Много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!

Руси пък поспа докъм 2 с няколко пробуждания, докато към 2 не пое втората смяна от батко си
Сутринта пък Дарко скокна рано, хем среднощ легна
някакъв заговор има срещу жените в нашето семейство, не стига че този пол в нашата къща е изчезващ вид 
После смъкването определено беше по-бавно отколкото се надявах, но все пак за 10 месеца пак станах 50 кг. само тумбакът ми едва ли ще се прибере съвсем, но здраве да е. Ако натрупам някое добро състояние, ще си направя аз една козметична операция и с излишъка от кожа, кой знае, може чанта да си ушия
ама от истинска кожа, а не такава, каквато Деата тук ни ги пуска
Сутринта си станах като пич в 8.10 - чисто ми, оправено... свежарска работа. Храна имаме за 1 седмица напред, няма и да готвя - ще се разлагаме 
Харесва ми да е топло, но точно пък сега
До вчера по някое време си напомнях, а после изумих
Лакомства за сурвакари съм приготвила, но май слънцето не предразполага никой към това 

Ама ти много добре си изглеждаш, не знам защо се притесняваш, но нищо - по-добре така и после по-лесно да се оправим. Аз помолих мъж ми да ме щракне, ей сегинка ще кача снимки
Много странно ми расте корема този път - пак си е ниско, но се разширих повече в ханша 

-mas:

Ех тези реклами ще направят децата ни артисти

в къщи четиримата и аз бях сърдит ана мъжа ми.Щото от 4 предложение да изкараме на вън на заведение без децата той все ги отхвърляше.Даже при кумовете го мързеше и аз му казах че нищо няма да пипна да направя за Нг.Той не се расърди даже хич даде ми една
след него щото той като готви цапа чиний колкото за цяла казарма.Към 12.30 цъфна свеки да се наяде на готово и остана да спи.Щом влезна започна да нарежда че било късно да си лягала Ронката искаше да буди Добри да я суровака и аз си замълчах,но след като мъжа ми го повтори нейните думи аз му теглих една дълга и сочна българска и си легнах разбирасе
и тресяща се от нерви че празника ми го провали"любимата "ми свекърва.Препоръчани теми