ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 163 901
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте на всички!

Аз съм русенка, но от 7 год. не живея в Русе. През 2006 г. родих сина си, секцио в АГ - Русе, с помощта на д-р Зарзаланов. Сестра ми роди при него 3 м. по-рано. Доволна съм от него. Обърна внимание на заболяването ми и като цяло беше много внимателен към мен. Но имам някой забележки свързани с престоя ми в родилното. Отношенията му със др. лекари не беше добро: стоях в предродилна зала, а той и Симеонов пред мен се караха дали съм била за секцио или не, после ме изкараха, че съм имала възпаление на тръбата. Вдигнах температура (това си е донякъде до организъм) и после разбрах, че много негови секциородили вдигат след това температура. Всички мънкаха, че съм направила нещо по време на операцията, но така и не ми казаха какво. Затова сега искам да избера друг лекар. Сега отново ми предстои раждане и искам да е тук.  Отново трябва да раждам секцио. Четох добри отзиви за д-р Стела Минчева. Може ли да ми кажете къде точно и е кабинета и с какво работно време? Има ли предварително записване? Има ли друг не мобилен телефон?  А ако има мами родили скоро при нея, всяко мнение ще е добре дошло (както и това за финансовата страна на нещата - може и на лични).
        Като цяло термина ми наближава, а аз като нямаща доктор в Русе не знам какво да правя. Не мога да отида в родилното и да кажа "Ето ме. Аз съм за секцио". Объркана съм. 
          Благодаря много на всички.   bouquet

# 421
Във връзка с поста на Pine от по-горе, общо взето и аз търся същата информация.

Така че молбата ми към евентуалния отговарящ е или направо да пише във форума, или и мен да включи във лични, ако е удобно.

Мерси много!

# 422
Стела Минчева не приема с час направо отиваш,аз лично я препорачвам с две ръце,раждах при нея и съм страшно доволна,сега и за други проблеми си ходя при нея.Адресът е ул.Дондуков Корсаков 19 партера,приема вторник,сряда,петък и неделя от 16-18ч.по назад в темата има мнения за нея.Поздрави и да пишете отзиви Hug

# 423
Благодаря! Четох мненията за нея и особено на оперираните секцио. Затова избрах нея. Казаха ми, че тя е шеф на отделението. Не е ли Симеонов?

# 424
тя е шеф на отделение патология

# 425
Благодаря! Четох мненията за нея и особено на оперираните секцио. Затова избрах нея. Казаха ми, че тя е шеф на отделението. Не е ли Симеонов?

Симеонов се пенсионира.

# 426
И аз да изкажа мнение.
За голямо съжаление след случилото се с д-р Георгиев се наложи да си търся друг доктор за ЖК
Отидох при Дуваджиев, останах страшно разочарована - той първо ме пита термин, после дали съм ходила на ФМ, каза ми пола на детето и му измери главата.
Това беше - нито ме пита коя бременнност, дали са ме шили или прегледали абсолютно нищо
Аз съм 0 - кръвна група, което ме притеснява и трябав ад ми се пускат изследвания за антитела
Акушерката ме пита само кръвната си група знам ли я, болничен имам ли и това беше
Питах я те не теглят ли не мерят ли - отговорът беше аз само замествам за две седмици, като я питах кога ще са другите изследвания каза честно да ти кажа не знам
А да и на финала каза потребителска такса 2,40 лева обади се след месец на стационарния тел номер ад си запиша час за следваща консултация
Възможно е някои да са доволни, но такова нещо аз при Георгиев не съм виждала и въобще не ми се стори нормално, ще видя следващия път когато вече не е заместващат аакушерка какво ще става

# 427
Какво да кажа, освен че въобще не съм изненадана - този Доктор ми е паднал в очите толкова много...

# 428
Някой беше писал че д-р Хубчев е станал търговец, а не лекар. Моите уважения към знанията и уменията му, но не може всяко второ изречение да е свързано с пари. За съжаление ми се наложи да опра до неговите услуги. Надявам се да не се налага повече.

# 429
Не ми стигнаха отрицателните вотове. ЖК си водих при д-р Дойчинова. Вярно е, че ме гледа на видеозон всеки месец. Но ходех проформа. Истинските ми прегледи бяха при д-р Л. Бойчев и д-р Емин. Пред мин не стои въпроса, кой от русенските гинеколози да избера, просто отговора ми е -никой.

# 430
Обикновено само чета в тази тема,но вече след като имам наблюдения искам и да се изкажа.
Реших се след като прочетох shanel1982  какво е писала за Дуваджиев.Значи този индивид,който даже и човек не може да се нарече за мен затри едно прекрасно бебче в осмия месец с неговите фиктивни прегледи и да се прави на големия доктор,да не види малфолмациите в един голям вече плод и жената щеше да си замине покрай това,а не дай си боже това дете да се беше родило трябваше цял живот да страда от един такъв недогледал "лекар" като него.Всичко вече е потвърдено с епикриза,даже други доктори съветват момичето да съди Дуваджиев,но тя нито има възможност,нито и се занимава,особено след това,което преживя и загубата на бебчето и.Ако аз бях незнам....но това е друга тема.
Сега бременноста си водя при Зарзаланов и съм  доволна поне засега (то и не виждам при друг подходящ).Много пациенти има и вярно че няма човека много време да ти обяснява надълго и нашироко,но за мен си разбира от работата и си личи че от сърце си я върши.В началото исках да се откажа от него именно по тази причина,но след като имах кървене и ми помогна,успях да задържа плода,мисля засега при него да съм(разбира се и други причини,но ще ми стане много дълъг поста).И както каза моята приятелка: "Дуваджиев само ми говореше,говореше......" а явно никаква работа не е вършил клетия човечец.Горкият той,какъв късмет просто има,че аз ако бях примерно-нямаше да съществува като лекар след този случай!

# 431
Здравейте момичета. И аз съм при Дуваджиев, но за сега съм доволна. Вярно че акушерката беше някаква замесничка, но вече старата си е там. Надявам се да нямам проблеми, но смятам при него да остана. Само имам една молба, ако може някой да ми изпрати координатите на Дойчинова. Благодаря ви много.

# 432
Здравейте момичета. И аз съм при Дуваджиев, но за сега съм доволна. Вярно че акушерката беше някаква замесничка, но вече старата си е там. Надявам се да нямам проблеми, но смятам при него да остана. Само имам една молба, ако може някой да ми изпрати координатите на Дойчинова. Благодаря ви много.

На 1-ва страница са актуалните координати на д-р Дойчинова.

# 433
  • София
Здравейте,

Искам да отида на преглед при Др Шишкова в кабинета й. Нямам никаква идея какви са приемните й часове и в кои дни ( за пациенти на частен прием, не чрез Здр каса), а за съжаление не съм в Русе и не мога да проверя. Има ли някой подобна информация и би ли я споделил с мен, моля   bouquet

# 434
Препоръчвам ти, ако си в София, да посетиш гинеколог там, доста по-добри са от русенските медицински светила...
А инак за тази лекарка по спомен ми се върти за частен прием нещо от сорта на след 18часа.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт