ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 165 179
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
има си модератори като мислите,че темата е безмислена  Hug Peace

# 301
има си модератори като мислите,че темата е безмислена  Hug Peace

Да-ще е най-добре да информират модератор щом темата не им харесва  Crossing Arms.Или ще е най-добре да не я четат и да не пишат в нея-така само спамят темата  Crossing Arms

# 302
Честита ви малка сладурана pina_preslav. Нека ви е жива и здрава малката Ина. Да е много щастлива и много да ви радва! Simple Smile

Не бях чула, че Йорданова е бременна!Ако е вярно, да й пожелаем лека и безпроблемна бременност.
Само, че аз почти бях решила да се доверя на нея да ме изражда. Двоумях се между нея и д-р Кунев. Явно дилемата ми отпада и за сега единствен в списъка ми остава той...  Simple Smile
pina_preslav ще се радвам да споделиш мнението си за д-р Кунев. Все пак имаш съвсем "пресни" впечатления от него!  Simple Smile

# 303
Извинете, че се повтарям (за кой ли път),но и аз съм доволна от Шишкова .Освен редовните консултации и прегледи, получавах и добри съвети които винаги е покривала с факти.
А, на пина преслав желая малката Ина да не спира да я радва и изпълва дните й с щастие!

# 304
Честита ви малка сладурана pina_preslav. Нека ви е жива и здрава малката Ина. Да е много щастлива и много да ви радва! Simple Smile

Не бях чула, че Йорданова е бременна!Ако е вярно, да й пожелаем лека и безпроблемна бременност.
Само, че аз почти бях решила да се доверя на нея да ме изражда. Двоумях се между нея и д-р Кунев. Явно дилемата ми отпада и за сега единствен в списъка ми остава той...  Simple Smile
pina_preslav ще се радвам да споделиш мнението си за д-р Кунев. Все пак имаш съвсем "пресни" впечатления от него!  Simple Smile
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА!!!  bouquet
Да, бременна е и аз също бях решила тя да ме изражда и сега, но ... нищо доверих се на д-р Кунев, много съм доволна, като се има впредвид колко бях изплашена (първото ми раждане е нормално, а сега се наложи секцио), той и д-р Тончева бяха страхотен екип и ме предразположиха много добре, но и анестезиоложката д-р Русева също много ми помогна да преодолея стреса и уплахата, която ме беше обзела! Изобщо всичко мина много добре! На 5-я ден ме изписаха, пък и много е важно да се мобилизираш и да си мислиш за "крайния резултат"  newsm32 , както писах и по назад, от всички видях много добро отношение, само от детските сестри - не...

# 305
  • Русе
Здравейте, някой може ли да каже нещо за др. Стаменов (в Русе, а не софийския). Четох из старата тема и в тази, но за него нищо не намерих.

# 306
Една моя позната ходи при него - много е доволна: бил много внимателен.
Иначе аз нямам лични впечатления.

# 307
  • Русе
Mary_Angel   Благодаря!

# 308
Аз съм съвсем "прясна" мама. Родих дъщеричката си Йоана на 28.01.  Heart Eyes
Темата е за русенските лекари и да си призная по обиколих доста, водена и от мненията в темата, защото не съм от Русе (преместихме се лятото). Първо бях при Георгиев (добър лекар и готин човек, но не изражда), консултациите ми по ЗК ги водеше Дуваджиев, на частни прегледи ходих при Рудницки и Хубчев. Заключението ми от толкова "професионалисти" е че навсякъде те гледат като подвижна пачка парички. Първо ти казват цената, още преди да са те погледнали на ехограф.
Имах възможност да платя, но отказах категорично. След като си плащам здравните осигуровки, данъците и всички други такси, не съм съгласна да платя и за "услугата" раждане   #2gunfire
Не знам дали е подходящо да го напиша в тази тема, но аз родих в Тутракан при невероятния д-р Бойчев. Без да платя нищо освен епидуралната упойка. Радвам се, че направих този избор, въпреки пътуването в снеговете посред зима, заслужаваше си bowuu
Не искам никой да агитирам или рекламирам, само изказах мнение.

# 309
Ще разкажеш ли как мина раждането там, детето при теб ли е или отделно, как се държаха сестрите, предварително ли беше в болницата или отиде като започна раждането. Извинявай, че така разпитвам, но ми е интерено, защото и аз ходя там.

# 310
Момичета,моля препоръчайте ми свестен гинеколог,който да ми направи цитонамазка с направление по здравна каса  bouquet
Aз преди няколко месеца си правих цитонамазка при д-р Кунев. Удобно е, защото лабораторията е в края на коридора и не се разкарваш  Peace
И работи по Здравна каса.

# 311
Момичета,моля препоръчайте ми свестен гинеколог,който да ми направи цитонамазка с направление по здравна каса  bouquet
Aз преди няколко месеца си правих цитонамазка при д-р Кунев. Удобно е, защото лабораторията е в края на коридора и не се разкарваш  Peace
И работи по Здравна каса.
а можеш ли да ми кажеш къде се намира кабинетът му  bouquet

# 312
В Стоматологията на 1-вия етаж по коридора в ляво.

# 313
В Стоматологията на 1-вия етаж по коридора в ляво.
благодаря много,сега ако ми кажеш и работното му време много ще се радвам  bouquet Hug

# 314
Здравейте, момичета!  Hug  bouquet
Искам да споделя изключително добрите си впечатления от д-р Йорданова в Евромедисон, която ми направи фетална морфология в 20-та г.с. Изключително внимателна, старателна, любезна. Всичко ми показа, всичко ми обясни, с огромно търпение изчакваше малечка да се завърти в удобните пози, за да направи най-добре измерванията. Наистина съм очарована.  Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт