Цената на истината - тема 5

• 36 075
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Някъде четох, че един от въпросите, които ще се задават е дали е вярно, че вуйчо му е уринирал върху него.
Не знам дали това е скрития въпрос.
За уриниране в устата му става въпрос.Нова са го скрили,защото е ужасноооо!

ужас Cry

# 61
  • ГО
Ква файда, че се отрече от брат си, като когато е трябвало не го е направила и не е била до детето си!

# 62
  • Все на втория етаж

Аз не чух. Мислех, че гаврил е било, а то уринирал...оххх. Тръпки ме побиха.

# 63

Имах предвид за репликата "не само, че го е искал, а и го е правил!"  Peace  Tired Ужас.... направо съм потресена!

# 64
Аз влязох в темата да видя дали тук някой не знае какъв е въпроса....
То предаването свърши ама като гледам въпросите за утре, дали няма да го гръмнат това момче някъде....

# 65
Публиката , както винаги е супер неадекватна с това ръкопляскане ooooh!

# 66
Ква файда, че се отрече от брат си, като когато е трябвало не го е направила и не е била до детето си!

Толкова насила се опитва да плаче  Tired.... Направо не ми се коментира....

# 67
# 68
Майката много изкуствена ми се видя. Даже не можа да заплаче. Жалко за децата и. Всичките

# 69
  • Велико Търново
Някъде четох, че един от въпросите, които ще се задават е дали е вярно, че вуйчо му е уринирал върху него.
Не знам дали това е скрития въпрос.
За уриниране в устата му става въпрос.Нова са го скрили,защото е ужасноооо!
Мъжът ми позна newsm78
milasara, в публиката ли си била?

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 22:33 от 3des

# 70
  • out of space
Утре ще я чуем да му се извинява....

Но защо в началото анонсираха, че на детектора на лъжата не винаги може да се вярва?  newsm78

# 71
Аз влязох в темата да видя дали тук някой не знае какъв е въпроса....
То предаването свърши ама като гледам въпросите за утре, дали няма да го гръмнат това момче някъде....
Предаването е записано отдавна  Peace.

# 72
  • Все на втория етаж
Публиката , както винаги е супер неадекватна с това ръкопляскане ooooh!

Е те не ръкопляскат ли по команда? На ъплауса си мисля, та ще да е от предаването май?  Rolling Eyes

Имах предвид за репликата "не само, че го е искал, а и го е правил!"  Peace  Tired Ужас.... направо съм потресена!

Аха, това го чух ясно и аз, да. Мъжки род беше.

# 73
Утре ще я чуем да му се извинява....

Но защо в началото анонсираха, че на детектора на лъжата не винаги може да се вярва?  newsm78
Някакви документи са получили, явно в подкрепа на обвиненията срещу него, щом са отложили и излъчването заради това... поне аз така разбрах приказките на Вито преди началото на предаването  Thinking.

# 74
Ако е  така ( това с уринирането).. е много гадно и отвратително и този човек трябва да го затворят. майка му също! Този човек е травмиран доживот и незнам дали би могъл да бъде щастлив по някакъв начин... Вито малко като, че ли преигра..  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт