2-годишният Кирчо вече е звездичка!

• 78 164
  • 833
  •   1
Отговори
# 75
утре ще разберем още колко пари ще ни трябват ако има някои от Петрич може лично да ме потърси и да разкажа всичко и пак ви благодаря че искате да спасите детенцето ми

# 76
Лека нощ, Валентина! Лягай си! Кирчо ще има нужда от теб///пази си силите!!!

# 77
Дано Господ е с вас и помогне на малкия Кирчо да оздравее!И аз се включвам от все сърце!Успех!

# 78
Искам и аз да помогна.Но днес помолих майка ми да отиде до банката,а там са и казали за някакво пълномощно от родителите.Някой знаели за какво става дума,все пак ще внасям няма да тегля?
Знам,че и за малкия Кирчо ще се съберат парите ,които са нужни.И вярвам,че ще се оправи Hug

# 79
Това още повече ме кара да мисля, че действа неразумно, меко казано, затова и повдигнах въпроса. Проблемът не е в събирането на парите. Не е кой знае каква сума. Въпросът е във ефекта от цялата работа.

Затова попитах, дали е ходено при Бобев, както им е препоръчано, какво е мнението на българските лекари по въпроса и т.н.?  Защото ще се съберат парите, но ако се налеят не където трябва.... Sad

п.п. Сигурно не трябва да пиша това, но и друго ми стана любопитно и ме смущава - майка та на Кирчо два пъти пише след моите въпроси, но не получавам никакъв отговор. Не че е длъжна, но тези въпроси съм задал и във фейсбук, и под статията на вестник Струма. А без изясняване на нещата, не знам как може да съм полезен. Поздрави и дано Кирчо има късмет. Hug

Йордан - явно, че не са ходили при Бобев...Доколкото разбирам от епикризата - първо са назначени 3 химиотерапии и след като туморът не се е повлиял е опериран. На детето е назначена консултаци с детски онкохематолог за цитостатична терапия след операцията. Засега, доколкото разбирам, всичко от страна на БГ е направено - не вярам от Комисията за лечение в чужбина да му разрешат това лечение, тъй като в момента детето просто се лекува в БГ. Не се знае какъв ще е резултатът след операцията...а дали са се консултирали с онколог след операцията, както са им препоръчали? Дали в момента детето се лекува с цитостатици???
Метастазите в БД НЕ са открити след операцията, както споделя бащата - от епикризата е явно, че са налични и преди това...
Явно родитлите възлагат надежда на този американски лекар...а в крайна сметка надеждата е по-силна от всеки лк...ще се опитам да помогна утре...И дано все пак родителите в момента се придържат към препоръките на специалистите от БГ! Ако в момента не се прилагат цитостатици - метастазите растат...

# 80
здравейте мами аз съм майката на Кирчо ако имате въпроси можете да ми пишете на емайла тя е caci_mladshi@abv.bg  благодаря ви че искате да помогнете на детенцето ми, от концерта съберахме към 4 000лева за сега сме изпратели 12 000$ а в сметката има около 11 000;12 000 лева д-р Уокър прегледа Кирчо и дава 90% че ще го излекува само тои ние надеждата и доста неща ще са безплатно,другаде е много по скъпо ние не можем да съберем 30 000$ а Кирчо няма време.
16 te 000 лева, които има събрани в сметката и концерта са около 12 000 долара. и 12 000 сте изпратили. Означава ли това, че още само 6 000 долара трябва да се съберат или 12 те 000 , които сте изпратили вече не се броят?

# 81
.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 08:18 от monda

# 82
Милото дете, толкова мъчно ми става, като чета че страдат малки дечица Praynig Praynig Praynig

# 83
Здравейте всички,
днес няма да мога да се включвам, защото имам много ангажименти, но исках да поискам мнението ви относно предложението на Надето. Не можем ли да направим нещо като организация и да събираме парички за деца, които се нуждаят от тях.
Благодаря ви предварително за мненията.
Довечера задължително ще посетя форума, за да видя какво мислите.

# 84
# 85
"Събрана е повече ор половината от необходимата сума за животоспасяващата операция на 2-годишния Кирчо от Петрич. Това обяви неговия баща Иван Стамчев след благотворителния концерт. На 25-ти ноември заминават за Мексико където ще бъде извършена операцията.

Съгласно договорката между семейство Стамчеви и професор Уокър, който ще извърши операцията, детото с родителите си може да замине след като преведе половината от необходимата сума, иследванията и предоперативната подготовка ще бъде извършена, а след това и операцията, а останалата сума може да бъде преведена на по-късен етап.
На 29-ти ноември е рождения ден на Кирчо. Пожеланията към него от 15-те изпълнители и над 700-те присъстващи на концерта бяха да се върне жив и здрав и всичко случило се да бъде като сън в неговия живот!"

от фейсбук

# 86
В крайна сметка колко още пари са нужни? 15 000 долара ли?

# 87
  • Шумен
И аз тук, няма PayPal така ли? Ще се регистрирам в ePay тогава. Стискам палци  Praynig.

# 88
За да спрем да гадаем, просто трябва актуална информация от банката, с точност, която майката или бащата да публикуват.
Майката ми каза, че 12 000долара са изпратени, преди 2 дни имаше по нейни думи 11 000 или 12 000лв, и от концерта  4 000лв са 15 000лв. Сигурна съм, че през последните 2 дни сметката е нараснала. Но трябва да се публикува баланс, а не половината сума, едната пратена, другата не знам какво! Просто трябва да се обадят в банката и официално да кажат, колко пари още им трябват.
На 25ти трябва да летят за Мексико.

# 89
Много са объркани тези хора, няма ли някой близък , който да се захване с тази работа. Те като отидат там пак ще имат нужда от  средства. Ще е добре да имаме и контакт с тях..макар ,че като имаме телефона на лекаря, бихме могли да се свържем и с тях.

Общи условия

Активация на акаунт