ми пишат тук, а при нужда и да се свържем и със самите специалисти, могат да разчитат на мен, ще се опитам да направя каквото мога. Засега обаче да стискаме палци в Мексико да се случи това, което всички изключително много желаем!

# 155
Добре, но аз не съм наясно какво точно е необходимо за предварителна консултация само и дали ще е полезно да разберем евентуално какво ще предложат като лечение в Италия, какви са методите, изобщо в какво се състои лечението в тези случаи. Ако се представи Епикриза само и се потърси съвет....как мислите?

# 156
  • UK
И аз въобще не съм наясно. Не знам и към кого да се обърна, но имам познат, който работи в тази клиника, мога да попитам как се процедира. Предполагам, че може да се прати епикризата, ще се опитам да я преведа.

# 157
Момичета ,още на 1ва страница в темата в писмото на родителите до г-н Бойко Борисов ,пише кой ги е насочил към Мексико.
Г-жа Нина  Хаджийска е председател на фондация “Утре за всеки” : http://www.utrezavseki.org/

# 158
И аз въобще не съм наясно. Не знам и към кого да се обърна, но имам познат, който работи в тази клиника, мога да попитам как се процедира. Предполагам, че може да се прати епикризата, ще се опитам да я преведа.

Много добре, Ljoli! Дано има резултат, няма да е излишно в никакъв случай още едно компетентно мнение!  Hug

# 159
  • Бургас
Майчета, понякога и в медицината стават неразбираеми за докторите чудеса. Човешкият организъм е все още неразгадана схема. Едно ще кажа , когато аз губих дъщеря си, едната от докторките в София в НКБ ни каза до последно да не губим вяра и  ни разказа за  случай от практиката с един пациент в последен стадий на рак , който бе изписан безнадежно и същият този пациент след 15 години , занесъл на професора една тубичка с вино.  След  направени изследвания той нямал никакви разсейки и следи на заболяването.

Та искам да кажа, че нашата задача тук е да се съберат парите за Кирчо, безсмислено е да обсъждаме шарлатанин или не е д-р Уокър. Знам как се чувстват родителите в момента , когато са им казали , че детето им е неспасяем случай  - живота ти се срива, и когато някой ти даде може и минимална надежда ти като родител си длъжен да опиташ, и да се бориш за  живота на детето си. Разбира се, ако някой може да помогне с предложение за друго лечение това е в плюс, но нека не хабим напразни приказки. Родителите на Кирчо  в момента нямат нужда от това.

Аз внесох пари за Кирчо, с това мога да дам моя принос и го направих в името на моята малка дъщеричка , нека всяка една от нас го направи ...

# 160
Ще помогна в понеделник. Въпреки ...
Дано малкият Кирчо издържи това тежко пътуване. Дано там някъде в Мексико да е скрит късмета му и да си го вземе на връщане заедно със здравето.  Praynig

# 161
  • София
следя темата и ми е изключително мъчно за милото детенце! SadИ аз съм много скептична към този лекар,но ако това е шансът им,нека им го дадем.Надявам се всичко да има щастлив край! Praynig
Утре ще се опитам да дойдем на снимките в Борисовата градина,ако не успеем,ще преведа парички в понеделник.

# 162
Искрено съчувствам на родителите!

Но Дейвид Уокър е класически шарлатанин.

Интересува ме следното:

Здравейте, пиша, тъй като току що разговарях с бащата и майката на малкия Кирчо. Те ми обясниха, че докато са били в Исул, майката е видяла в болницата залепен плакат на д-р Уокър, но тогава детето е било на системи и не са могли да го заведат. Няколко дни по-късно са отишли в НДК, където е бил доктора, после е прегледал детето и той е казал, че не трябва да му се прави 4-та х.т., тъй като едва ли ще издържи. В Мексико самото лечение и изследвания ще бъдат безплатни, сумата от 30 000 долара е необходима за билки и др. консумативи. Докторът ще ги посрещне лично. Намерена им е квартира /на родителите/ на 200 метра от клиниката за сумата от 1600 долара за целия период. Разходите за храна ще им бъдат 500 долара месечно. Самолетните билети ще им струват 5400 лева.

Да разбираме ли, че родителите са отказали цитостатичната терапия, следвайки съвета на биофизика, поредния от всички "разгадали тайните на рака"? С какво право отменя терапията на детето, която може да е жизненоважна за него?

Как ще пътуват до Мексико с дете в толкова увредено общо състояние?

От епикризата видях, че операцията е направена в Секцията по детска хирургия, ръководена от проф. Бранков, който пише във форума.

Моля в темата спешно да се включат администраторите на bg-mamma с позиция по въпроса.
Нека да се обсъдят възможностите за лечение на детето с проф. Бранков и да се обмисли заедно с родителите, дали не е по-разумно събраната сума да се използва за лечение на детето във водещи европейски клиники (с които проф. Бранков е добре запознат) след продължаване на лечението му и стабилизиранетo на състоянието му, отколкото да отидат в ръцете на един непочтен човек, който вече е бил глобяван от Federal Trade Commission, че лекува хора без да притежава лекарски лиценз.
Кои билки струват 30 000 USD?

Отделен въпрос е кой носи отговорността за това, шарлатанин като Дейвид Уокър да дойде в България.

Очаквам отговор от Mamma или Tatti.

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 04:15 от Persona

# 163
шарлатаните са тук в България само за пари мислят не ги интересува за хората,а за Бранков нищо лошо не сме писали

# 164
отчаяна съм,само молитвите към Бог ще спасят детето ми, това е единственото нещо което имам и което искам без него не мога и не искам да живея,Благодаря ви че се опитвате да спасите едно невинно детенце

Общи условия

Активация на акаунт