Отговори
# 420
Честита нова година!
Много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!

# 421
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! ДА СМЕ ЗДРАВИ И ЧЕСТИТИ  Hug

Дарко снощи издържа до 2 часа, направо едва го сложих, мислех, че до сутринта ще изкара  ooooh! Руси пък поспа докъм 2 с няколко пробуждания, докато към 2 не пое втората смяна от батко си  ooooh! Crazy  Whistling Сутринта пък Дарко скокна рано, хем среднощ легна  newsm78 някакъв заговор има срещу жените в нашето семейство, не стига че този пол в нашата къща е изчезващ вид   Crossing Arms

Днес обаче няма да готвя и да домакинствам, само ще лазя по диванетата и ще заспивам във всеки едобен момент  Mr. Green

Тайги, не си права, забременях на 50 кг (сухо тегло), качих 27 и със сигурност те разбирам, защото знам как се чувстват тюлените Simple Smile После смъкването определено беше по-бавно отколкото се надявах, но все пак за 10 месеца пак станах 50 кг. само тумбакът ми едва ли ще се прибере съвсем, но здраве да е. Ако натрупам някое добро състояние, ще си направя аз една козметична операция и с излишъка от кожа, кой знае, може чанта да си ушия Simple Smile ама от истинска кожа, а не такава, каквато Деата тук ни ги пуска  Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 09:51 от GALL78

# 422
  • Sofia
Оооо, то чудничко било да се празнува в къщи  Peace Сутринта си станах като пич в 8.10 - чисто ми, оправено... свежарска работа. Храна имаме за 1 седмица напред, няма и да готвя - ще се разлагаме  Grinning
Обаче това време не е нормално  Crazy Харесва ми да е топло, но точно пък сега  Confused
Alex, как ме подсети за сурвачка  ooooh! До вчера по някое време си напомнях, а после изумих  Blush Лакомства за сурвакари съм приготвила, но май слънцето не предразполага никой към това  Confused
GALL-че, този сценарий с щафетата не ми се нрави  Mr. Green

# 423
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!
Сещам се само за Васко на Вещи  Hug

Ние подобаващо се събудихме в 11 и то май Ади го събудиха съседските деца! Ще видим какво ще правим днес. Аз се чудя дали да правя баница с късмети. Руси чак в 24ч се прибира, ама пък тя нали днес се прави та не знам...може би ей така за адета както се казва да направя. Но пък затова трябва да се ходи до магазина и тук вече се замилям  Joy

# 424
Честита нова година, момичета! Бъдете здрави, щастливи и с късмет!Честит имен ден на всички именници! Да ви е живо и здраво името!

Иво издържа до към 2:30ч Заспа, гледайки филмче на компютъра. Laughing Ние си легнахме към 4.

# 425
  • Sofia
Честита Нова Година!!!

Посрещнахме Новата Година, погледахме навън пироманите и благополучно си легнахме преди 1  Mr. Green Беше голяма радост с тия ракети да ги гледаме, палихме и бенгалски огън, беше много щастлива и само викаше Честита нова година...  Mr. Green Голяма суетня беше и с правенето на питката, направихме цял зоопарк отгоре. Днес ме гони такъв мързел...  ooooh!

# 426
  • Пловдив
Да почерпя за Васко Simple Smile

# 427
  • Sofia
Вещи, честит ти именник!

Ето малко снимки от ултрасемейната ни нова година - http://www.facebook.com/album.php?aid=2046639&id=1422366967& … amp;id=1422366967

# 428
  • Sofia
Вещи, да ти е жив и здрав Васко   bouquet
Габи пък толкова чака Новата Година и само му обяснявахме как трябва да застанат стрелккте не часовника. В 00ч. мъж ми вика "хайде, тате, дойде Новата Година" и двамата като прихнахме да се смеем - 'щото то детето гледаше някак си учудено и неразбиращо как точно е дошла  Joy
taigi, питката ви е супер - да му се прииска на човек помощница да си има Hug Ама ти много добре си изглеждаш, не знам защо се притесняваш, но нищо - по-добре така и после по-лесно да се оправим. Аз помолих мъж ми да ме щракне, ей сегинка ще кача снимки  Peace Много странно ми расте корема този път - пак си е ниско, но се разширих повече в ханша  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 15:14 от aniK

# 429
Аник, много ти е малко коремчето даже Simple Smile Тайги и ти изглеждаш добре. Като се има предвид състоянито ви, напрао сте си супер  Joy

# 430
  • Plovdiv
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА! ДА СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И СПОКОЙНИ. ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЕДНА ПО-ДОБРА ГОДИНА! Heart Eyes

Вещи,да ти е жив и здрав Васко!  bouquet

Тайги, Ани, много сте ми хубави. И дечковците и дечковците.  LaughingА пък питата на Рали и Тайги ми събра очите. Laughing

# 431
  • София/Осло
ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА МОМИЧЕТА!!! НЕКА Е БОГАТА, УСМИХНАТА, ЧЕСТИТА И ПЛОДОРОДНА!

Ние благополучно легнахме на 50% в 5 ч, а останалата част към 7.30  Crazy
Лудницата беше пълна. Танци, танци, танци...никой нищо не яде и сега има храна за 2 месеца в нас  Mr. Green
Щеее подбера малко снимки, които са за пред хора и ще кача скоро  Whistling

ВЕЩИ ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ИМЕННИКА!

Тайги, страхотна питка сте спретнали  Hug
Ани-изглеждаш прекрасно  Heart Eyes

# 432
Честито на всички именници с малко закъснение!
Да са живи и здрави и с гордост да носят името си!

Ани много си хубава, изглеждаш страхотно Hug
И ние изкарахме добре и най-важното спокойно в домашна обстановка. Децата не устискаха и заспаха.
Притеснявах се да не се събудят от данданията, ама те си спаха като котенца Simple Smile

# 433
Честита Нова Година! Да сте здрави, все така красиви и много щастливи!  Hug

Ани, Тайги - чудесно изглеждате   bouquet

Ние се размазваме вкъщи, нищо интересно.  Simple Smile

# 434
За много години.Да сте живи и здрави,да има парички в къщи останалото сам още се нареди santa2  madnoel People Santa Close-mas:
Съни честит рожден ден да си жива и здрава,обичана и глезена от твойте любими мъже  bouquet  bouquet  bouquet
Гал и при нас е така Ронката си играе с музикалните играчки на Додо а той с нейните кукли и друго неще.Дано след врем еда не  започне с гримовете й да започне да си играе че тогава лошо.Като бях бременна Ронката казваше " E сега е синьо бебе но след врем еще стане червено-момиченце."Дано да не стане такова.Няма нужда. SickЕх тези реклами ще направят децата ни артисти hahaha Joy
Деата ние лунен пясък имаме още когато беше истерияа в началото и го нямаше никъде освен в метро.ЕДин съсед три дена ходи и два пъти свършваше пред него на третия ден е закиснал пред метро ощще в 6 часа и е чакал 1 час да отворят зада е първи.Още го имаме този лунен пясък е верно сляти са двата цвята но с него играе само на една стара мушема и като се наиграе го прибирам са се нея в плик и в кутията на пясъка и така го запазва.ДАже и пластелин имаме на Плейдо и при него е така.
Аник браво че си се отървал ато този проблем слюнко отделянето,значи вече може ако спретнеме една женска среща да дойдеш
За забелването на пишката нашта тати всяка вечер кат ого мие леко му я придърпва и аз когато се сетя.Джипито каза че ако така продължавам едо 1 година ще е е ок
Ние нова година посрешнахме уви Sad в къщи четиримата и аз бях сърдит ана мъжа ми.Щото  от 4 предложение да изкараме на вън на заведение без децата той все ги отхвърляше.Даже при кумовете го мързеше и аз му казах че нищо няма да пипна да направя за Нг.Той не се расърди даже хич даде ми една  Laughing до ушите и се врътна и излезе с Веронка на пазар.Дойдоха си и започна да прави капама,изчисти -при положение че аз бях чистила предишния ден. Наряза мезетата и сложи масата аз само мия  1dishesслед него щото той като готви цапа чиний колкото за цяла казарма.Към 12.30 цъфна свеки да се наяде на готово и остана да спи.Щом влезна започна да нарежда че било късно да си лягала Ронката искаше да буди Добри да я суровака и аз си замълчах,но след като мъжа ми го повтори нейните думи аз му теглих  една дълга и сочна българска и си легнах разбирасе  smile3518 newsm45 и тресяща се от нерви че празника ми го провали"любимата  "ми свекърва.
ИСкам да съм дете ама не само на мама и тате.Децата-мойте двете и племеника за 20 минути тримата събраха общо колкот оедна минимална заплата парички от суровакане.Е йзатова искам да съм дете ама тц-ки
Има снимки от нова година който му се гледат
http://jori.snimka.bg/family/koleda-2009.457011.16680215
http://www.facebook.com/#/photo.php?pid=113323&id=100000258991991

Общи условия

Активация на акаунт