Отговори
# 435
  • Sofia
Ехо, дояждате ли, почивате ли  Mr. Green
Роси, не е трябвало да си разваляш празника - такъв послушен мъж и с двете дечица в къщи - ехеееее супер изкарване. Свеки да си дудне. Много съм щастлива аз, че нямаме баби около нас, но пък на един Аватар не можем да отидем с мъж ми Sad Понякога са си нужни  Peace Ние имаме Плей-до маймуна от Коледа, но май се е наиграл с нея в Нова Загора (колосал е на баба си килима с пластелин  Mr. Green) и сега хич не му я показвам, а той не се и сеща Wink На снимките изглеждате много щастливи  Hug
Пък на среща аз и с кърпичките можех да дойда, но виж, че почти никой не откликна, дори за коледно парти Sad
Благодаря за милите думи за моята тумбаческа милост - аз вчера и днес упорито работя върху това да сложа още 1 месец върху тумбака (по-скоро върху задника  Mr. Green) Днес сестра ми е рожденничка и я извикахме в къщи на обяд - почти доядохме  bowuu

# 436
Честита Нова Година Hug
Вещи честит именник!
Ани честита рожденичка!

# 437
Честита Нова Година, момичета !

Живи и здрави и много щастливи !

Днес пак поработих  ooooh!, после обаче направих разкошен фитнес, басейн, джакузи и сега просто заспивам.....

# 438
  • Остров Приятелство
За Много Години.
Да е здрава, мирна, спорна и щастлива за Вас и семействата Ви!

Празнувахме при братовчедка ми т.е. на планината.
Беше много весело, разпускащо и не заангажиращо...нали всяка нова година се права на Мадам Фру фру и съм с балните рокли, фризури и разните му там бла, бла, бла Flutter, но тази година оооо свобода. Mr. Green
Всичко си приготвих от тук, там само подредих. Питка, баница, салати, ордьоври, мезета нарязани, прибори, пиене и т.н. - за нас и децата.
На тях им беше суперско, както се изразяват. Играха, сурвакаха, смяха се с нас, ние се полигавихме, слушахме всякаква музика, хора вихме, валс играхме...абе веселихме се.
Ееей тази сурвакница са разпердушини от сурвакане. Пошегувахме ги да удрят силно и само това им трябваше, нооо държахме се мъжки  Mr. Green и се смяхме като хахави на подскоците им, радостта им и после на броенето на паричките/големи сребролюбци децата в днешно време, май - аз по наше време я портокал, я някой бонбон - просто си беше за здраве/. Ама това моето детенце пу пу пу много честно и джентълменче ще излезе - леля му го сурвака за здраве и той веднага и подава 2 лв и и вик "Айде и ти да си здрава." Crazy  На мама порасналото детенце.Heart Eyes
Аз си поиграх и с бебето, сурвакахме заедно.
Еееех хубаво си беше. Simple Smile
.....Свекърва ми не може да си представи какъв хубав подарък ми направи, като си останахме за празниците у дома! Simple Smile

Мъж ми много послушен и вчера и днес. Вчера сестра ми и нейния дойдоха направо от празненството у дома, та мъжете готвиха, ние лежахме. Днес мъж ми от сутринта е с малкия, а аз спах до 17 часа, само с едно ставане за обяд и до сега продължавах да си излежавам. Whistling
Утре съм аз наред, че и той да почине. Ще водя малкия на театър, стига да има, или някъде ще се пошляем.

Ето и снимков материал, на който му се зяпа. И в този ред на мисли да попитам - ЗАЩО не виждам снимките на taigi и aniK?
http://ssunny.snimka.bg/holidays/nova-godina-2010.459174.0.big

Това е отчета от мен. Прегръдки! Hug

# 439
  • Sofia
Привет!

Днес май ще понатрупа... не обичам сняг в града ама си беше редно все пак
Роси, забрави лошите спомени от празника, само хубавите запази, я виж на снимките какви сте сладури всичките Simple Smile
Съни, без балните рокли и фру-фру си по-чаровна и младееш  Hug ама как влюбено го гледаш Яни, да му мисли снаха ти  Joy ще бъде мъж на място той, щом отсега се държи на положение  Hug
Ние вчера се пошляхме - избрахме си нов диван за апартамента, гледахме Аватар, хапнахме при свеки, изобщо и тайги човек  Mr. Green

# 440
  • Plovdiv
Алекс,Честит рожден ден на малкото съкровище Маги! Да расте здравичко и палаво дете. Много щастие и късмет на прекрасното ви семейство. Heart Eyes

# 441
Роси- надявам се, че ти е минало вече. Не се ядосвай  Hug
Съни- сестра ти как се казва? Thinking
Тайги- звучи добре  Sunglasses

# 442
  • Варна
Почерпете се за рожденния ден на Маги!Само да ми е здравичка, друго не искам  Simple Smile

# 443
Алекс- Да ти е жива и здрава Маги! Весело и безгрижно детство й желая! ЧРД!

# 444
Ехей, да е жива и здрава Калпазанка 2  Hug Алекс, дано се сбъднат молитвите ни и да са здрави децата  Hug

АниК, няма изяждане това чудо  ooooh! За вечерните срещи аз съм пас, защото наистина е невъзможна мисията, но за дневните съм  Whistling Ако искате събота или неделя, за да сме повечко и просто в едно клубче да се съберем на по кафе  Whistling

# 445
  • Sofia
Alex, и аз само това пожелавам - ЗДРАВЕ за дечицата и за нас  Hug Много да те слушка малката сладуранка, да расте жизнерадостна и щастлива   bouquet Heart Eyes
Sunny, страхотно сте си прекарали - без фру-фру, ама пак гиздава  Peace
ГАЛ-че, ние доядхоме, че днес пак готвих  ooooh! Оф, направо ми се драйфа вече от манджи и готвене, даже и салати не ми се поглеждат - колкото ми е тежко с тумбака, още по-слонска се чувствам  Confused
taigi, супер програма  Peace Ние не сме мърдали никъде от 2 дни, а аз сега имам повечко желание (нали не точа слюнки вече  Laughing)

# 446
Честит 2-ри Рожден Ден на сладката малка Маги! Да расте здравичка и усмихната!
Алекс весел празник ви желая   love001

# 447
  • Sofia
Alex, честита ти рожденничка!!!

Тази картинка Рали ви я избра Simple Smile

Като те чета винаги се сещам за онези весели клипчета с двете сладуранки, пълнят ми душата  Hug

# 448
Здравейте мацки
Съни на Тайги снимките са във фейс бук и ако нямаш там регистрация не вожеш да иг видш но на Аник са във снимка бг.Може да не си в рокля но и така добре изглеждаш.Даже на една снимка -на която повдигаш бебето още малко и горното бельо щяло да ти се види GrinningА който ти казва че си дебела кажи му да си гледа работата.Много добре изглеждаш.Видях снимките още пред ида пиша тука.реших да отворя снимка бг но явно лаптопа е запаметил последното отваряне там-а именно от рождения ти ден и директно твойте снимки и отвори.
Колкото до това да ли ми размина о да още на другата сутрин когато свеки в 7 часа взе малкия да го награни и после поспах до обяд а тя си беше тръгнала и имах ещо като обяд и акуска в леглото,като преди това получих три целувки от Ронката,Додо и таткото.И как да се сърди човек на такава картинка.
От маса на мса вче се търкалям добре че от утре повечето са на работа и няма да ям през деня за да си смъкна качените 3 кг.
алекс да ти е жива и здрава Маги.Тази година от здраве да не се отърве.

Ох днес се размазахме .Като изключе че цяла нощ не спах щото на Додо сополките му слизат в гърлото и кашля.Взехме по специален аспиратор който се връзва към прохусмокачката и олеле колко много имаше милото.То така кашляше че чак се задушаваше.Цяла нощ аз се правих на компресор да ги издърпвам.То поспа има няма два часа  а аз едва в 9 като стана  таткото поспах до 1 часа,а той беше детегледачка та се наспаах.

# 449
  • София/Осло
Честит рожден ден на Маги! Алекс, да ви е жива и здрава!

съни - прави ли десерта със сините сливи? Flutter..мисля ,че като не си фру-фру  изглеждаш в пъти по-добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт