ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 163 730
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Искам да попитам Бамбина какво означава избор на екип? Може и да ми е тъп въпроса, но не ми е съвсем ясно. Предполагам, че предварително си се разбрала с лекар (може би и акушерка) за секциото..., това ли е? А ако става дума за нормално раждане, което все пак не е планирано като секциото тези лекари пак ли идват?

# 76
Да,предварително се уговаряш с лекарят,който си избрала.
При секциото ми не съм ходила предварително на частно при Минчева,Терзиева и се обади и ме изпрати при нея,тя ме прегледа,направи запис на тоновете и определихме датата.
При първото ми раждане,което беше нормално,ходех на частно при Зарзаланов,10 пъти ме гледа на ехограф само последният месец и 2 записа на тонове ми направи и пак не разбра,че съм за секцио.Звънях му в 5 сутринта и веднага се отзова,разбира се като си имаш уговорка с лекар той винаги е в бойна готовност около термина ти -ако си с нормално раждане.Друг е въпросът,че изборът на Зарзаланов беше най-голямата грешка,която допуснах,но тук сама съм си виновна.

# 77
 Ето още имена на по известни гинеколози.Сигурна съм че има и още:

д-р Делян Велков, ул. "Независимост" №2, тел. 887-494; GSM  0887236-386
д-р Бисер Пейчев, ул. "Борисова" №36, тел. 224-142; GSM 0887032184
д-р Фани Тонева, ул. "Борисова" №51, вх. А, ет. 2, GSM 088/822-569
д-р Светла Христова, ул. "Независимост" №2, тел. 887-494

# 78
 Конова е права,как така ги измисляте тези анкети без да включвате всички гинеколози в града???Чии интереси се обслужват тук на някакво отбрано общество ли,на какво?Така ли се правят анкети??!.....

# 79
Абе,вие защо вместо да ни осъждате,не вземете да помогнете с информация?  Thinking newsm78
Никой не е длъжен да знае имената на всички гинеколози в града....

# 80
konewa и shandy  са едно и също лице. Няма да се изненадам, ако е от невключените гинеколози Mr. Green

# 81
Наистина... то вместо да приветстваме новото и да съдействаме веднага критики и то от хора, които току що се появяват във форума - който претендира да знае всичко да пуска анкета - и там ще гласуваме - няма проблем.

# 82
не се ли изразих достатъчно ясно, че правя по-пълен списък??????????
konewa и shandy престанете да спамите темата ами като сте такива критици дайте вие списък  Wink
konewa това ли са всички гинеколкози,които съм пропуснала  Thinking
жалко ,че в тази държава винаги ще се намери някои да оака(меко казано) направеното от някой за добро

който има актуална информация за гинеколог като телефон и адрес да ми пише лс  Hug а като казвам актуална имам впредвид от последните месеци  Peace !!!!

# 83
Пратих на аничка кокординати и на доктора, при който ходя от доболничната помощ - Бисер Иванов в бившата ІІІ-та плоклиника, за да не сме критикувани в тенденционност.  Hug

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 08:54 от chibi

# 84
Девойки, аз предлагам да спрете да обръщате внимани на Конова или както там  се казва!  Stop Няма смисъл да се заяждаме за глупости.  Hug Първо със сигурност Аничка няма как да знае всички гинеколози, второ още на първа страница е написала, че чака информация и съответно я допълва, а анкетата е с цел да се ориентираме в имената известни с добро или лошо в Русе, а не да правим медицински каталог на всички гинеколози в Русе.
Така че най-добре да спрем да обръщаме внимание на подобни изказвания, а Конова нека си мисли каквото иска, нейно право е!  Peace

# 85
 Да уточня - анкетата е писмена форма на допитване,която цели проучване върху определена група от хора.Проява на добър вкус и знак на уважение към всички форумки е да бъдат включени всички лицензирани гинеколози.Нали така?
 И още - когато анкетата има изборен характер,както е в нашия случай,избирателите гласуват с 1 глас,а не с3 гласа!Някой да е чувал да се гласува подписка,допитване,изборна анкета,избори с по вече от 1 глас?Когато избираме имаме право на 1 вот,зад който стоим и който оправдава избора ни.Всички останали варианти са СПЕКУЛАТИВНИ и стимулират недобросъвестна да не кажа паранормална  активност в някои хора,които ще направят невъзможното,за да са на първите места в класацията. newsm78 #CrazyТрябва ли да им даваме този шанс???Наистина ли мислите,че това ще бъде можещия професионалист,който търсим?Не е ли по важно първо да се обединим около АКТУАЛНИТЕ критерии,на които да отговаря този професионалист и тогава да гласуваме,а?
 Ееее наистина съм малко по критична,но то е за да се постави темата на принципна основа с ясни правила.

# 86
Принципно трябваше да имаме право само на два гласа, тъй като има два вида вот - отрицателен и положителен. Но явно самата анкета не е достатъчно разработена от администраторите, за да допуска само по един положителен и един отрицателен вот, което означава, че пак можеш да гласуваш за двама с положителен.
Права е К(т)онева като казва, че така се дава шанс на по-некадърни лекари да се озоват на челните позиции, което пък от своя страна е подвеждащо. Но в крайна сметка това не е представителна анкета, а просто анкетка във форум, така че резултатите, дори и да объркват, пак са извадка. А и нали знаете - когато се попълва анкета анонимно, и то в интернет, има реалната възможност да поставим гласа си няколко пъти, както и самите лица, които са в списъка, с цел реклама.
Очевидно има обидени лекари, както и такива с добра реклама, а талант нулев, но какво да се прави...

# 87
  • Русе
не мислех да се намесвам в тоя спор, но мнението на г-жа Конева вече явно ме дразни, и ще се обоснова защо.

1. Когато в темата се намесят лица, току що регистрирали се , и започнат упорито да критикуват нещо, е ясно, чии интереси защитават.
2. Познавам аничка задочно от една друга тема от форума, и смея да твърдя ,че едва ли , пускайки анкетата, е имала някакви подбуди или задни мисли, с които да изтъква един или друг гинеколог , а да оплюва другите. Най- малкото, защото точно тя никога не се е изказвала негативно и отрицателно за някого от нашите гинеколози, за разлика от мен. Аз ще продължавам да твърдя, че "д-р" Пейкова трябва да смени професията си, защото така само излага цялото си съсловие, че д-р Шишкова за проследяващ бременноста  акушер-специалист може и да е добра, но в гинекологичната и диагностичната област е по-добре да не и се доверява човек и трябва винаги да търси и второ мнение, както направих и аз.
3. Аничка неколкократно помоли всеки един четящ тук да и подаде инфо с актуални координати на гинеколози.И не е необходимо да и се напомня, че инфо може да си извади от интернет.ТО ОТДАВНА не е актуално, знам го от личен опит , търсейки тел. номер на д-р Нейкова.
4. Г-жо Конева, това не е анкета, класиращата нашите гинеколози на първо , второ или трето място, за да се гласува само по веднъж, най-малкото, защото няма награди за печелившите, а е анкета , която да покаже , към  кого от гинеколозите ни доверието е по-голямо и към кого - не  толкова.
5. И не виждам как може да ме стимулира да речем д-р Георгиев, на когото дори очите не съм виждала, че да дам гласа си за него , а не за този , на когото имам доверие.

Надявам се , следващият път, когато се включите, г-жо Конева, от Вашето изказване да струи позитивизъм, иначе няма смисъл да ни затормозявате с негативното си отношение към  нещо добро, в и без това достатъчно затормозеното ни ежедневие.

# 88
Ето още имена на по известни гинеколози.Сигурна съм че има и още:

д-р Делян Велков, ул. "Независимост" №2, тел. 887-494; GSM  0887236-386
д-р Бисер Пейчев, ул. "Борисова" №36, тел. 224-142; GSM 0887032184
д-р Фани Тонева, ул. "Борисова" №51, вх. А, ет. 2, GSM 088/822-569
д-р Светла Христова, ул. "Независимост" №2, тел. 887-494
Аз пък тези не съм ги чувала ...
Идеята за анкета ми хареса и не мисля , че Аничка е имала някакви скрити подбуди. Peace

# 89
konewa,в такава дълбока заблуда си,че не може повече ooooh!.Само не можах да разбера откъде накъде размахваш пръст и раздаваш квалификации ooooh!,не прочете ли внимателно написаното от ''безумно лекомислената авторка'' newsm78

Крайно нескопосана,субективна и по всяка вероятност манипулативна анкета направена за ориентиране на наивни мами към определени лекари.Половината гинеколози в Русе са преднамерено пропуснати заради безумното лекомислие на авторката #Crazy #Crazy #Crazy
Заради този си пост най-малкото което дължиш на Аничка е извинение.Имам удоволствието това момиче да ми приятелка,и с ръка на сърцето ще кажа че са малко момичетата като нея които познавам,безкрайно добра,отзивчива и все да е в помощ на всеки Peace.За което шапка и свалям,и жалко че няма повече като нея...За съжаление излезе вярна онази приказка:''Направи добро,изяж л***o'' ooooh!

Извинявам се за офф-а,но не се стърпях...

Общи условия

Активация на акаунт