Отговори
# 480
Добро утро!

Една ранна почерпка от мен за здравето на малкия ми именник Ивайло и на моята майка!
Да са ми живи и здрави, много късмет и успехи в живота!
Честито на всички именници!

# 481
Добро утро, момичета Hug

Скромна почерпка и от мен за именника Ивайло.

Честит имен ден на всички именници! Да ви е живо и здраво името!

# 482
Ние ходим по едни тенис турнири, чудесии. Направо си е супер изморитлено. За феновете на тениса да кажа, че си имаме автограф от Федерер на една от неговите шапки. Да видите дърт мъж как се радва като дететнце  Joy

Завиждам Crossing Arms Laughing  Супер, сигурно е страхотно преживяване. Hug

# 483
  • Sofia
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!

Toneska, да ти е много здраво и послушно момченцето, а майка ти, ако не помага, да не пречи  Grinning Hug
Sunny, здрав и силен да расте и твоят малък хубавец, с гордост да носи хбавото име, което сте му дали   bouquet
Мечи, на твоят Ивайло скоро да му създадеш другарче  Hug Много да го нацелуваш сладкото дяволче   bouquet

Marisko, пу и теб да те видим на снимка, все си зад фотоапарата  Naughty Направо ни забрави покрай тези Федерер-Медерер  Mr. Green Ади ми е бонбон страшен и прилича на теб, доста даже  Peace
Svetlili, да я нацелуваш малката сладурка - направо си е сериозна работа с тази яка. Дано наистина повече не я боли  Praynig
Деска, днес ще правя сладкиш със сини сливи  bowuu   chef GALL-че, дай отзиви де, траеш си значи  Mr. Green

Вчера бая се скапах - много ми е уморителен Габриел - храня го, обличам го...бебешка работа. Като включим и пазаруването, готвенето и тичането след него в супермаркета, направо вечерта бях като разчекната  Crazy Днес съм пушка  Peace Ще ходим на ЖК в 13ч.

# 484
aniK - благодаря за пожеланието    bouquet 

Вчера бая се скапах - много ми е уморителен Габриел - храня го, обличам го...бебешка работа.

Защо не го оставиш сам да се справя с тези задачи? Сега му е времето, преди да се е родило бебето, иначе  след това......бая нанагорно ще ти дойде според мен.  Rolling Eyes

# 485
Ех, Мечи! Да ви е жив и здрав Иво! (зло да го забрави) Да е добричък и щастлив и както Аник казва - скоро батко   Hug
Мечи, въртеше ми се, че ти беше фенка. Има още снимки във Фейса. А за тениса - супер яко е просто! А най-хубавото е, че са много евтини билетите тук, няма много навалица и въобще не ми е ясно как ги докарват тези велики имена тук! Яко кини сигурно! Но ми е все тая, стига да идват и ние да гледаме. Ади също се кефи! Пляска на всяка точка, а в почивките на музиката се танцува  Joy

Тонеска, хубав празник и на вас!  Hug

# 486
Добро утро и честит имен ден на всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet
Аз черпя за моя Иван, че нали хората казват: "От кал да е, Иван да е"  Mr. Green

Светли, милото мишленце  Heart Eyes само как гледа...  Simple Smile

АниК, кой е казал, че трябва от първия път да успея да ги купя  Crossing Arms  Mr. Green Засилих се вчера аз в магазина, но.... нямаше сурови бадеми, а като питах за сини сливи, те ме погледнаха учудено: Ама то нали бъдни вечер мина  Shocked и понеже бях яхнала метлата....аз отговарям: Ми то може запек да има човек и затова да ги търси, бива ли такова нещо  Joy hahaha както и да е, днес от втория път може и да успея  Outta Joint
Я аз да ти подъдна като стара свекърва - трябва да оставиш Габчо сам да се оправя, колкото е въмоижно повече, без да отстъпваш назад, защото после наистина ще ти е трудно да му отделиш същото количество внимание и глезотия и той ще преживее този факт доста болезнено, като не е изключено да обвини и бебето за това  Confused Бъди строга. Аз не бях строга, понеже лежах у нас и му се отдадох на Дари с идеята, че после няма да мога и сега отчитам това за сериозна грешка. За съжаление още не мога да се преборя с ревността му и усещам как издевателства над мен на моменти  Crazy 

Вчера бях и на консултация с Рошавия и му цепнаха пишката.....днес вече нямам сили от носене, танцуване, много зор, голям рев...горкия малък човек  Confused

# 487
  • Остров Приятелство

Да  е живо, здраво, славно и да му добрува името на сина ми и той покрай него!

Хайде и червено вино да се лей! Simple Smile

Мечи, tonesa Честит Празник и на Вас! Да са Ви живи и здрави момчетата и с гордост да си носят името!

Maris Много яко, много! страхотни изживявания му предлагате на малкия сладуран!
Тук ние на wii-то играем много и големи състезания има между тримата ни....онзи ден бихме Шарапова, какво знаеш ти Mr. Green
svetlili Душинката мила! Hug
Вчера и Калоян ми казва "Мамо, боли ме вратлето" - дали не полудях лекинко. То не бяха домашни тестове, то не бе чудо. Crazy

Хубав ден на всички!
....ей голямо виртуално ядене днес ви чака Laughing

# 488
Ех. Съни,  да не ти попада книга по медицина, че само вода в коляното няма да си намериш (и ще се притесниш даже), както казва Джером!  Joy
Аник, аз съм на твоето дередже, но см съгласна с Гал. При мен нещата са от гледна точка на бързина - вечно бързаме за някъде/ Днес му купих едни борд за награди и поощрения като е свършил задачите за седмица, та да видим!
Галче, хайде и тук - Да ти е жив и здрав Ванката!

# 489
  • София/Осло
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ!

съни - да кажеш после как е минало с пакетчетата  Peace
Мариска- очарована съм! Добре се забавлявате!  Hug

# 490
  • Sofia
Честито на чаровните ни именници днес!!!

Съни, по-полека че ще превъртя кантара вече  Joy

# 491
  • Остров Приятелство
Хайде да си сипя едно за Негово здраве Mr. Green Grinning
Наздраве!

Сутринта мина втрещяващо за персонала от детската. Те се събраха в два чувала, тъй като са 30 на брой, а и в пакетите има по 6 нещица....и представете си картинката влизаща с чувалите Shocked....но пък поне на учителките им допадна тази идея, най-малкото, защото после децата не искали да папкат на обяд.
Калоян беше много развълнуван, че даже повече от рождения си ден.
С влизането каза на всички, че има имен ден и бил "приготвил" Mr. Green пакетчета за децата. На качване по стълбите нагоре към групата, се сепна и се върна с думите "Мамо благодаря ти, много те обичам!" Simple Smile
На учителките дадох пакет с шоколадови бонбони и бутилка лимитирано червено вино - дано са доволни. Peace...едната си позволи да погледне пред мен какво има вътре. Rolling Eyes
След обяда ще разбера и за реакциите на децата.

Сега му купихме подаръка на Калоян. Беше си поръчал парфюм, но чЕреН  - ха сега се опитайте да намерите лек, ухаещ на свежо черен парфюм за дете на 4 години...Crazy
Намерихме някакъв "Черен рицар" на Батман....ей какви неща правят за децата вече, направо ума ми се взима. ooooh!

Хайде пак Наздраве!

# 492
  • Пловдив
Честито на всички именници, да да ни живи и здрави!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И да се почерпите и за моя Иванчо:

# 493
Честит имен ден ДАни да си жива и здрава и след 1 месец и половина едно хубаво  като тебе бебе  и здраво разбирасе.Дано успееш да остискаш до 34 седмица
Честит имен ден да са живи и здрави,палави и щастливи ИВайло на ТОНескаМечи,Яни на Съни,съпругът на Гал и ИВан на Зла вещичка.Все отбор юнаци имат имен ден днес
ДА ВИ ПОДЦЕТЯ ЧЕ НА 9.1 ОТ 8.30 да гледате по БТВ Ронката в кой е по -по най.Тя е предпоследна,някъде преди 9 часа ще я дадът.Ако искате разбирасе
Леле преядох виртуално и се напих.ИЗвинете ама аз има малко дете да гледам Joy hahaha Mr. Green,което е много палав и див з аразлика от кака си.
Аникза прием на антибиотик е 7 дена,а иначе аз водих Добри като пи антибиотика на другия ден след последния прием.А за изследвания изчакай няколко дена да се оталожи АБ в организма.Колкото до обличането на Габи трябав д аго научиш сам да се облича че после беб оли да обличаш него ли себе си ли з ада излезете и ти докато ги облечеш и двамата и себеис ще ти се отще да излизаш.Ронката я научиха в градината г-жите сама да се облича и съблича,а те или някой възрастен -баща й или аз й обуваме чорапи или чорапогашник всичко друтго сама прави.Като я взима аз понякога от градина я научих з адве минути да е облече на с яке и шапка и да е нахлузила ботушите аз отвън само да ги закопчая.Това стана благодарение един път тя нещо се разлигави и аз излезнах на вън и се скрих и казах на г-жите че уж си тръгвам тя да си идва сама , да видиш как на бързо се облече и излезе,ревяща.ВЕче есвикнала сутрин става на гърнето  и веднага след тов аоблича дрехите който съм й приготвила и заминава с баща си на градина.Само не мога да я науча да не си пилее дрехите из цялата къща ама и това ще стан енякой ден.
Тонеска дано бързо да оправиш това което имаш
Светли Веронката като видя ЛИли с шината попита"защо детенцето е със шал и леко облечена".А защо като е спала малката на криво веднага са й сложили шина да не би да е имало защоЩото аз ак оспа на криво нормално да ме боли врата но като го изпукам и то болката спира
За възпитаниетоВеронката първа тича да отвори вратата ,но първо пита кое и открехва малко вратата колкото д аго види и първия въпрос който задава е "Защо си дошъл)а "и като й отговорят следващия въпрос е "какво ми носиш "Аз излизам Embarassed и започвам да се карам че всеки не може да й носи нещо и тя се примирява и докато се събува гостът тя му подава пантови и го кани да седне на земята да си играят.АМа не зависимо кой е А в градината Ронката съм я научила като си тръгва да бяга при г-жите и  да им каже довиждане г-що еди коя си и приятна вечер.Понякога забравя но като ме види бързо се сеща..А Добри понеже седи в едно кат остолче от старата ми количка и е точно срещу вратата входната и като види че идва някой започва да рита с крачета нон стоп и да пищи-Демек не се събувайте влизайте да ми кажете първо на мене здрасти,а не дай си боже сте пропуснали започва да се надува и да пиши са се глас.Вече като някой му е казал здрасти било с целувка или му се еусмихнал той Добри цяла вечер го съзерцава и му се хили на гостът
оставям в иче халата се събуди

# 494
  • Plovdiv
Мечо, Съни, Тонеска, Галче, Вещи! Да са ви честити именниците, със здраве да си носят името. Hug Heart Eyes

Ани, Дани, честито и на вас с малко закъснение.  bouquet
Дани, стискам палци. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт