Отговори
# 450
Алекс честита рожденничка (на патеричка)
Да ти е жива и здрава, много щастие и късмет!

Съни прекрасни снимки - личи си, че сте прекарали страхотно и неангажиращо Peace
Тайги и аз не можах да видя снимките ти - специално си направих регистрация във Фейсбук, ама пак не ми дава да ги видя newsm78
Днес в Пловдив е такъв бахър ooooh! освен, че е студено и един леден вятър си духа, струва ми се, че е поне -10 Whistling

# 451
  • Остров Приятелство

Кафенцето моля! Hug

Госпожичка Клавел Да, правих, но си го изпапахме мацките само. Peace
mama rosi Не се ядосвай, ама честно хич не си го слагай. Когато спреш да се връзваш, няма да знаеш кога ще спре да ти пука, и тогава повярвай всичко си идва на мястото. Hug
Имам какво още да искам от себе си по повод килограмите. Имам си един корем, който вече не зная какво да го правя. Ако той изчезне, тогава наистина ще съм слабичка, но сега той ми придава един особен обем... Mr. Green
Alexandra Да ти е много, много здравичка малката госпожичка!
Мечи Адашка ти е. Мисля, че със съпругът ти са или набори, или са били в една компания.
aniK Еее Дядо Коледа знае какви подаръци да донесе не бременните. Grinning Пу много лека и красива бременност до края желая!  bouquet

Имам регистрация във facebook, но и това не помогна да ги видя, а на aniK изобщо не мога да видя линка към снимките. Sad
Ооой, ойй как ме боли глава - направо ад! Confused
Ще ходя да полегна, че и ще върна...

# 452
  • Варна
Благодаря ви момичета за пожеланията  Heart Eyes

# 453
  • Sofia
Sunny, просто натискаш думичката снимки То няма какво толкова да се види - тумбак  Joy

Много бързо минаха тези почивни дни  ooooh! Не, че ще ходя на работа, ама...  Confused Габриел си го оставих в къщи тази седмица - да се закрепи след АБ. Колко време трябва да мине, за да му се "изчисти кръвта", да му направя едни изследвания - кръв, урина, секрети и т.н.  newsm78
Пак ще се чудим какви да ги вършим в къщи  Thinking Да минат двата студени дни, после ще го мъкна с мен по банки и прегледи.
Деси, дай я тази рецепта за този сладкиш де Hug  Grinning

# 454
Мерси  за кафето съни
Съни,тонеска как сте във Фейс бук да ви намеря.А съни под снимката прочетох нещо че си на едно място да няма нещо и да не искаш да се похвалиш

# 455
  • Sofia
Sunny, tonesa, предполагам проблема е, че не сте friend с никой от нас. Моите албуми по принцип са пуснати за friend of friend, но не и public. Точно това харесвам там, че не всеки може да гледа снимките..

# 456
Antonia Pisanova съм във Фейсбук-а.

# 457
Първи работен ден- бляк Crazy Laughing

Мечи Адашка ти е. Мисля, че със съпругът ти са или набори, или са били в една компания.

Съни- така си и помислих, че ми е адашка Grinning. Не с мъж ми е набор , а почти с мен- май е една година по-голяма.Беше един клас по-горе от мен. Ходили сме на лагер на Щъркелово гнездо няколко години подред. Ако й предадеш поздрави от Нана, може и да се сети.  Grinning

# 458
  • София/Осло
Анче- десерта си е точно за мацки. Нямам точни количества, всичко е въпрос на вкус- компот от ананас, сушени сини сливи без костилките, сурови бадеми. Киснеш бадемите в сока от компота или във вода ,толкова, че да набъбнат и да започнат да се белят. Белиш ги и ги смесваш с ананаса и сините сливи, заливаш със заквасена сметана подсладена на вкус с каквото искаш. Можеш да сложиш отгоре и кокосови стърготини. Аз го правя в правоъгълна йенска тавичка. Заглаждам отгоре и оставям в хладилника..но повече от 2 часа не устискваме..изяжда се  Blush
Уф ,че ми се дояде  Laughing
Ужасно е да сме пак на работа  ooooh!

# 459
  • Остров Приятелство
mama rosi Ааа не! Това е от рождения ми ден - нали тогава там съм била. Mr. Green
aniK Не съм видяла думата "снимки" - много съм завеяна, а уж гледах, гледах, ама...

# 460
Честити празници, момичета  Hug Здраве и много късемт на всички.   bouquet

Честито на всички, които са имали и други поводи за празнуване!   bouquet

Аничка, здраво и хубаво момиченце да си родиш! Много сладък тумбак имаш - пу, пу!  Heart Eyes

Тайги, честит да ти е юнакът!  Heart Eyes Здрав и силен да се роди и с много късмет!

Малко твърде заето ми е напоследък и все отлагам да пиша  Blush

Целувки  Heart Eyes

# 461
  • Sofia
Пепееееее,  Hug Къде се загуби  ooooh! Да влизаш да драсваш по някой ред, ей  Naughty Как изкарахте празниците, има ли снимки, Тео как е?
Деска, супер звучи това нещо  Peace Особено като няма блатове и печене  Grinning Плодчета със сметанка - супер добре. Като го направя, ще докладвам  Peace

Аз пак да си попитам - колко време след приема на АБ да го водя да му вземат кръв и урина? Колко пъти личната може да ми дава направления за тези неща?  newsm78 А гърлен и носен секрет къде се изследват? Ужас, голям съм профан  Embarassed

# 462
  • Остров Приятелство
Добър ви ден мацки, Hug

Ето и за по нежните ни мацки  Simple Smile

Ухааа как вали...как не заваля на Бъдни вечер или на Нова Година?!
aniK И аз да ти кажа не знам - мисля седмица, 10 дни.
За секрети аз съм си доволна от Закрила. Peace, но не знам дали без лекар да ти е казал, дали ще ти направят.
Nomadic Хеей Здравей!
Как сте, моля?

Момичета, я споделете сега и своето мнение - Калоян има имен ден на 7ми. Това добре, но в градината си имаме още един Калоян и почерпката май ще им дойде много, както и миналата година.
Та въпроса ми е дали да не направя от името на Яни пликчета с лакомства, които да раздаде и да си ги носят вкъщи?
Мислех и за варианта да се обадя на майката и да поделим почерпката, но ми се чини, че няма да се съгласи - тя е от тези дето носи ли, носи. ooooh!....пък и май ще ми е неудобно да я попитам. Embarassed

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 08:53 от s_sunny

# 463
Тайги видях, видях - питата е страхотна, а коремчето ти е много сладко Hug
Съни идеята с пликчетата ми се струва много добра Peace
Аз днес бях на АГ преглед, че имах болки в яйчниците без причина. Оказа се обаче че има причина - имам възпаление на единия яйчник и тръба Confused сега ще трябва да пия антибиотик и другата седмица пак на преглед да видим какво става Tired пусна ми и цитонамазка - да видим и там какво ще е. Не ми стигат другите проблеми, ами сега и това ooooh!

# 464
Тонеска, и аз съм имала колпит като студентка ( от ходене с голи  крака и кръстове посред зима  Blush ). Много боли, а и като се оправиш, пак трябва да се пазиш много от настиване.  Hug
А днес какъв ми е ден  ooooh! Освен, че имаме една педя сняг и всичко е блокирано, Лилия още като е станала сутринта, нещо си е изкривила вратлето и като ревна... Водихме я в спешното, уплаших се от менингит  ooooh!Слава Богу, нищо сериозно. Сега лежи, има яка около вратлето и играе на  феички на електронната игра.

Общи условия

Активация на акаунт