Отговори
# 390
  • Plovdiv
Съни, Честит Рожден Ден! Да си ми здрава, спокойна и щастлива. Прекрасен празник ти пожелавам. Heart Eyes

Дано всички болни оздравяват бързо. Praynig
тайги, еее, много сте сладки. Laughing
А Джулия и Джулия го гледах преди месец. Ама аз съм си фен на Мерил Стрийп, а в този филм тя е страхотна. Прекрасно е пресъздала образа на героинята си /гледах в youtube клипчета на истинската Джулия Чайлд/.
За празнуването - ние се събираме с приятели, но без хлапетата този път /ще ги оставим по баби/. Мислехме да сме на една вила, но заради мен останахме в Пловдив, щото диването е на работа на първи. Laughing
Еее, Мариско, гадост отвсякъде. Вчера изпращахме един самолет и пилотите споделиха, че ще се връщат с хората чак на 2-ри, бяха много нещастни.
За пишките - не се е отворила още. Мислех да го водя на специалист скоро, да погледне дали е нормално всичко или да помагаме.

# 391
Нийче, а на какъв специалист ще го водите- уролог или хирург? Аз днес му пуснах урина, че само се дърпа там по цял ден. То хубаво си я обича, ама викам да не го сърби нещо пък. Посявката ще е готова след 3 дни, а днес казаха, че няма инфекция имал някакви бактерийки, които според педито са от външната кожа (не знам как е разбрала това) и препоръчва да го види хирург. Ааа на Ади не е съвсем забелена.
Деска, вие какво ще правите за НГ?

# 392
  • Plovdiv
Марис, този е хирург-уролог. Имам му телефона поне от две години. Всичките дружки с момчета са минали през него. Grinning И понеже ние не сме пипали нищо по Лазар, исках да ме увери, че всичко е наред.  С Митко работихме по друга схема и до 2 години му беше вече отворена.

# 393
Сънкааа, хайде пак да се разпиша по твой адрес  Hug Whistling

Мариска, ние на Дарко му я дръпнахме преди няколко месеца, но някак си стана естествено. Аз не съм я дърпала силно, но подръпвах при всяко къпане, колкото да почистя. Но с малкия ще берем ядове като гледам  newsm78 Викаш, обича си я Ади, а  Joy hahaha душата златна  Heart Eyes

Госпожичке, нали не си минавала покрай NEXT, че Светли онзи ден се оплака, че били опразнени витрините  Joy hahaha с Марис нямате равни, ей  Whistling Heart Eyes

Тайги, ще ме прощавате с Ани, но на вашите месеци аз вече бях плюс 17 кг  #Crazy и съвсем сериозно едва се движех. Направо ме засрамихте, пу пу  Hug

Познайте кой филм ще издирвам тази вечер  bowuu Мерси за идейката.

АниК, и аз капама ще спретна утре. И питка съм се засилила да меся, но за друго едва ли ще смогна. Ние ще сме си четиримата у нас, но съм сигурна, че някой съсед може да се включи, та ще гледам да се заредя   chef Мислех и една баница с тиква да направя, но едва ли ще успея. Дай сега ти рецептата за капамата да си сверим часовниците  Wink Десерт също не съм измислила, но сигурно ще взема цедено кисело мляко с настъргана халва, мед и орехи. Който не го е опитвал това чудо, препоръчвам го горещо  Peace

Само да ви кажа Дарко как ме срази онзи ден и се мятам да вечерям. Седя си аз в "белия дом" с измъчена физиономия (с леко изпъкнали очни ябълки  Joy Mr. Green), Руси до мен в празното корито. По едно време чувам Дарко в коридора: "Искаше чантичка, купих ти чантичка....какво ми запиваш по масата, ти просто не си във форма  #Crazy  Joy Ставам аз, нали съм си Любопиткова, с едната ръка придържам Руси да не се изсули, с друата придържам смъкнатия домашен панталон тип анцуг  Embarassed и поглеждам: Дарко ми взел чантичката от лаптопчето и се опитва да натика неговия пластмасов "лаптоп" вътре, че и мишката  Mr. Green Чак и отегчената интонация на пича от рекламата беше вкарал, само ябълка липсваше в ръката му  ooooh!

# 394
Само да ви кажа Дарко как ме срази онзи ден и се мятам да вечерям. Седя си аз в "белия дом" с измъчена физиономия (с леко изпъкнали очни ябълки  Joy Mr. Green), Руси до мен в празното корито.
Ох, разби ме направо.  Joy   Joy  Joy

# 395
  • Sofia
Еха, GALL-че, артист голям  Joy Joy Joy И нашият постоянно цитира реклами - завил снощи главата на баща си с един шал и вика "шшшшт, тихо, сега сме само ние двамата" и други подобни като "сърби те ръката за кеш?"  hahaha Аз питах в Банско как да я правя капамата - на дъното сланина, после ред зеле, телешко, ориз, пак зеле, свинско, ориз, зеле, пилешки кълки, ориз, зеле, кървавица или суджук, най-отгоре да се падне зеле. Всичките меса и ориза ги позапържих предварително, а отгоре сложих 3 сухи чушки, бахар и дафинов лист. Зелето е купешко  Embarassed Баща ми ако разбере, ще ме убие  Mr. Green ама хич не ми се минаваше през него на връщане от Банско  Blush Под капака на гърнето сложих фолио, уж да се запечата (не ми се лепеше с тесто), 1 час пекох на 250С, а после още 3 часа на 180С. Хич не знам какво е станало, утре ще се изненадваме. Ще дойдат едни гости за обяд, дано не се изложа  Praynig
Виж това с халвата, меда и т.н. може да ми докара някое кило отгоре  Mr. Green Хич не смятам да пробвам - десертите у нас с на основата на кисело мляко или овесени ядки  Mr. Green Утре по изключение тиквеник с кафява захар, 'щото не ми остана време да купя стевия  Joy
Мариско, "по моему" трябва да я свършите тая работа със забелването  Peace Отивай на купона, как ще стоите сами с Ади баш на НГ  ooooh!
Sunny, ще чакаме снимки на куп с НГ вечер.

# 396
newsm59 Сънкаааа да си ни жива и здрава! Да те обсипват с поне толкова любов и нежност, колкото ти излъчваш, да се грижат много за теб и двамата мъже и да поправите неравенството в отбора с една малка красива дама като мама!

Деси, четох аз внимателно, но беше желание номер 1 и нямаше как да го игнорирам  Laughing Тя целия декември всеки ден ме питаше кога ще дойде дядо Коледа с лунния пясък с понита  ooooh! Като заваля снега беше много разстроена, че не е Коледа и как така може да не е Коледа! Нали има сняг! После в градината дядо Коледа дойде, а то милото се разплака и каза, дядо Коледа не ми е донесъл лунен пясък (тук три реда сълзи и сополи). Разбира се предварително и бях обяснила, че дядо Коледа има много подаръци да носи и тъй като градината ще е затворена, там ще занесе само играчките, с които ще си играят през новата година с другите деца (подаръците са големи играчки да имат с какво да играят там). Добре, че нямаме килими  Mr. Green Ламината е ок, измиташ после и хвърляш, докато някой ден свърши (вълка сит и агнето цяло)  Whistling

Чета, чета болнички почти всички  Sad Да се оправяте, толкова съм благодарна на нашия хомеопат, че ме търпи, досега всички страшни драми е наборил и спаси няколко влизания в болница! (леко ме е страх да го напиша та затова съвсем малко, още не се е налагало да пият АБ)

Тайги прекрасно бременно коремче си имаш вече  Heart Eyes а къде е тюлена  newsm78

Марис не знам дали помниш, но 8 от 9-те ми месеца бременност се кахърих какво ще правя с пишката... Да не казвам голяма дума, но се роди с отлепена пиша и всичко си е ок   Praynig Та не мога да кажа нищо...вероятно бих изчакала, ама знам ли  Thinking

Галче така съм се смяла в 4 посред нощ  Joy Joy Joy Joy Joy Уникален е просто  Laughing

Да ви пожелая весело посрещане на Новата Година! Само здраве, усмивки и много късмет на всички!   love001

# 397
ХАЙДЕ МОМИЧЕТА СТАВАЙТЕ! ПОСЛЕДНИЯ ДЕН НА ГОДИНАТА ЗАПОЧНА!

Да страртират лакиране, фризиране, обезкосмяване и др. такива процедури   Hug

Ади вече си изрева първия рев за деня и много се надявам и да е последния  Mr. Green

# 398
Марис, нЕкои Ше се лакират, други грабват черпака   chef (АниК, мерси   bouquet) както ти добро утро, я виж Иви в колко е станала  Joy

Момичета, пожелавам ви много прекрасни изживявания днес  Hug

# 399
  • Sofia
Аз почти си приготвих нещата  Peace Остана довечера да си изпека рибата и на мъжо пърДЖоли - хихихи,  казвах му аз, че с капамата няма да мине  Mr. Green
Ivy-чка, при вас голяма драма е било с този пясък. Аз съм убедила Габи, че ще го купим лятото да играе на терасата. Ние имаме пясъчник с един специален пясък за детски площадки, ситен като сол - ей, само да духне вятър, той е навсякъде  ooooh! Това с малките буквички да не ви се случва  Praynig Praynig Praynig
Аз все не знам на кого да се доверя - Новозагорската УНГ, която е приятелка на бабата настоява много да му видим третата сливица и ако се наложи да я извадим. Мариско, след около седмица ще ти искам координати на УНГ в София. Не знам дали да предприема тази мярка, те на почти всяко дете казват, че има проблем с трета сливица  Confused

Хич няма да се лакирам, фризирам - ей сега хвърлям един душ да не мириша на манджи и ще сложа един "официален" анцуг  Joy

Сигурно ще се включа до довечера, но все пак да пожелая ВЕСЕЛ ПРАЗНИК   bouquet

# 400
Ще ме убиете с тези анцузи  Joy
Аз приключих с готенето. От мен се искаше снежанка и кьополу за довечера.

Аник, за 3тата сливица като цяло май всички УНГ искат да се маха. Проват и с лечение, но при малко деца се получава. Успешно някои я лекуват и с хомеопатия. За координати нямаш грижа.

# 401
Оппа, ето ме и мен - завърнахме се от Трявна!

Съни - честит рожден ден на патерица - да ти се случват чудеса, всички вкъщи да сте здрави и да изкарате чудесна новогодишна вечер   bouquet

Тайги - аз тюлен не видях - изглеждаш чудесно!

Всички болнички да оздравяват! Имаше едни дребосъци на екскурзията, които ни прехвърлиха малко кашлица, но за сега удържам фронта.

Относно 3тата сливица - миналата година всички УНГ дето я водих казаха, че е хубаво да се изчака поне до 5 годишна възраст, защото може да регенерира.

Приказна вечер на всички  Hug

# 402
Познайте кой не си сипа винце и не хапва сиренце. Ами така де, празник ли е или какво! Само се моля Ади да склони да си легне малко следобед!  Praynig

# 403
  • София/Осло
Хелоу, хелоу в този снежен, шумен, празнично осветен последен ден на 2009.
Снощи в късна доба спретнах баклавата. Баницата с късметите е готова. Павел прави руската салата и слага глиненото гърне пълно с вкусотии. И това е от нас. Другите ще готвят останалото  Laughing. Остава да пооправя себе си и къщата, да запаля свещите, пускам любимата музика и нека купонът да започне..сегааааа  Mr. Green
Да ви напомня ,че започва годината на Тигъра според китайския хороскоп и за да ни е успешна тя е добре да го послещнем в светъл тоалет/по възможност райе/, нови обувки / това се направете ,че не сте го прочели  Wink / и метални бижута.
 Сега по ред на номерата започвам да отбелязвам:
тайги - изглеждаш страхотно ,лъчезарна, спокойна и уверена. Коремчето е повече от прекрасно и друг път ако обичаш като споменаваш кит и тюлен не заблуждавай хората ,които само заради това погледждат снимките ти  Laughing- вземи ги фотошопни около теб  Heart Eyes
аник- и при нас идеята беше за капама, но оо чудооо..отказахме се  Laughing
мечи- топло е в магазините ,но колкото по-евтино, толкова повече картата ми олеква  Whistling..тия  са луди ,за какво поддържат този висок стандарт като сега вичко е стотинки newsm78
мариска- плоско шишенце имаме  Laughing..само това ми остава да тръгна с него по магазините  Joy....Ходих в Маримеко, имат 40% на някои от стоките- по скоро с моя десен. Чантата я няма/ тя май не е тазгодишна колекция/ ,но я намерих в ebay- 19 $+ доставка. Мога да ти пратя линк и ако искаш я поръчвам тук..незная дали доставят при вас, затова нека дойде тук  Hug Отивай на купоно и не се прави на скромна невеста. Руси не би позволил да скучаете  Heart Eyes. Ние правим купон естествено ...в нас както винаги. Диджея е направил плейлистата, спретваме една шведска трапеза, вдигам килимите и танци до зори  Laughing
за пишките- на Макси се оправи сама. Нищо не правя по въпроса . А това с подръпването си е чисто мъжки навик. Нали трябва всички да забележат това достойнство. Мисля че няма основания за притеснения  Peace
Галче- при нас не е като в Лондон, тук си има стока цял месец Crazy..и това е влудяващото  Laughing..Уникален е тоя Дарко ей...
иви- ее при това положение , се въоръжи с една мини прахосмукачка и чакай пясъка да свърши  Laughing..При нас е същото положението с малките букви  и аз затова избягвам да говоря за това  Praynig
Весело изкарване довечера. Бъдете щастливи !!!
Хеее хайде отивам да последвам примера на Мариската  Laughing

# 404
Ууу , Деско, шъ тъ убия с това райе. На Ади по случайност ризата за довечера  е на райета, ама аз ще се възползвам от новите обувки  Joy
Деска, а има ли чанти с твоя десен. Дай го линка плииз. Тук проблемът с доставката е, че нямаме пощенска кутия.

Общи условия

Активация на акаунт