Ани, Тайги, много сте готини
. Моят тумбак също е доста компактен, а като килограми - май съм около 6-7 отгоре, което ми е ок засега.Ани, из4акай десетина дни, дори две седмици и тогава пусни изследвания.
Съни, това с лакомствата е супер идея.
Тонеска, да се оправяш

Алекс, да е жива и здрава малката принцеска (на патерица)

Аз днес имам имен ден, та ви 4ерпя виртуално, макар 4е нещо хи4 не ми е до празнуване
В4ера бях на преглед. Бебо е добре, отговаря на 28-ма седмица и ве4е е по4ти 1100г. Голям мъж. Плацентата си е все същата, но изникна ново 20, ве4е ми идва в пове4ко. От една седмица много ме наболява цикатрикса (там където е правено секциото) и то само едната половина. Особено при кихане как боли...не е истина. Та, не само това, но си имам и доста контракции, които влошават положението допълнително. Та, обяснявам в4ера на доктора и той казва, 4е е нормално сега да ме придърпва и понаболява там, но ще го види с ехографа и така и направи 4овека. Да не ви описвам физиономията, която направи, когато видя за какво става въпрос. Шевът така се е опънал, 4е от страната, която ме боли се държи само на някакви ципи. На ехографа се вижда като дупки. Лекарят определено се стресна, каза, 4е е ясно, 4е ще раждам по-рано, но въпроса е оттук нататък да задържим бременността, колкото можем. Притеснява се, 4е може да стане руптура. Изписа ми магнезии за контракциите, защото те влошават нещата и каза, 4е ако задържим бременността до 34-та седмица, ще е супер. Естествено, както се подразбира, нормално няма да раждам, така 4е пак под ножа ще се ляга. Карай, само вси4ко да е наред. Другата седмица, в петък, пак съм на преглед. Сега ще ме следят още по-изкъсо, а ако продължавам да имам болки, отивам в болница.
И пъпна херния си имам, при това доста сериозна и сега трябва да си лепя монета върху пъпа, за да го притиска навътре, за да не ми се заклещи 4ервото
Бая екстри си имам Това е от мен засега.
целувки

А ако само лежиш пак ли ще те опъва?

аз обаче не бих се старала чак пликчета да правя
..обичам да приготвям такива неща..Галче ти явно си фурия