, пристигаме там и ми казват да се кача на втория етаж и да чакам на пейката....... качих се, седнах на пейката, а наоколо няма жива душа, аз напълно отчаяна си стоя и плача..... по едно време като оазис в далечината се задава доктор - Доктор ЗАРЗАЛАНОВ, аз не го познавах до този момент, но той като ме видя в тове положение направо онемя, попита ме защо плача, каза да не плача, че всичко ще е наред! Веднага ме сложи на легло и започна да ме гледа на видеозона и никога няма да забравя думите казани с усмивка : " А ,ето го и БЕБЧЕТО, даже и сърчице си има, и поритва, видя ли че няма страшно" ! След това веднага нареди на сестрите да ми сложат системи и обезболяващи инжекции но шпа и спазмалгон, да ме настанят и ми назначи лечение. Стоях една седмица в болницата , а той всеки ден идваше да ме вижда, а ако неможеше ми се обаждаше по телефона да ме пита как съм. За нас той беше спасителят на нашето бебче, а той от своя страна беше толкова горд и доволен от щасливия край.
..
!Ами това е , много е важно да намериш доктор, който да подхожда като човек преди всичко и индивидуално - аз намерих
!Препоръчани теми