ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 165 166
  • 729
  •   2
Отговори
# 240
morti6a,
Това, че си родила бързо и без проблем си е чист късмет и физиология на организма ти, а може би и период от кариерата на Пейкова, в който е била по-човечна. От поста ти не разбрах Д-р Пейкова с нещо да е  допринесла за лекото ти раждане. Чукни на дърво и се радвай, че и бременностите са ти били наред (до колкото разбирам), както и моята. Но я си представи ситуация с проблем, който тя не ти открива, защото в 50 % от консултациите те преглежда акушерката - т.е. мерки и теглилки или да те сложи на тонове. Да и на мен не ми е правила забележка за 25 и нагоре килограми, но защото тя не знаеше колко съм качила.
А относно разхождането, разхождането го "разрешават" на всички родилки (ако няма медицинска причина да лежат), даже го препоръчват за по-бързо разкритие. Понеже си ме цитирала, няма да обяснявам отново раждането си. Та и мен ме оставиха да правя легнала и клекнала напъни, докато ме вкарат в родилно и с 3-4 напъна родих, при това без никакво разкъсване (нямам шевове) И това не е защото съм ходила при Пейкова, а защото акушерките и лекарката в АГ (с която не съм имала уговорка) ме оставиха да получа пълно разкритие, а не да ме напъват да раждам - нищо че беше 2,30 през нощта,а съм приета в 18,30 без разкритие.
Така, че не оспорвам отношението ти към Пейкова (твое право е да го имаш), но не ме убеди, че е направила нещо за теб, за да родиш по този начин.

# 241
Абсолютно съм съгласна с MagieA - и мен ме караха(дори настояваха) да се разхождам и да напъвам в клекнало положение. По спора не вземам отношение, защото тази докторка не съм я виждала дори.

# 242
Момичета, а как се отнасяте към избора на екип?Има ли смисъл да се дават пари на определен лекар за израждането или сте разчитали на този, който е на смяна?
На мен ми предстои да раждам и май това ме вълнува най-много сега. Определено съм в дилема какво да правя. Обмислям избор между Кунев и Тончева... Моля ви за съвет, защото наистина не знам какво да правя!

# 243
Аз и при 2-те раждания се уговорих с д-р Хубчев да ме изражда!
Финансовата час я уреди мъжа ми  Peace

# 244
Момичета, а как се отнасяте към избора на екип?Има ли смисъл да се дават пари на определен лекар за израждането или сте разчитали на този, който е на смяна?
На мен ми предстои да раждам и май това ме вълнува най-много сега. Определено съм в дилема какво да правя. Обмислям избор между Кунев и Тончева... Моля ви за съвет, защото наистина не знам какво да правя!
          Мисля ,че когото и от двамата да избереш ,няма да сбъркаш. Peace
         Но лично за Кунев съм чувала положителни отзиви./лично мое мнение/
         Преди време се наложи да ми извършат процедура в АГ-то,извърши я Кунев.
         Беше много внимателен , след процедурата идваше в стаята ми на всеки 15 мин.
         за да види как съм/ и то без да плащам нещо/.
         А това отношение ,за съжаление вече е рядко срещано сред лекарите. Peace
         Но изборът трябва да си го направиш лично ти. Peace

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 11:51 от Saidah

# 245
Изборът разбира се ще е лично мой, затова съм свела нещата до двамата. Просто ми се иска да чуя и вашите мнения, може би за да съм спокойна, ако чуя повече положителни неща за съответния специалист!
Страшно хвалят д-р Кунев мои близки, на които е водил ЖК и самото раждане - и като специалист и като човек, а това наистина е доста важно!
За Тончева за жалост съм чувала, че прибягвала често до форцепс и вакуум, а това ме плаши!Част от познатите ми я хвалят, други не толкова. Може би затова съм раздвоена!
Благодаря ви за коментарите, ще се радвам, ако и други мами споделят мнение по въпроса!  Simple Smile

# 246
За двамата мнението ми е в двата полюса.
Тончева - груба, арогантна, държа се зле с мен (мое мнение), Кунев - мил, внимателен (пак мое мнение), постоянно идваше да ме види как съм, въпреки, че ме видя за първи път като ме прие.
Доколкото съм чувала, Тончева е тотално против секциото. Очевидно не напразно й се носи славата, че често използва форцепс.

# 247
Явно Тончева е против секциото, защото не й е силната страна. Представете си варианта да отидете да раждате нормално и в последния момент да се наложи секцио, и то при нея. В такъв случай хич не ми се иска аз да съм на мястото на тая родилка. Не го пожелавам на никой!
Май ще се ориентирам към Кунев!
А имате ли наблюдения за Йорданова?Младичка е, но и за нея чувам хубави неща!  Simple Smile

# 248
Явно Тончева е против секциото, защото не й е силната страна. Представете си варианта да отидете да раждате нормално и в последния момент да се наложи секцио, и то при нея. В такъв случай хич не ми се иска аз да съм на мястото на тая родилка. Не го пожелавам на никой!
Май ще се ориентирам към Кунев!
А имате ли наблюдения за Йорданова?Младичка е, но и за нея чувам хубави неща!  Simple Smile

Аз съм тази родилка - осакати ме! Искаше форцепс - щеше да повреди бебето - не видя че е 4,550  Shocked Наложи се секцио - много тежко секцио. Но сме живи! Благодаря още веднъж на Д-р Матеева за това!

Не се плаши - избери когото искаш - при избор на лекар има вероятност дежурните акушерки да те гледат на криво, но да не ти пука! При мен така стана - опитаха се да мърморят.

# 249
Съжалявам, за това което се е случило с теб Zl-76. Как да не ни е страх като в повечето случаи чуваме само критики за лекарите. И то основателни! Мен не ме е страх от самото раждане, а на кой лекар ще попадна! Ужасно, но факт!  Sad
Пожелавам на всички бъдещи майки леко и безпроблемно раждане, и най-важното, лекар на който да имат пълно доверие!  Praynig

# 250
Момичета, може ли да ви питам нещо?В Евромедисон при д-р Хубчев,вярно ли е че безплатно преглеждали на видиозон до 16 г.с.?Прегледа мисля,че е ФМ за откриване на  аномалии.

# 251
Момичета, може ли да ви питам нещо?В Евромедисон при д-р Хубчев,вярно ли е че безплатно преглеждали на видиозон до 16 г.с.?Прегледа мисля,че е ФМ за откриване на  аномалии.

Ами на мен ми взе 50 лв.

# 252

Не съм чула за без пари  newsm78

# 253
Може и да има някоя късметлийка,която да е хванала някоя промоция и да са я прегледали безплатно  hahaha

# 254
Може и да има някоя късметлийка,която да е хванала някоя промоция и да са я прегледали безплатно  hahaha

Ако въпросният лекар знае каква антиреклама му правите с тия безплатни прегледи ще ви съди,най малкото ще ви гръмне hahaha Joy
Направо ме разсмяхте Joy
Безплатен преглед...
Ееех,вЕрвайте Joy

Общи условия

Активация на акаунт