Пъзели 11

• 38 022
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Чакам потвърждение от Каран, Stardust, Мързелчето, Цветкова_Елица и SIxthsence дали участват и при тези условия.
Не искам да ми превеждате допълнително пари, тъй като после като ги върнат ще трябва аз да ви изпращам Simple Smile няма смисъл Peace

# 646
  • София
А аз да попитам нещо. Какво правим със срещата другата седмица?

# 647
Предложете място на първо време Grinning

# 648
  • София
Предложете място на първо време Grinning

Аз съм в краен квартал, така че ми е еднакво удобно навсякъде.

# 649
Сега кажете какво мислите и ако има някой да се отказва да каже Peace

Ето така редактирани суми http://spreadsheets.google.com/pub?key=t1CEz-BGWhyAm7qVBew2Y9w&output=html
Аз не се отказвам!!  Peace Само че мога да пусна останалите пари чак в понеделник.

# 650
Аз не писах ли, че не искам да превеждате още пари? Simple Smile така или иначе, ще ги върнат после, няма за какво само да даваме излишни суми за преводи и т.н. Peace

# 651
  • София
Здравейте Simple Smile
Нямаше ме седмица, но съм в изпитна сесия и не смея да припаря до компа Simple Smile
Докато разтоварвах между четенията започнах пъзела с Афродита, но като знам че свободното ми време е изключително съкратено напоследък нямах време да редя, а само си разпределих крайчетата. А и ми трябва подложка, защото са ми взели моята и са ми я нарязали, защото са мислили че не я използвам  #Cussing out

Беше показвала едни пъзел че си си взела като панорама с много котета, на коя фирма и колко парченца е, че търсих в сайта който не се споменава, но не го видях  Laughing

Този е на Клементони, но е изчерпан  Embarassed

# 652
блу , извинявай не бях дочела темата, а понеже се зарадвах че ще стане и прибързах да напиша  Embarassed

# 653
Сега се прибирам от работа, съгласна съм. Поръчвайте пъзелите. Grinning

# 654
И аз съм съгласна. PeaceБлу,преведох ти днес 50,4 лв,но казаха,че ще ги получиш чак в понеделник.А останалите 4 дали може да ти ги дам като се видим в неделя?Странно ми е да превеждам 4 лв,но ако кажеш,че така предпочиташ,няма проблем. PeaceЗа мястото на срещата аз предлагам някъде в центъра. Grinning

# 655
Ама аз няколко пъти писах, че предпочитам да не превеждате още пари Laughing
Мързелчето да ми отговори и може още утре да пусна поръчката, пък останалите парички когато пристигнат Peace

# 656
  • Тук и сега
Блу, брой ме и с трите пъзела. Ще участвам, разбира се!!! Аз толкова ти мрънках все пак... Hug Паричките ги пускам в понеделник сутрин.

# 657
  • Стара Загора
Успешна поръчка ви пожелавам!

Аз се сдобих с едно Клементони 500ч за 8,90лв и сега разбирам защо не ги харесват. Гадно са изрязани парченцата, най - долния пласт на много от тях не е изрязан. Има лист за доставка на липсващи парченца.

# 658
За срещата предлагам Мис Каприз зад хотел Плиска - има доста автобуси, които ходят там;през деня е тихо; не е силна музиката;имат големи маси; има и за хапване и за десерт - кой кавото иска  Grinning

за центъра също съм съгласна, но нямам предложение за място  Embarassed

# 659
Ами може да се срещнем някъде и после да отидем в заведение.А и..как ще се познаем? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт