ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 165 166
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Има и един Пейчев в инфекциозното -  съпругът на Тончева. За мен той е фаворит на циничността. Казвал е на други лекари, че обича да чувства превъзходството си над майките. На мен ми е казвал много груби думи докато бях там с бебе на  седмици, направо си каза върви се ... с мъжа си и се върни. За пръв път се разревах пред чужд човек. Страшно болно ми стана.

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire отврат!

Отговорът на Д-р Бойчев много ми хареса. Браво!

# 226
Има и един Пейчев в инфекциозното -  съпругът на Тончева. За мен той е фаворит на циничността. Казвал е на други лекари, че обича да чувства превъзходството си над майките. На мен ми е казвал много груби думи докато бях там с бебе на  седмици, направо си каза върви се ... с мъжа си и се върни. За пръв път се разревах пред чужд човек. Страшно болно ми стана.
                   Shocked    Ето за това говоря.
     Нищо чудно да говорим за един и същ лекар / ако може да го наречем изобщо такъв/.
     И на мен ми хареса отговорът на д-р Бойчев. Peace

И понеже съм сигурна че форумът се следи от нашите АГ специалисти,бих искала да ги 
     посъветвам:
     -първо -преди всичко да бъдат по-човечни и хуманни към своите пациентки.
-- да вършат работата си слюбов и уважение, а не по задължение,защото ще напълни джобчетата им с парички.
- да си спомнят хипократовата клетва.
 -личните проблеми да си ги забравят в къщи,когато отиват на работа.
  И още много неща мога да им кажа,но в момента просто не се сещам.
    Ако мислите момичета че може нещо да допълните,заповядайте . Peace

# 227
Какво като има дезинфектант, ти не си ли носиш сапун? Това изобщо не прави болницата, инструментите, и другите пособия там чисти. Моето дете беше заразено в родилния дом с бактерия на която и до днес търпим последиците. А мен ме изписаха с такава отворена епизотомия, че ми бяха съединени двете дупки /извинете за израза, но така си беше/ Въпреки отказа ми да ме режат и при все, че детето излизаше и без напъни още в предродилна зала. После си правих операция за възстановяване. Всеки ден съжалявам, че не съм си родила у дома!

# 228
Към АГ-специалистите, които четат тук:

майките, родилките, лежащите за задържане имат НУЖДА от близките си хора в тези моменти и от ЧОВЕШКИ СВИЖДАНИЯ!!!!!!
Под човешко свиждане имам предвид не висенето долу в студената и отвратителна стаичка до портиерната, а в стаята, в която е жената!!!!!! Пълен абсурд е това, да се чустваш като затворник и да не можеш да споделиш тези мигове с най-близките си хора!!!

# 229

майките, родилките, лежащите за задържане имат НУЖДА от близките си хора в тези моменти и от ЧОВЕШКИ СВИЖДАНИЯ!!!!!!
Под човешко свиждане имам предвид не висенето долу в студената и отвратителна стаичка до портиерната, а в стаята, в която е жената!!!!!! Пълен абсурд е това, да се чустваш като затворник и да не можеш да споделиш тези мигове с най-близките си хора!!!

Подкрепям!!!!!

# 230

Peace Peace Peace Hug

# 231
незнам защо си мислят,че като са разрешени свижданията само долу се пази стерилно  newsm78 при положение че посетителите си влизат с външни дрехи и обувки,а пазиентките слизат с дрехите и обувките,с които си ходят из стаите   Thinking но така е по-добре отколкото преди 3 години,когато свижданията бяха през прозорчето на портиерката  Crazy Close беше ужасно!!!!!!
аз там лошо отношение не съм срещнала и за това не мога да говоря,материалната база вярно,че е стара,но правят каквото могат за поддържането  Peace
неприятно ми стана само,че д-р Хубчев вместо да изслуша пациентките си и да води открит диалог с тях отдава всичко едва ли не на конспирация  и заговор срещу АГ-то Rolling Eyes много ми е жалко за това,защото благодарение на него след първата ми бременност вместо с 3 кюретажа се разминах с два  Rolling Eyes Peace а бях на 20 год.  Tired
така че благодаря д-р Хубчев,но следващия път имайте предвид,че ние просто искаме да раждаме и лекуваме нормално и спокойно  Peace нищо повече  Hug

# 232

Подкрепям напълно!!! Ето този проблем ако се реши, и от неонатологичното отделение малко да се зачетат тук във форума и да си пооправят отношението към родилките ... ще си затворим очите пред мизерията и ще изчакаме да построят новото АГ да видим там как ще е!!! Mr. Green Но проблема с подкрепата от най- близките в такъв момент е наистина голям...

# 233
Изненадана съм от отношението на д-р Пейчев в инфекциозното.
Лежахме там с малкия преди почти две години и той ни обърна изключително голямо внимание, без връзки. Още повече че на 3-тия ден и аз бях със същата диагноза като малкия и се наложи втори придружител да дойде. Както и да е - съжалявам че така ти се е случило.

# 234
Здравейте, момичета аз ходех на ЖК при "д-р" Николай Петров в ІІІ-та поликлиника, който за цялата ми бременност ми назначи само две изследвания за кръв и урина, но иначе ме гледа шест пъти на видеозон (четири от който платени),претегли ме само веднъж, защото останалити пъти кантара му беше счупен. На всяко посещение ме питаше за болничен и как така пък не искам, а също така ми изписваше постоянно магнезий и желязо като един път казва спирай ги, после ама защо си ги спряла, после почвай ги пак и пак ги спри и т.н. #2gunfire Дойде момента за болничен...но "доктора" беше в отпуск та ми го издаде с 8 дни по-късно уж после ще се изравнява да-да. Обменна карта не полуих, просто каза че никакви документи не се дават аз съм била с грешка нещо. След като приятеля ми ходи да види как така не се получават документи все пак реши поне направление за хоспитализация да даде, а вместо обменна карта получих няколко амб.листа (на един от коити пишеше че съм имала болки,крампи, спазми и лъжливо раждане симптоми от който никога не съм се оплаквала). По принцип съм от Рз,а там са мн доволни от АГ-то в Търговище затова реших да раждам там, и слава богу че не останах тук. Бях определена за 27.09.09г., на 10.09.09г ми се спукаха водите и кошмар БЯХА ЗЕЛЕНИ. Когато отидох в болницата тоновете на бебчето бяха отслабнали, а аз нямах никакво разкритие, но все пак родих нормално..НО бебчето ми беше само 2.4кг и почти задушено(с Апгар 3 от 10 ако ви говори нещо), остана 5 мъителни дни в кувиоз, лекуваха я с 3 антибиотика, преливаха й плазма, вече всичко е наред и с нея и с мен(аз получих кръвоизлив)ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП НА НЕОАНТОЛОГИЧНОТО отделение в Търговище  bouquet
А проблема преждевременно остаряла плацента нещо което се диагностицира лесно поне така ми обясниха, и нещо което "д-р"Н.Петров не можа да открие.

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 17:08 от plami!

# 235
Ооо, plami! ...  Tired ... такива са ни докторите, да... съжалявам, че така се е получило, но добре, че все пак всичко е наред!!! Казват си, майната му, случва се и... дотам, а вече какво ти е на теб не ги интересува  ooooh!
Колкото по наближава моя момент, толкова повече ме хваща страх, но все си викам :"... бъди смела..."  Mr. Green

# 236
Да оределено трябва много смелост за да родиш в БГ. Sad

# 237
plami! , ПРЕГРЪЩАМ ТЕ и се радвам, че всичко вече е наред   bouquet

На лекар никога човек не може да има 100 % доверие и още по-малко само на един - трябва поне с двама човек да се консултира....

# 238
Аз ходих и в Евромедисон при д-р Хубчев, но то беше шстия месец и тогава всичко беше наред.

# 239
plami!,  Hug!Важното е,че в момента се радваш на едно прекрасно момиченце-да ти е живо и здраво! Hug

Общи условия

Активация на акаунт