Цената на истината - тема 5

• 36 011
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Е то излезе,че всичко е лъжа...поне така се изрази, че на всички зададени въпроси е излъгал. Не каза конкретно на кой въпрос. Пълен фарс  Mr. Green Честито на гледащите  Crazy

# 616
Истината май няма да излезе! newsm78 Разбра се че изследването е направено некъдърно от българска страна Embarassed и по това което е дадено да тълкува украинеца, според него Борислав е убиеца! Аз не знам на кого да вярвам... newsm78

# 617
  • Временно
Истината е някъде там..но къде по-точно няма да разберем.

# 618
Много ме кефи, как ги нареди братушката  Joy

# 619
всички ни излъга май за убийството, много сериозен стана Борислав, май не му мина номера

# 620
  • Варна
Добре де, ако е излъгал, и наистина той го е убил, той вече си е излежал присъдата, за какъв дявол му е да казва сега че не е той убиеца . Значи трябва да е луд, нали уж го изкараха че е психично здрав.
Съвсем се обърках вече  Rolling Eyes

# 621
И сега ще му дадат ли кинтитИ след като е лъгал?

# 622
Добре де, ако е излъгал, и наистина той го е убил, той вече си е излежал присъдата, за какъв дявол му е да казва сега че не е той убиеца . Значи трябва да е луд, нали уж го изкараха че е психично здрав.
Примерно за 5-те минути слава  Thinking

# 623
Съвсем се обърках вече  Rolling Eyes

иска още 5мин.слава Joy

# 624
  • Все на втория етаж

И аз това се чудя. newsm78

Обърках се много. Crazy

# 625
 #2gunfire Преводачката

# 626
Ако е толковва сигурен в себе си украинецът що толкова пъти повтори,че бил независим и нямал симпатии към никого. Много общо говори и нищо конкретно

ooooh! ooooh! ooooh! Бре, много скромен тоя украинец, хиляди тестове бил провел...много важно

# 627
Ааааааааа, дадоха думите на полиграфиста и той обори полиграфолога  Joy Joy Joy ooooh!

# 628
Имам чувството, че преводачката говори на полски. А съм завършила руското училище.  Rolling Eyes

# 629
Той последно излежал ли е или не? Що ми се върти нещо, че каза, че не е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт