Ох не мога да се включа в споделянето, закачките... - нямам никакво време

Благодаря Ви за така милите пожелания, благодаря и на онези мои дружки, които ми се обадиха лично и много много ме изненадаха! Всички ме трогнахте до сълзи!

Беше хубаво. Седяхме до 3

Калоян беше изключително мил - сутринта не искаше да ме поздрави, защото не бил подготвен - милинкия ми. После докато се разхождахме поиска да влезем в един магазин с въпроса "Мамооо погледни, не ти ли харесват тези пръстенчета. Искам да ти купя, моля те харесай си."
...разплака ме...Намерих начин да откажа и той каза, че няма търпение татко му да си дойде и да отиде да ми купят парфюм - Е, чеденцето ми ми подари ЗЕЛЕН дезодорант.
Хайде и една интимност да споделя - Картичката на мъж ми пише
Винаги ще имаш моята обич,
моята подкрепа,
моето приятелство!
Обичам те, нуждая се от теб.
Гордея се да си до мен!
Най много от всичко обаче ме зарадва и накара да летя - Миналата нощ изтрещях и се боядисах...
Страшно се притесних, тъй като цвета уж трябваше да е като на pipiole тъмно кафяв, а той стана черен На сутринта като станахме той ме погледна и каза "ООоу кОлкО много си красива" и така ме намачка, че....ето това ми беше достатъчно - нищо друго не ми трябва!

...дано не съм Ви досадила
http://ssunny.snimka.bg/holidays/rojden-den.458321.16654494.big
Сега сколасвам за питката, после баница, после пълнени домати, сладкиш от сини сливи Госпожичке Клавел
, руло от кашкавал, извара и шунка и да не продължавам 
Момичета ако има време до после, ако не - Щастлива Нова година!
Опитвам се филмчета да кача, ако успея ще ги пусна.
Изстрелвам ги моите малко навън, аз да релаксирам на тишина и по анцунг естествено 
. Аз съм изпрала анцуга, ще взема един душ и съм готова

. Бъди здрава, щастлива и много оби4ана и обгрижвана