2-годишният Кирчо вече е звездичка!

• 78 170
  • 833
  •   1
Отговори
# 60
Това не може да е истина  Cry Как може толкова малки душички да страдат така  Confused

Замислям се..........не може ли ние тук, които винаги сме готови да помогнем на някой, да се направи нещо като организация и редовно да събираме по някоя малка сума парички и като се наложи на някое детенце да откликнем......малко тъпо може да ви звучи, но който може да отделя всеки месец по 2-3-5 лв дори и те ще се събират  Rolling Eyes

# 61
Дано малкия Кирчо да оздравей.Да радва свойте роднини .Нека Господ да е с тях.

# 62
  • Sofia
Това не може да е истина  Cry Как може толкова малки душички да страдат така  Confused

Замислям се..........не може ли ние тук, които винаги сме готови да помогнем на някой, да се направи нещо като организация и редовно да събираме по някоя малка сума парички и като се наложи на някое детенце да откликнем......малко тъпо може да ви звучи, но който може да отделя всеки месец по 2-3-5 лв дори и те ще се събират  Rolling Eyes

Ами те се отделят и се събират в тъпия фонд за лечение на деца... откъдето обратно ги връщат в бюджета, понеже не одобряват децата за такава помощ (често реагират толкова бавно, че дотогава родителите вече са събрали сумата по други начини) #Cussing out #Cussing out

# 63
Помогнах и аз. Дано лечението има успех.

ПП
Переведох пари през и-пей, като копирах IBANa от първия пост. Плащането мина.
Da, той е коригиран

# 64

Ами те се отделят и се събират в тъпия фонд за лечение на деца... откъдето обратно ги връщат в бюджета, понеже не одобряват децата за такава помощ (често реагират толкова бавно, че дотогава родителите вече са събрали сумата по други начини) #Cussing out #Cussing out

Нямам предвид да се събират парите от някой, който само лапа, както са нашите управници  #2gunfire а от сметка, която ще е на името на някое от момичетата тук, които имат нашето доверие и знаем, че няма да злоупотребят.

# 65
С Кирчо бяхме заедно в педиатрията лятото, когато моето дете беше болно. Запознах се с Кирчо и с баща му, който ми разказа, че имал тумор и карал преждевременен пубертет. Не очаквах, че нещата при тях са станали толкова сериозни... Cry Милият Кирчо... ще му помогнем. И аз обаче питам защо Мексико и дали са проучили всички възможности родителите.  Confused
Включих се във фотосесията тук в София и събрахме доста пари за инициативата на Анджи. Готова съм пак да се включа!!

# 66
Здравейте. Освен тази молба до премиера, подавали ли са молба за финансиране на лечението в Комисията за лечение в чужбина и какъв отговор имат  от там? Ако не са,  да побързат  и да го направят. Може и по пощата. Адресът е същият като на Министерство на здравеопазването - София, пл. "Света Неделя" № 5. До Комисия за лечение в чужбина и Център "Фонд лечение на деца". Комплектоват молбата с копия от епикризите и другата медицинска документация.

Освен това имам и други въпроси -  кой прецени, че тук няма лечение, ходилили са в детската онкохематология, както са ги насочили в епикризата, какво е становището на Бобев, защо отиват точно в Мексико, а не се отправят  запитвания към Израел, Германия или Франция, които са много по-напред с материала?

Струва ми се, дано не съм прав, че тръгват  ва банк към това Мексико.  Sad

# 67
Anita_79, моля те, в момента ,в който разбереш каква сума остава да се събере ми пиши на лични или тук в темата.
Не искам пак да звъня на родителите, да им искам отчет, въпреки, че държим връзка чрез имейла.

# 68
здравейте мами аз съм майката на Кирчо ако имате въпроси можете да ми пишете на емайла тя е caci_mladshi@abv.bg  благодаря ви че искате да помогнете на детенцето ми, от концерта съберахме към 4 000лева за сега сме изпратели 12 000$ а в сметката има около 11 000;12 000 лева д-р Уокър прегледа Кирчо и дава 90% че ще го излекува само тои ние надеждата и доста неща ще са безплатно,другаде е много по скъпо ние не можем да съберем 30 000$ а Кирчо няма време.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 00:49 от kircho291107

# 69
Както някой беше писал, ако има PayPal и  ние , майките в чужбина да се включим!

Надявам се малкият Кирчо да се оправи! Praynig

# 70
здравейте мами аз съм майката на Кирчо ако имате въпроси можете да ми пишете на ел,поща тя е caci_mladshi@abv.bg  благодаря ви че искате да помогнете на детенцето ми, от концерта съберахме към 4 000лева  Cry

не са малко пари.
Колко още остават?

# 71
  • София
Имайте кураж, ще съберем парите! Само наистина е важно да сте убедени, че това е най-добрият вариант за лечение. Прегръдки за малкия Кирчо!

# 72
Йордан - явно, че не са ходили при Бобев...Доколкото разбирам от епикризата - първо са назначени 3 химиотерапии и след като туморът не се е повлиял е опериран. На детето е назначена консултаци с детски онкохематолог за цитостатична терапия след операцията. Засега, доколкото разбирам, всичко от страна на БГ е направено - не вярам от Комисията за лечение в чужбина да му разрешат това лечение, тъй като в момента детето просто се лекува в БГ. Не се знае какъв ще е резултатът след операцията...а дали са се консултирали с онколог след операцията, както са им препоръчали? Дали в момента детето се лекува с цитостатици???
Метастазите в БД НЕ са открити след операцията, както споделя бащата - от епикризата е явно, че са налични и преди това...
Явно родитлите възлагат надежда на този американски лекар...а в крайна сметка надеждата е по-силна от всеки лк...ще се опитам да помогна утре...И дано все пак родителите в момента се придържат към препоръките на специалистите от БГ! Ако в момента не се прилагат цитостатици - метастазите растат...

# 73
здравейте мами аз съм на Кирчо майката ако имате въпроси моля пишете ми на емайла той е caci_mladshi@abv.bg благодаря на тези които са помогнали и на тези които искат да помогнат  Cry

# 74
Бъдете силна!!! Вярвайте!!! Цлунете Кирчо и му вдъхнете само спокойствие тази нощ! Ще събеем парирте!!!

Общи условия

Активация на акаунт