ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 163 727
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
В лабораторията ми взеха цитонамазката и ще направят изследването, което и Вие си правите всяка година.
Но аз бях предупредила Шишкова и отидох при нея специално за цитонамазка, от която да изследват дали имам микоплазма и уреаплазма. За това изследване ми трябва реактивът. Все пак можеше да ме предупреди да го нося, а не да ходя по 100 пъти.
Бясна съм, че другата седмица на ново ще трябва да ходя до лабораторията да взема реактива, после на цитонамазка и после пак в лабораторията. Абе изобщо хора да има по улиците  smile3511

# 61
Неприятно разкарване по улиците се получава.  ooooh!Тя би трябвало да знае тези подробности.  newsm78

# 62
И питам аз сега: Защо гинеколога не ми е съобщил за тази малка подробност?

Защо ли? Ами защото не я знае.  Mr. Green Сигурно за цялата и практика и се е налагало да взема секрет за такова изследване 1-2 пъти. Общо-взето тя за мен е лекар, подходящ за проследяване на НОРМАЛНИ бременности, евентуално израждане пак на такива. Нищо повече.

П.П. По-скоро някой прави антиреклама на АГ и такива, като мен, дето ще им е за първи път и не знаят какво да очакват, от страх избират да си платят в Ескулап. Аз още не съм решила окончателно, но добре, че Бамбина ме просветли по някои въпроси. Че и аз имах някаква информация дочута оттук- оттам.

# 63
Преди години и аз реших, че е излишно да давам толкова пари за раждане в Ескулап.
Не са чак толкова зле нещата в АГ-то. А за Шишкова, нещата от личния и живот не са толкова важни . Дразнещо е безхаберието, което е демонстрирала . ooooh!

# 64
И питам аз сега: Защо гинеколога не ми е съобщил за тази малка подробност?
Защо ли? Ами защото не я знае.  Mr. Green Сигурно за цялата и практика и се е налагало да взема секрет за такова изследване 1-2 пъти. Общо-взето тя за мен е лекар, подходящ за проследяване на НОРМАЛНИ бременности, евентуално израждане пак на такива. Нищо повече.
Laughing Адски си права! Най-вероятно не знае как се взима секрет за това изследване - не е чувала дори, че за уреаплазма и микоплазма не се взима цитонамазка, а секрет от цервикалния канал с помощта на един тампон, поставен в специален разтвор, който смея да твърдя, че тя самата таксува за 2лв  #2gunfire (в лабораториите го дават безплатно).
No comment...
Само искам да ти кажа, че най-вероятно и двамата със съпругът ти ще пиете хапчета, независимо от резултата на твоето изследване, поне такава е практиката на лекарите за полово предаваните болести.Спокойно, ще се излекувате.
Навярно има връзка и проблемът със зачеването и тази гадинка - много са упорити (същото се отнася и за хламидията, за която Шишкова каза, че си виреела нормално в организма  Shocked), но се лекуват напълно. Успех ти желая!

# 65
Не се плашете от АГ-то,в интерес на истината всички са много внимателни,нито те дърпат за пари,нито получаваш лошо отношение.Аз се скъсах да се плаша от секциото,всички бяха много мили и ме успокояваха,даже ми казваха да се радвам,защото кралиците раждали така-е,предполагам за да ми вдигнат духа Flutter
Има няколко санитарки,които са по-буйни,но за 4-5 дена се изтрайват и те Simple Smile
Пак се извинявам,че се отклоних от темата,но просто исках да успокоя момичетата,на които им предстои да раждат там Hug

# 66
Бaмбина,права си  Peace!Зависи на кого ще попаднеш-може и да не се случат на смяна по-буйните санитарки и акушерки!Когато раждах Дани попаднах на санитарки и акушерки,които имаха добро отношение към родилките и бебетата!
Успех на всички,решили да раждат в АГ-то  Peace!

# 67
Крайно нескопосана,субективна и по всяка вероятност манипулативна анкета направена за ориентиране на наивни мами към определени лекари.Половината гинеколози в Русе са преднамерено пропуснати заради безумното лекомислие на авторката #Crazy #Crazy #Crazy

# 68
Крайно нескопосана,субективна и по всяка вероятност манипулативна анкета направена за ориентиране на наивни мами към определени лекари.Половината гинеколози в Русе са преднамерено пропуснати заради безумното лекомислие на авторката #Crazy #Crazy #Crazy

Shocked не съм включила половината лекари,защото не ги знам всичките в града
и да пишеш че се опитвам да манипулирам наивни мами е просто безумие
преди да го беше написала да се беше замислила каква ми е изгодата  и изобщо може ли да имам такава при положение че и аз се чудя при кой лекар да ходя!!!!
а анкетата може да се променя и ако желаеш да включа някой лекар пиши!
целия ти пост е абсурден!!!!!!!!!!!!

# 69
Аз не виждам Рудницки и Симеонов ... примерно, но разбира се могат да се включат.

Аничка, ти получи ли ЛС от мен? Там има доста имена и координати.

# 70
получих,но инфото съм го срещала вече и е остаряло,за това не го включих,надявах се да се включат мами с по-нова информация  Peace ще добавя Рудницки и Симеонов  Hug

# 71
 Съмнение в подбудите на авторката ще съществува докато въпросът не се реши принципно - да се издирят и включат имената на ВСИЧКИ гинеколози в града - 3 поликлиники и един АГ-комплекс,не би трябвало да бъде толкова трудно Peace

# 72
Защо не помогнеш и ти на авторката?  Thinking

# 73
Съмнение в подбудите на авторката ще съществува докато въпросът не се реши принципно - да се издирят и включат имената на ВСИЧКИ гинеколози в града - 3 поликлиники и един АГ-комплекс,не би трябвало да бъде толкова трудно Peace
това и правя в момента,но като мислиш че не е толкова трудно защо не пробваш да направиш и ти такъв списък,ммм?при положение че най-скорошния такъв е от преди 2 години!!направи и ти списък и тогава коментирай колко е лесно и какви са ми подбудите  Peace
п.п. гинеколози има и извън 3-те поликлиники и АГ-то  Wink  Peace

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 00:20 от ани4ka

# 74
Конева,много се вживяваш.
Явно е ,че авторката е включила най-известните и спряганите имена в градът.
Ако имаш желание да й помогнеш -направи го,но не е нужно да критикуваш ,защото това е най-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт