Отговори
# 375
уф уф лоша вълна сме захванали  Confused

Тонеска, аз само с пипетата давам успешно нещо на Руси - на няколко пъти по много малко отстрани в бузата, за да не плюе.

АниК, браво на теб, сега е моментът да се покефиш като хората  Mr. Green а за недоизлекуването - мен цяла зима това ме гложди  newsm78

Светли, колко отчаяно прозвуча само  Joy hahaha Joy

# 376
На болничките - бързо оздравяване ! И при нас ( в  Английско) се вихрят едни ангини, синузити - и на малки, и големи. Вчера цяла сутрин антибиотици за това давахме... И си влизат в болница хората.. Имам  чувството, че си е все същия грип ( новия), все едно не сме на хиляди километри... А и уж оздравеят, и пак антибиотик ..
Търпение и сила на майките  Hug
Аничка, това е просто разкошно, сега да не тръгнеш да спортуваш  Naughty

# 377
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Да взема да Ви почерпя за подмладяването си.
Mr. Green

Хайде и за трудните Дами  Hug

Пожелавам Ви хубав и вълшебен ден!

# 378
  • Sofia
Аааа, Svetlili, хич нямам намерение да спортувам  Mr. Green Сега ми е паднало да се скатавам  Embarassed Wink
Наистина лошо сме се подредили  Confused И в другата отчетна всяка майка с по-голямо детенце се оплаква Sad
Моят юнак вече си е в къщи и се гледаме. Вчера мъж ми се изстреля рано-рано да си го вземе от Нова Загора.
taigi, много лошо, че лепитш и ти Sad Оправяйте се и двечките  Hug
Всички болни да се закрепят, че утре как ще празнуваме  Grinning

Ооооооо, видна рожденничка  Hug Sunny, не знам даже какво да ти пожелая - няма да ми стигнат редовете ... нека все така си заобиколена от любовта и грижите на най-близките си, а ти да цъфтиш и хубавееш "да се пукат душмани". Имаш любащ мъж и прекрасно детенце - всички да сте живи и здрави да се радвате стотици години на хубавото си семейство  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 379
Съни честит рожден ден!
Бъди много здрава, щастлива, обичана и винаги пази този страхотен дух, който имаш!

# 380
Честит рожден ден, Съни! Бъди здрава, все така позитивна, усмихната, влюбена и обичана! Весело посрещане на празника!

# 381
  • Sofia
Съниии,  Честит Рожден Ден!!!

Да разкажеш как сте изкарали празника, знаем, че те бива по тия работи  Hug

Ние мислехме да се събираме в нас с едни приатели, ама с тия болести няма да стане  Tired Ще си празнуваме самички. Нищо, ние не сме празнували с Рали от 3 години, все при майка ми я оставяме, големи сме хаймани  Crazy

# 382
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЪНИ !!!

При нас е кански студ ,но той хич не ми пречи да се шушкам из магазините  Laughing

# 383
  • Sofia
Ето и една тюленска снимка от мен  Grinning
http://www.facebook.com/photo.php?pid=848349&l=cfd9f3d72b&id=1422366967

# 384
  • Sofia

Ооооо, закрила си снимката направо  Joy Супер си  Hug Peace Аз мислех да се щракна с новите си дънки, но в Банско не сколасахме - само мъкнем фотоапрата за тежест  Mr. Green
Аз чакам мъж ми да се прибере, Габи да се събуди и отиваме да пазаруваме, а после се развихрям поне тиквеника и капамата от тази вечер да направя. Май не ви се оплаках, че моят мъж иска капама за НГ  ooooh! То в Банско всеки това прави и той си науми, че иска  Mr. Green Ще набухам повече месо и по-малко зеле и ориз  Peace Имам едно гърне за сефтосване - подарък от Олга (толкова отдавна не е писала, че чак забравих как се изписваше ника и  Naughty) За мен и Габче малко по-гурме храна ще приготвя Wink

# 385
taigi- изглеждаш чудесно Grinning

Госпожичке- няма значение, че навън е студено, нали в магазините е топло Laughing

# 386
Тайги, много си елегантна , а таткото какъв е напет  Joy

# 387
  • Sofia
Тайги, много си елегантна , а таткото какъв е напет  Joy

hahaha напет ми, нали петле са му обещали  Joy

# 388
  • Sofia
Още един ценен филм - Джули и Джулия  Peace

# 389
Сънка, честит рожден ден, мила!
Да си жива и здрава, обичана и щастлива! Продължавай все така да опияняваш всички около теб с безкрайната си любов и нестихваща енергия. Хубав празник!

Дано Яни да е добре вече!

Деска, да взема да ти подаря едно плоско шишенце, като излизаш от магазина да удряш един гълток   Hug
Хайде болничките стягайте се да не посрещате Новата година така!
Моят мъж взеха, че го извикаха на работа и довечера заминава. Няма да сме си заедно тая година. Ама какво да се прави...Бях се замилила да не отида на купонът, който организрахме тук една бг банда, ама после пък си викам, че поне на Ади ще му е забавно. Ще са общо 4 момчетии на една възраст.

Еее, Тайги, че то като преяла изглеждаш!

я да ви питам за пишките - забелиха ли се на тези, на които не ги заелвахте, ами ги оставихте от само себе си да стане?

Общи условия

Активация на акаунт