Отговори
# 105
Жалко, че не можем да гледаме Мила тук, но не се и съмнявам, че е била прекрасна  Hug
Ади се събуди нощес към 4 и мисля, че не спа след това или поне така си мисля. Викаше ме през час да ме проверява. Иначе почти не кашля. Даже като се събуди не се изкашляше както преди. Но като кашля не изкарва храчки като преди и аз сега не знам това добре ли е или съвсем се оплетох. Днес пак ще правим инахалаци,а  хрема почти няма.
Та кажете, ако кашля без храчки както преди, това добре ли е? Съвсем рядко кашля де.
А за тоя инхалатор като си спомян колко пари дадох, ама си заслужава явно Simple Smile

# 106
Здравейте, момичета.
Аз естествено се успах и пропуснах Мила, но ще се разровя по-късно в архива на БТВ. Grinning

# 107
  • Plovdiv
Оооо, а аз от много гласене, хванах само обявяването на мис и мистър По-по-най. Sad
Големият  ми е втори ден с висока Т, едва диша, та сутринта още в 8 започнах да свалям почти 40 градусова Т със студени кърпи.... и забравих. Обаче сега проверих в сайта на БТВ, имат всички предавания на запис, днешното още не е качено. Така, че ще гледам, все пак. Simple Smile
Марис, ако кашля рядко, т.е. само се закашля при усилие, няма Т, и е в добро общо състояние, мисля, че може да искарате празниците и тогава да търсите лекар да ви види. Да не ходите по спешни кабинети.

# 108
Честито на празнуващите на патерица!  Hug

Ради - и аз пропуснах Миличка, защото бях на изпит, но съм сигурна, че е била чудесна!

# 109
Точно така е Ния. Чак следобяд се поразкашля повечко. А вие от къде с тая Т? Бързо да се оправяте!  Hug
Щом ги има качени на БТв сайта и аз ще я видя  Mr. Green
Нали са празници тук и днес сутринта в парка беше...ужас...индийска мечта Joy Пълно с филипинци, индийци и шрилакчани и тук таме някой бял или арабин за цвят  hahaha

# 110
  • Sofia
Привет!

закуска от мен  Grinning

# 111
Добро утро, момичета.
Тайги- благодаря за кафето Hug Как е Ади?

angiе - как мина изпита?

N i y a - при вас как е положението? Има ли още температура?

п.п. Още не съм се събудила Embarassed щом не виждам добре кой пуска кафето и закуската ooooh!

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 10:10 от Мечо Пух

# 112
Добро утро!

Пия кафе и отивам на фризьор, а вчера и по-напазарувах малко  Mr. Green - ей така ми действа ходенето по изпити. А иначе изпитът мина - резултат се чака през другата седмица, имам надежда, че съм го взела, но да видим - все пак минимумът е 75%.

Тайги - с тези закуски -  Joy така и така имам 2-3 килца отгоре.

# 113
Не можах да се включа вчера, но ...

Ради гледах Миличка - беше страхотна, толкова е хубава, като малка принцеса Peace Гоги беше много много впечатлен, че дори запомни и песничката и сега си я пеем Grinning
Мариска надявам се Ади вече да е добре Hug
Ния оправяйте се бързо Hug На една моя приятелка детето по същият начин - Т над 39 градуса и кашлица - докторите са казали, че е ангина, не е от модерния грип Naughty

# 114
  • Plovdiv
Марис, вирус вероятно. Още не сме свалили под 38, кашлицата звучи ужасно, няколко пъти повръща от нея. Двама лекари го гледаха, дробовете са чисти. Обаче хлапето е като парцал, отпуснато, със сенки, почти лилави устни и кървясали очи.  Днес е по-добре от вчера, което си е добра новина. Grinning
angiе, взела си го. yes
Ох, аз нещо с коледните подаръци поизостанах.  ooooh! А, тъкмо потривах доволно ръце, защото съм в отпуск за две седмици. Crossing Arms

# 115
Нийче, бързо оздравяване на баткото !

# 116
Нийче, правете инхалации с лайка или мащерка. Много ще помогне.
Анджи,а  защо само фризьор - я маникюр, педикюр  Joy
Ади днес е доста по-добре, нищо че не спахме добре нощес. А мен нещо ме боли и мъдрец  ooooh! надула съм се, не мога да си отварям устата и да дъвча и гълтам като хората. Мъжа ми само ми натяква сега как съм била 2 мсеца в бг и нищо не съм направила по въпроса.
Днес ходихме до морето, но доста духаше и беше пълно с народ, защото нали са празници тук. Не беше супер хубаво, но поне си изядохме сандвичите на въздух и потичаха мъжете след вризбито. Утре пак ще ходим, но на друго място с надеждата да няма толкова навалица.
Имаме с Ади оферта да ходим до Сингапур за 4 дни в началото на декември и аз се чудя дали да я приема  newsm78

# 117
Мариска - фризьор за благозвучие  Mr. Green, иначе и други екстри, разбира се  Grinning А за Сингапур - колко ще ви е пътят? Ако не е много за Ади, отивай, не се чуди  Hug

Ния - да оздравявате бързо   bouquet

# 118

Имаме с Ади оферта да ходим до Сингапур за 4 дни в началото на декември и аз се чудя дали да я приема  newsm78

Моля, чудиш се newsm78

# 119
Добро утро Simple Smile Ние ще се орпавяме да ходим към морето. Днес е по-слънчево от вчера, което е добре

Анджи, до там е 8часа полет и то през нощта,а сечудя защото вече сме били там, но пък е тоооолкова хубаво, че пак ми се ходи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт