ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 165 168
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
В "Евро Медисон" се извършват безплатни прегледи на 3D-4D видеозон /заплащат се 10 лв. за консумативи и диск/ до 16 г.с. /поне миналата година беше така/
Цялата ми бременност я наблюдава д-р Йорданова  и слава богу, че попаднах на нея, че ако бях разчитала на д-р Пейкова /при която ми беше ж.к./... незнам дали щях да родя здраво дете изобщо /в началото на форума съм описала случея си/. Д-р Йорданова ме изроди и съм страшно доволна въпреки усложненията и трудното раждане, за това я препоръчвам с 2 ръце.

# 256
А имате ли наблюдения за Йорданова?Младичка е, но и за нея чувам хубави неща!  Simple Smile

Тя се случи на смяна когато аз раждах. Изключително мила и много приятна като човек, което е важно в такъв момент. Не съм имала усложнения, тя си свърши перфектно работата и бих я препоръчала.

# 257
Аз също ходих на 4Д в кабинета на Хубчев, но си бях запазила час при Йорданова!Останах страшно доволна от нея. Много мила, обяснява подробно и страшно упорита, което ми допадна много. Казвам го, защото моя младеж си беше стиснал крачетата и не искаше да си покаже "атрибута". Тя обаче не се отказа, накара ме да се разходя за малко и пак да се върна, само за да видим пола. Не беше длъжна да го прави, така или инъче щях да си платя прегледа (50 лв.). Препоръчвам ви, ако ходите на 4Д там, да е при нея, няма да съжалявате.
Радвам се, че и при изражданията е толкова добра!Хубаво е да се чуват и положителни оценки за лекарите, за да не изгубим съвсем надежда!  Simple Smile

# 258
Радвам се че има много доволни от Д-р Йорданова! И аз съм от тях  Grinning

# 259
Радвам се че има много доволни от Д-р Йорданова! И аз съм от тях  Grinning
Значи Йорданова работи в АГ-то,така ли?А със секциото как се справя?ЖК води ли?

# 260
Радвам се че има много доволни от Д-р Йорданова! И аз съм от тях  Grinning
Значи Йорданова работи в АГ-то,така ли?А със секциото как се справя?ЖК води ли?

Работи в АГ - няма свой кабинет доколкото знам - преглежда в Евромедисон. Не може да се ходи там по ЗК все още.

Аз съм била на преглед при нея и тя присъства на раждането - на секциото, но не ми го е правила.

# 261
Zl-76,благодаря ти за отговора.Аз питам,защото не съм раждала в АГ-то,пък може тоя път там да ми се наложи да раждам.Събирам инфо за докторите и дали да си избирам екип или който ми се падне.

# 262
Здравейте!   bouquet
Моля за съвет за добър специалист, при когото да отида за втората ФМ на 3D в Русе. В 18 г.с. съм и ми се иска да си направя втората и най-важна ФМ на такъв апарат, но не знам към кой лекар да се насоча. Предварително ви благодаря за отговорите!  Hug

# 263
Здравейте!   bouquet
Моля за съвет за добър специалист, при когото да отида за втората ФМ на 3D в Русе. В 18 г.с. съм и ми се иска да си направя втората и най-важна ФМ на такъв апарат, но не знам към кой лекар да се насоча. Предварително ви благодаря за отговорите!  Hug

От написаното в темата - Д-р Йорданова и Д-р Хубчев в Евромедисон.

Друг вариант е Д-р Бойчев, но там става със записване доста време напред.

# 264
В Евромедисон при д-р Хубчев,вярно ли е че безплатно преглеждали на видиозон до 16 г.с.?
Вече са ти отговорили,не е вярно.В 15 г.с. ходих,платих си 50лв.

Момичета,знаете ли д-р Христова дали работи със ЗК,или има само частен прием?

# 265
Sun,и аз щях да препоръчам ЕВРОМЕДИСОН като Zl-76.Ако искаш,мога да ти дам координати

# 266
Zl-76, чочо-сан 1, благодаря ви!   bouquet
чочо-сан 1, координатите ще са ми от полза. Благодаря!  Hug
А каква е цената за ФМ там?

# 267
082/519 544
0893 527 404
ул.КОЛЕДНИЦА 12
50 лв.

# 268
082/519 544
0893 527 404
ул.КОЛЕДНИЦА 12
50 лв.

Само да добавя - намира се на спирка Чайка в района на Хотел Кристал. Нова кооперация е - има табела.

# 269
Евромедисон са на нов адрес,Коледница е близо до Капучино или бивш.Папагал.Но като се обадиш,те ще ти обяснят подробно.Аз ходих за ФМ при Тончева,втората ще я направя в София за мое спокойствие  Embarassed.Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт