СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Vesita тоя Асенчо голям бонбон бе. Имам специална поръчка да му нацелуваш наденичките от нас smile3521. Невероятен сладур е пу-пу.

# 226
  • sofia
Добрютро и от мен!Весита мерси за кафенце!Мнооогоо готин бебок си имаш!Пепс,ма добре  е да спинка детенце и за него и за теб!И аз се шашках,като почна с паузите,обаче те като спинкат растат!Времето наистина е чудно!С моя бебешок вече е много забавно!Прави ни смешки и пада голям смях!Като реше да се обръща от коремче по гръб,ма голяма упоритост ей,целия почервенява,но не се отказва!На мама инатчето! LaughingХубав ви ден! Heart Eyes

# 227
момичета,честит ден на християнското семейство!:bouquet:нека ние и нашите близки бъдем живи и здрави,и нека да успеем да съхраним обичта,топлината и българското в нашите домове Peace Peace Peace

честито на всички месечинки,нека са много послушни!  bouquet

а на Лидка-ха честито отиване на изпит по Теория на парите и кредита smile3532 smile3532

# 228
  • София
Добро утро мацки!
Мерси и за кафенцето...пак си го допивам...моите деца нещо ранобудни и двете станаха...в 7часа скокнаха...Ангел и той цока през 3 часа нощеска...явно си е гладен...
Находката айде стискам ти палци..ама ти няма да имаш проблеми...си мисля Wink
kri6kami6ka  не е ли рано да се обръща бре...те тепърва се учат да си държат главата добре...ти за обръщане говориш...
Честити месечинки на днешните бебоци!

# 229
 Добро утро  Hug
Весита, мерси за кафенцето, малкия е бонбон, да му изпапкаш бузките  Grinning
 Да не чуе дявола тази вечер малката спинка спокойно. Очаквах да е нервна, да я дразни нещо тази мръсна шарка, но слава Богу  Praynig беше спокойничка сладуранката  ми. Имаме още няколко пъпки, толкова ми е мъчно да гледам тази нежна бебешка кожа с тези отвратителни пъпки. Но най-важно да мине по-скоро и да забравим.  Praynig Педи ми каза да не я къпя до утре, тогава трябвало да започнат да завяхват. Но аз снощи малко си я поизчипках на две на три, сърце не ми дава като се беше наакала само да я замажа с тия мокри кърпи, дано не съм сгрешила много. четох, че къпането не пречило, други казват обратното, както винаги мнения хиляда, от много четене  файдЪ йок   Naughty
 Всеки момент чакам да ми докарат новата Пена /демек пералнята/  newsm44 newsm44
 щях да пропусна да ви поздравя! Днес е празник - ден на християнското семейство. Който го счита  за празник да се чувства поздравен. Нека всички бъдем живи и здрави  Hug
 Мамо Радост, това е уникално наистина, нов вид изкуство явно. Благодаря  Hug
  Горби, скорошно оздравяване на малката принцеса  Hug
 чао засега от нас, до после   Hug

# 230
  • Испания и Стара Загора
vesita007 Асен е голям бонбон,а коментарите са супер Grinning
Андреа още не се обръща,но като я сложа в полулегнало положение са повдига сама до седнало и пада на една страна.А вече не иска да лежи по цял ден,омръзва й много бързо. Crazy

# 231
 На Лидка, честито отиване на изпит и успех. И без много четене всяка жена трябва да може да представи теорията на парите  Joy hahaha hahaha hahaha, чи К  hahaha hahaha

# 232
Скорошно оздравяване на болните бебчета Praynig
anita29 и ние сме така, а като му хвана ръчичките се набира на тях и се изправя, хич не му се лежи. А когато се разхождаме из апартамента започва да оглежда с ококорени очи и си върти главата на 180 градуса, като навит е, много му се смея Mr. Green

# 233
  • София; Дружбето
Леле, обръщане ooooh! Моя още не може да си вдигне главата, на мама кифлата Laughing Днес цяла нощ не спа, пак не е акал от 3 дена и яко го боли корема. Сега ще ходя да купя Биогая и дано помогне
Ние духваме на разходка, докато се облечем всички и ще е станало 11 Crazy

# 234
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДНЕС НА ВСИЧКИ! ДАНО СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ БЛИЗКИ!
Успех на Находката днес на изпита, но наистина по теорията за парите може мноооого да се говори - на теория! smile3534

Тия дни не мога да хвана Валери кога е гладен newsm78. Вече лапането на ръце му е игра и не е знак, че е гладен. Докато не се разреве си стои, смее си се, спокоен е. И изведнъж се нацупва и почва да плаче. Чак ми става гузно, че съм го оставила до толкова да огладнее. Embarassed

Чакам с нетърпение да излезем.

Купих подарък на свекър ми (много ми е трудно да избирам подаръци на родителите на мъжа ми). Чаша, най-обикновена, черна. Като се сложи гореща течност обаче изсветлява и се появява снимка - поръчах я с двете внучета, Валери и племеницата и надпис за най-добрия дядо. Дали ще се зарадва обаче newsm78

Лек ден на всички и гукащи бебета!

# 235
  • sofia
Е,Емир,не ми е вундеркинд Петко/знам ли?!/,но като е по корем се избутва с краченца и се катурва на една страна! hahaha

# 236
Купих подарък на свекър ми (много ми е трудно да избирам подаръци на родителите на мъжа ми). Чаша, най-обикновена, черна. Като се сложи гореща течност обаче изсветлява и се появява снимка - поръчах я с двете внучета, Валери и племеницата и надпис за най-добрия дядо. Дали ще се зарадва обаче newsm78
maya_4ekelova, е как няма да се зарадва човека, страхотен подарък Peace

# 237
  • Варна
maya_4ekelova, страхотен подарък как няма да се зарадва.
Я кажи откъде се сдоби с нея, че не е никак лоша идея за коледни подаръци на баби и дядовци.

# 238
Добър дееееен  Simple Smile
И аз искам такава чаша!
Дистанционното РАБОТИ  Shocked Обаче не спрях само с него поразиите - тази сутрин полях с чай за кърмачки устройството за цифровата телевизия. Сега съхне и довечера ще го пробвам да видя дали работи. Не знам на малката дали й пречат ръцете, ама моите със сигурност  Joy

# 239
Здравейте,мамчета!
Тази нощ се наспахме!Температурата на Ива спадна и днес е доста жизнена!Антибиотика е подействал!В тази връзка искам да благодаря на всички за съпричасността Hug

Веси,бебо е страхотен бузан!Напомня ми за сина ми ,като бебе! GrinningМного се смях на коментарите,особенно за фотошопа Joy
И аз качих няколко нови снимки :http://septemvri2009.snimka.bg/baby/ivaila-na-gorbi.433904.16010501

Мая,подаръка е оригинален!Със сигурност ще го харесат!!! Peace

Находке,успех ,мила!Знам,че пак няма да ме изложиш! Mr. Green

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт