Отговори
# 405
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен,
Ох не мога да се включа в споделянето, закачките...  - нямам никакво време Crazy

Благодаря Ви за така милите пожелания, благодаря и на онези мои дружки, които ми се обадиха лично и много много ме изненадаха! Всички ме трогнахте до сълзи! Blush

Беше хубаво. Седяхме до 3 Sunglasses

Калоян беше изключително мил - сутринта не искаше да ме поздрави, защото не бил подготвен - милинкия ми. После докато се разхождахме поиска да влезем в един магазин с въпроса "Мамооо погледни, не ти ли харесват тези пръстенчета. Искам да ти купя, моля те харесай си." Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ...разплака ме...
Намерих начин да откажа и той каза, че няма търпение татко му да си дойде и да отиде да ми купят парфюм - Е, чеденцето ми ми подари ЗЕЛЕН дезодорант. Heart Eyes Laughing

Хайде и една интимност да споделя - Картичката на мъж ми пише

Винаги ще имаш моята обич,
моята подкрепа,
моето приятелство!
Обичам те, нуждая се от теб.
Гордея се да си до мен!

Най много от всичко обаче ме зарадва и накара да летя - Миналата нощ изтрещях и се боядисах... Crazy Страшно се притесних, тъй като цвета уж трябваше да е като на pipiole тъмно кафяв, а той стана черен Confused, а мъж ми не е фен на черната коса...
На сутринта като станахме той ме погледна и каза "ООоу кОлкО много си красива" и така ме намачка, че....ето това ми беше достатъчно - нищо друго не ми трябва! Heart Eyes

...дано не съм Ви досадила Embarassed
http://ssunny.snimka.bg/holidays/rojden-den.458321.16654494.big

Сега сколасвам за питката, после баница, после пълнени домати, сладкиш от сини сливи Госпожичке Клавел Hug, руло от кашкавал, извара и шунка и да не продължавам Crazy

Момичета ако има време до после, ако не - Щастлива Нова година!

Опитвам се филмчета да кача, ако успея ще ги пусна. Peace

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 00:24 от s_sunny

# 406
Съни, е баш най-интересната снимка я няма  Joy

# 407
  • Sofia
Привет!

Ей, днес сте страхотни, много обичам като се раздвижи темата  Hug

Гал, ще ме довършиш с твоите описания  Mr. Green
Тук изпращаме тая година с лято направо. Навън така напича, казаха че и кокичета имало  ooooh! Изстрелвам ги моите малко навън, аз да релаксирам на тишина и по анцунг естествено  Mr. Green. Три дена с Рали в къщи в комплект с течащ нос и вече жадувам за тишината  Crazy
Гал, ти ша ма извиняваш ама сигурно си забременяла на 45 кила с дрехите  Laughing
Иначе благодаря за окуражитлените думи, но точно така се чувствам - тюлен. Не остана едно мускулче по мен  ooooh! лятото ще има спорт, но и най-вече сееекс  Crazy че с тия забрани едни розови сънища сънувам, направо като истински  Laughing Другото, което много ми липсва, е ходенето по магазини, та ще наваксвам...
Аз днес ще приготвям тиквеник и постни сърми  Mr. Green . Любимия твърдо не иска месища, на тях в работата само това им сервират и са му втръснали. Покрай мен е започнал да оценява постните манджи - аз предимно такива готвя, месо нито ми се яде, нито ми се занимава да го готвя...
Халвица редовно си купувам, поне е един вид полезен десерт, кефи ме и сусамова и слънчогледова... То затова наддавам 2 пъти повече от Ани  Twisted Evil
Ани направих онази "торта" (кисело мляко, бисквити и мюсли ), ще видим Рали дали ще я хареса, че тя обича познати неща да си яде...
С тия пишки направо ме плашите. От сега съм заявил, че ако има пишка таткото ще се занимава с дърпане  Crossing Arms
Мариска, стягай се за купона  Flutter. Аз съм изпрала анцуга, ще взема един душ и съм готова  Joy

# 408
  • София/Осло
Мариска- има в моя десен, да!Зелени, червени и бла бла. http://cgi.ebay.com/Marimekko-Kanteleen-Kutsu-Purse-Tote-Bag-cho … sh=item3ca89ffac5 ето примерно това..и прочети надолу обяснението..каква идея е само..мога да взема платове  Wink
съни- и аз очаквах "онази " снимка...само фишуто видях  Laughing.....казах ти аз за сините сливи  Hug
Между другото ,този сладкиш е подходящ за бременелките /аник ще го оцениш,още повече , че ползваш стевия/
тайги- не забравяй ролките да си махнеш  Laughing

# 409
  • Варна
Весело посрещане на Новата година и от мен!  Grinning
Ние последно ще сме си четиримата вкъщи, от мен баница, баклава, а мъжа ми ще се погрижи за основното - зайче по някаква експериментална рецепта  ooooh! Да видим дали ще дочакаме 12 часа, като си легнат и децата рано-рано  Laughing

Съни, страхотно сте си изкарали!

# 410
Здравейте момичета,

Включвам се с пожелания за весело посрещане на празника и надежди за здрава, щастлива и богата Нова година!

Една любима моя песен за всички вас!

http://vbox7.com/play:e2fb61e9

# 411
Пипиолка, радвам се да та видя  Hug

И от мен пожелания за прекрасна вечер - с танци, забавления и красива трапеза с приятели и близки! Дай Боже Новата година да е по-добра, здрава, мирна, плодородна и неотразима! Нека да сме по-добри, по-щастливи, да ценим това, което имаме и да се радваме на красотата около нас, а тя е навсякъде!

И догодина пак да сме заедно! Наздраве!!!!  Hug

# 412
Сънка, малко със закъснение, но 4естит празник   bouquet . Бъди здрава, щастлива и много оби4ана и обгрижвана  Heart Eyes .

Моми4ета, само да ви пожелая весело посрещане на новата година. Дано 2010 е една успешна година, изпълнена с много щастливи мигове, любов и разбирателство. Пожелавам на вси4ки ни да сме здрави и да нямаме сериозни проблеми през идната година.
Аз наготвих капама, руска салата, торта, баклава и сега ще направя една пита и отивам да се разкрасявам.

целувки на вси4ки  Hug

# 413
  • Sofia
Деска, давай рецепта за сладкиша!!!  Hug Може и след празника Wink Сега си имаме един несладък тиквеник за закуска поне за 1 седмица  Mr. Green За гостите за обяд го поръсих с пудра захар Wink
Аз даже в дънки се спретнах - в по-широчките и бяла блуза - уцелила съм "светлото" от Тигъра  Peace
Капамата я опитахме на обяд с гостите и даже на мен ми хареса Wink Поспахме (някои още спят), едно кафенце и след малко започваме на нова сметка  Peace Понамалих идеята за меню, че ще има да дояждаме още 1 седмица  Crazy Мисля да изкарам на салати, направо не мога да си помисля пак да ям  ooooh!
taigi, Габриел нови вкусове не приема, та камо ли торта с кисело мляко  Mr. Green Дано на Рали и хареса! Моето диване хич не яде тия дни, ама той нали е на АБ, не го насилвам много Sad
Sunny, стархотни са ти мъжете  Hug

Момичета, МНОГО ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!   bouquet За нея пожелавам на всички дечицата ни да са здрави, ние също, пък с всичко останало ще се справим  Hug

# 414
Весело посрещане на новата година, момичета!       bouquet

# 415
Ха наздраве и от нас  Hug

Приспах Рошавия, отиваме да празнуваме с останалите  Mr. Green

На трапезата има капама, баница с късмети (и то какви  Mr. Green), салати 3 броя и греяна ракия. Вие много напред с материала сте мръднали, ама на мен и с това ми излезе душата  Outta Joint

Искам и аз рецепта за сините сливи   chef Simple Smile

# 416
ЗА МНОГО ГОДИНИ, МИЛИ!

Ние си се прибрахме. Посрещнахме Катарската и Българската Нова година  Mr. Green По едно време ми беше адски тъпо, но после като че ли ми мина - щом и танцувах  Joy  Ади току що заспа на дивана и ще го нося към леглото.

# 417
  • Sofia
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

И Габи вече е в леглото - много странно му стана как изведнъж дойде Новата година - само пукотевиците я ознаменуваха . Мисля да го последвам  Mr. Green

# 418
  • Пловдив
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ!!!

# 419
  • Варна
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Както и предполагах, ние рано рано окапахме  Embarassed Децата в 10,30, даже не се събудиха от фойерверките, ние малко след тях.. И разбира се, в 8ч вече всички са на крак  Mr. Green Сега ще донаправим сурвачките  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт