Отговори
# 465
Добро утро  Hug

Ани, Тайги, много сте готини  Heart Eyes . Моят тумбак също е доста компактен, а като килограми - май съм около 6-7 отгоре, което ми е ок засега.
Ани, из4акай десетина дни, дори две седмици и тогава пусни изследвания.
Съни, това с лакомствата е супер идея.
Тонеска, да се оправяш  Hug
Алекс, да е жива и здрава малката принцеска (на патерица)   bouquet

Аз днес имам имен ден, та ви 4ерпя виртуално, макар 4е нещо хи4 не ми е до празнуване  beer cook cook

В4ера бях на преглед. Бебо е добре, отговаря на 28-ма седмица и ве4е е по4ти 1100г. Голям мъж. Плацентата си е все същата, но изникна ново 20, ве4е ми идва в пове4ко. От една седмица много ме наболява цикатрикса (там където е правено секциото) и то само едната половина. Особено при кихане как боли...не е истина. Та, не само това, но си имам и доста контракции, които влошават положението допълнително. Та, обяснявам в4ера на доктора и той казва, 4е е нормално сега да ме придърпва и понаболява там, но ще го види с ехографа и така и направи 4овека. Да не ви описвам физиономията, която направи, когато видя за какво става въпрос. Шевът така се е опънал, 4е от страната, която ме боли се държи само на някакви ципи. На ехографа се вижда като дупки. Лекарят определено се стресна, каза, 4е е ясно, 4е ще раждам по-рано, но въпроса е оттук нататък да задържим бременността, колкото можем. Притеснява се, 4е може да стане руптура. Изписа ми магнезии за контракциите, защото те влошават нещата и каза, 4е ако задържим бременността до 34-та седмица, ще е супер. Естествено, както се подразбира, нормално няма да раждам, така 4е пак под ножа ще се ляга. Карай, само вси4ко да е наред. Другата седмица, в петък, пак съм на преглед. Сега ще ме следят още по-изкъсо, а ако продължавам да имам болки, отивам в болница.
И пъпна херния си имам, при това доста сериозна и сега трябва да си лепя монета върху пъпа, за да го притиска навътре, за да не ми се заклещи 4ервото  ooooh! Бая екстри си имам  Mr. Green
Това е от мен засега.
целувки

# 466
Дани- честит имен ден!   bouquet  Да ти е живо и здраво името!  Наистина с много "екстри" си се обзавела, но вярвам, че всичко ще е наред с теб и бебето  Hug

Честит имен ден на всички, които празнуват днес! 

# 467
Честит имен ден на всички именници и специално на Дани!
Много здраве, щастие и късмет!

Дани съжалявам да прочета всички "екстри", с които си се сдобила, но вярвам, че всичко ще завърши успешно Hug
Светлили бързо да се оправя детенце Hug

# 468
  • Остров Приятелство
danisport
Честит Имен Ден Миличка! Много, здраве, и пак здраве и само здраве! Всичко друго ще е хубаво, знам си аз - ти го заслужаваш!

За това, което пишеш Confused
Ма то много има до 34! Sad А ако само лежиш пак ли ще те опъва?
Прегръщам те силно!
tonesa И теб също!
svetlili Ух, че лошо! Пък и майките сме едни - все най-лошото мислим. Confused Пу, пу бързо да оздравява. Praynig
taigi А как видях онази снимка със съпруга ти? Аз я видях, освен дето ти ми я прати, и от тук дето я беше постнала - тя пак е във фейса.

За пакетчетата това ще правя, даже вече и съм готова с пазара. Peace
Сега да сядам да ги спретна. Simple Smile

Хубав ден на всички ви! Hug Hug Hug

# 469
  • София/Осло
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ДАНИ!!!
Да се свети името ти!

Съжалявам да чуя за всичките проблеми, които висят на главата ти. Пази се, почивай повече, пий лекарствата и искрено се надявам ,че ще влезнете в 34 седмица с бодра крачка с малкия мъж. Hug
светлили -  да се оправяте ей..да не е настинала ,при мен така се получи преди около 2 месеца, та си бях изкарала акъла с неистови болки бях, но се оказа, че съм седяла на течение .
съни- и аз мисля, че индивидуално пликче на всяко дете е много добра идея  Peace

# 470
Здравейте милички  Hug

Дани, честит имен ден   bouquet Много съжалявам да чуя за тези проблеми, но аз също бях така  Confused дърпаше ме от едната страна на шева, но вътрешно някак, много преразтеглена и също така с херния и първия, и втория път, и с непрекъснати контракции, затова бая си полежах в болницата, но определено помогна  Confused Сигурна съм, че позитивното мислене ще ти помогне. Моля те, носи колан за бременни, много помага, още отсега! Дано устискаш до 34 седмица, ще остискаш  Praynig  Praynig Praynig

Съни, май всички сме на едно мнение за пликчетата  Wink аз обаче не бих се старала чак пликчета да правя  Embarassed по едно шоколадово яйце не е ли достатъчно.

Госпожичкееее, днес ще пазарувам сливи и ананас  Mr. Green

Аз пък ще зачекна една тема за възпитанието. Не мога да науча Дарко да посреща гостите като ни дойдат...не казва добър ден, довиждане, ами като влезе някой и побягва да търси разни играчки или да се крие...

# 471
GALL78 - Иво е същия. Първите 5-10 минути е срамежлив, крие се или се прави, че си играе След това идва сам и поздравява, или пък директно подхваща разговор. Честно казано не го и насилвам. Това не означава, че не е възпитан, просто ще поздрави, когато е готов. Все още са в такава възраст, в която се срамуват от непознати, а и познати хора.

# 472
  • София/Осло
Аз пък понеже съм такава пипкава и бих направила супер мини пакетчета  Blush..обичам да приготвям такива неща..Галче ти явно си фурия  Laughing
Хайде като го направиш сладкиша да споделиш....Ани-той десерта е НВД отвсякъде...дори спайдърите го одобриха преди време Laughing
за възпитанието-  и Макси е така, поздравява когато поиска, но пък аз не обръщам внимание на това.  Mr. Green

# 473
  • Sofia
Дани, бъди много здрава, щастлива и обичана   bouquet Направо се хващам за главата, като чета  ooooh! Едва ли можеш да легнеш да лежиш, но гледай да почиваш повече, пий хапчетата, слушай лекарите, следи се редовно и ... времето да лети до 34та седмица  Praynig Praynig Praynig Добре, че върви по-едричко  Peace
Svetlili, ти пък менингит  Shocked Много е лошо човек като има повече знания в някоя област  Grinning
Toneska, грижи се и за себе си - те малките ще си боледувта, видяло се е, че няма оправия  Confused
Sunny, мама активистка си ни ти   bouquet
GALL-че, остай' си детето на мира  Mr. Green И Габирел се крие или умишлено се прави на разсеян - много повече, отколкото като беше по-малък. Вече се срамуват децата. Хич не го тормозя, когато си реши - сам идва. И аз допълних моя списък за днес със сливи и ананас Wink
Деска, аз сега и въглехидрати приемам Peace Даже след раждането няма да се връщам към абсолютно стриктно НВД - няма кой знае каква файда  Mr. Green

Сега и аз да почерпя за моето мъж  Mr. Green Още не знам дали ще идват гости и колко на брой и съм на нисък старт за пазар.

# 474
  • Sofia

Дани, Честит Имен Ден!

Ani, честит  ти именник на теб !  Hug

# 475
Честит Имен Ден на именниците !
Дани, и аз ти пожелавам времето да лети  Hug

Лилия още нощес се оправи, въртеше се и ставаше да пие сок без болка. Днес нищо й няма, довечера ще махна и яката, че е много смешна , а и само я побутва  hahaha

# 476
Честит Празник на всички Именници

Дани дано бързо отмине времето и да успеете да изчакате и след 34-та. Съжалявам за всички неприятности, но вярвам, че всичко ще е наред!

Светли пусни снимка да я видим  Laughing
Тонеска супер неприятно, дано бързо набориш проблема Heart Eyes
Пепе, я се покажи малко повече и пиши как сте  Hug
Галче като дойдат гости също се срамува кратко и после почва едно велико глезене и показване на всички играчки и номера, за които се сети  ooooh!

# 477
# 478
малка шушулка  Heart Eyes

# 479
Привет момичета!
Поздрави за именниците от вчера и днес!

Съни, да ви е жив и здрав Яни! С гордост да си носи името!

Дани, много, ама много кофти! Искренно вярвам, че ще устискате и за след 34 седмица. Ама както и другите казват - почивай си повечко!  Hug А това, което Гал казва за колана няма ли да помогне?
Светли, ама много серозно изглежда така с тази яка!  Hug
Алекс, честита ви ровденичка на вас! Да е здравичка и вечно усмихната!

Ние ходим по едни тенис турнири, чудесии. Направо си е супер изморитлено. За феновете на тениса да кажа, че си имаме автограф от Федерер на една от неговите шапки. Да видите дърт мъж как се радва като дететнце  Joy
Ето ни върлите тенис фенове. Ади много добре се държи, но му идва вече в повечко. Измори се милото.

Общи условия

Активация на акаунт