СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Благодаря ти dundito 2 че сподели.
И аз си мислех че е рано ама все пак ми се искаше да се консултирам с още някой.
Иначе той сам понякога си прави по дълги паузи ама си му трябват 6 хранения.
Сега чета за захранването, въпреки че ни е още много рано.Гледам че сокове не препоръчват да се дават.Мен вуйната ме караше да давам още втория месец но няма да му дам аз докато не го захраня.

# 211
  • Бургас
LaDiDa  благодаря и на теб  bouquet

# 212
  • До хладилника, който обичам
Днес ходихме с Миша да се разходим без Габи в 6 вечерта, полюляхме се на люлките, включая и аз Grinning и  Grinningвлязохме в супера да напазарим. И нали е петък - прибрахме се навечеряли се Laughing То не бяха промоции на кисело мляко, салами, лютеници.
И аз ядох и пих в супермаркета, поучудих се колко неща промотират, но сефте правя връзка, че петък е Денят. Благодаря, занапред ще знам Mr. Green

# 213
  • София; Дружбето
Днес ходихме с Миша да се разходим без Габи в 6 вечерта, полюляхме се на люлките, включая и аз Grinning и  Grinningвлязохме в супера да напазарим. И нали е петък - прибрахме се навечеряли се Laughing То не бяха промоции на кисело мляко, салами, лютеници.
И аз ядох и пих в супермаркета, поучудих се колко неща промотират, но сефте правя връзка, че петък е Денят. Благодаря, занапред ще знам Mr. Green
Мхм,в петък и събота сите дружбенски мангали и пенсионери ходят да папкат там tooth
Дежаму-то ме кефи smile3521 много вярно

# 214
http://www.youtube.com/watch?v=8uYne5ezkfw&feature=fvw
момичета незнам дали сте го гледали но е уникално

# 215
Добър вечер!!!!!!!

моя бебок яде по 7 8 пъти на ден и сме на 2 месеца

# 216
Здравейте, ние току що заспахме ... а бяхме будни от 18:00 и вече не знам какво да го правя това мойто зверче...
gingerina мила извинявай че не ти отговорих по-рано  Hug  Диагнозата себореен и атопичен дерматит в следствие на АБКМ ни я постави първо личната, а после и дерматолог. За диетата - аз си я намерих тук във форума защото дерматоложката толкова бързо ми я каза че нищо не запомних... после я показах на личната и тя каза че точно такава трябва да спазвам, но да внимавам при въвеждането, и че реакцията може да закъснее с повече от 3 дена, най-добре да се изчаква седмица м/у храните, другото е че захранването трябва да е със съвсем малки количества от храната и постепенно да се увеличават. Това което ти пишеш си отговаря точно на такъв тип алергия с тези обриви които стават като лишеи - АД и другите по главичката - СД. Аз на твое място бих спазвала диетата, но все пак ти си прецени, но аз това втори път не искам да го преминаваме Naughty Да чукна на дърво но малкия вече няма нито една пъпка и всичко е спокойно дано не ги видя никога повече тия обриви  Praynig Относно витамини и добавки аз съм като стара баба Blush сутрин по 1 шепа хапчета: комбинирани витамини + Це Те Бе + Ехинацея + Калций.
mama Radost това наистина е уникално даже ме разплака  newsm10 мнооого е въздействащо
Бу имам въпросче - дали му е късно на моя да му направя режим на хранене, зашото той е на поискване ама вече прекалява. Личната каза да му давам вода докато му дойде време за храненето, но той твърдо отказава да поема друго освен кърма и накрая след много рев пак яде по никое време...
Момичета аз изчезвам че да опитам да поспя колкото време ми отпусне  baby_neutral

# 217
ПОчти ви изчетох на спокойствие ,но никое време стана  ooooh!.

bebe6oc,дано бързо и леко минете шарката  Hug поне бебка не може да се чеше,няма да се притесняваш за белези  Wink.
gorbi  Confused,милата малка принцеса ,бързо излекуване ви желая  Hug.

Темата за свекитата ,Дундито да се успокои не е сама  Heart Eyes.
Лягам , че днес тръгваме за едно хотелче в Русе да посменим малко обстановката,че офтикясах в къщи  Joy.

# 218
  • До хладилника, който обичам
Бу имам въпросче - дали му е късно на моя да му направя режим на хранене, зашото той е на поискване ама вече прекалява. Личната каза да му давам вода докато му дойде време за храненето, но той твърдо отказава да поема друго освен кърма и накрая след много рев пак яде по никое време...
Като съм гладна, водата не ми замества манджата Laughing Малкото бебе има реална нужда да се храни - чувството за глад не го лъже, ако яде усърдно и ефективно, това не е глезотия някаква, а просто си е гладна.
Вероятно след някое време ще започне да разрежда храненията, като започне да има по-интересни занимания. Имаш батко на 3,7 - сигурно и той като бебе се е хранил по-често, но надали и сега яде на два часа Simple Smile

# 219
Добрютрооо, хайде на кафето Hug

Ето малко снимки от нас: АЛБУМ

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 08:50 от vesita007

# 220
Vesita007 така съм се хилила на коментарите към снимките, щях да събудя детето. Hug Ама голям сладур Асето. Simple Smile

# 221
  • Варна
Vesita, мерси за кафето, моето ме чака и изстива в кухнята, но малката е с предимство и сега се кърмим...Да се оплача, откато баща и замина ми се буди нощем, тая вечер в 3,30 и после в 6...Знаех си, само за пред него се е правила на послушна... Crossing Arms Сега иди ,че разправяй - детето не спи нощем, като тогава си спеше.. Thinking

Хайде, лек ден и да се приготвяме ние  за разходка - очертава се слънчев ден!

# 222
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
vesita007 мерси за кафенцето и закуската Hug
Тази нощ беше спокойна.Но Андреа се събуди още в 7ч и сега си мрънка нещо в леглото.Но ще я взема като си изпия кафето. BlushИ тя вече яде по 90-120мл и сега съм по-спокойна. Peace

# 223
Vesita007 така съм се хилила на коментарите към снимките, щях да събудя детето. Hug Ама голям сладур Асето. Simple Smile
Равам се, че ти харесват Simple Smile И вие сте големи сладури   bouquet

# 224
Добро утро дами Hug

Очертава се един прекрасен ден  bouquetНие снощи отново си легнахме 12.30мин но тази сутрин без да се будим даже все още спинка вече 8 часа а това да ли е добре за едно бебенце на 2 месеца????? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт