Отговори
# 735
Галче да ти е жив и здрав малкия рожденник!
Щастливо и безгрижно детство му пожелавам и много да се гордеете с него!

Специално за гордата и малко тъжна мама Hug

# 736
  • Варна
ГАЛЧЕ, ЧЕСТИТ ТИ МАЛЪК РОЖДЕННИК! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВ И МНОГО МНОГО ДА ВИ РАДВА!   bouquet

# 737
  • Sofia
Днес се чувствам така горда, сякаш съм изкачила Еверест и така тъжна някак си, не знам  Crazy

Мислиш си, че много бързо растат  Hug А още едно бебе Wink   bouquet

МНОГО ДА Е ЗДРАВИЧЪК МАЛКИЯ ЮНАК, ТИ ДА БЪДЕШ СИЛНА ДА ГИ ГЛЕДАШ, А ТРИМАТА МЪЖЕ В КЪЩИ НА РЪЦЕ ДА ТЕ НОСЯТ!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 738
Гал да ти е жив и здрав юнака.  Hug
Пожелавам ти много здраве и енергия, много щастливи мигове със семейството и бъди все така позитивна каквато те знам Simple Smile  Hug  Heart Eyes

# 739
Галче,  и аз ти пожелавам да ти е жив и здрав и много енергия и търпелива любов за теб !

# 740
Галче, да ти е жив и здрав малкия мъж!!! Много да те радва, МНОГО.
А аз си мислих, че е на 3 месеца  Mr. Green сериозно!!!

# 741
  • София/Осло
Галче, да ти е жив и здрав малкия мъж!!! Много да те радва, МНОГО.
А аз си мислих, че е на 3 месеца  Mr. Green сериозно!!!
Поли, при теб времето е спряло  Joy

# 742
Предлагам новата тема да е Великденска  Flutter

# 743
  • Sofia
Предлагам новата тема да е Великденска  Flutter

С нашето темпо на изписване, съм съгласна  Peace Може Бабо-Мартенско-Великденска Wink Обаче кой ще измисли такова заглавие  Thinking Хайде, творческите умове, моля   bouquet

Както можете да се досетите, аз съм напълно на вълна стрептококи  Sad След като изчетох сумати мнения за АБ-ци, хомеопатия и т.н., вчера водих Габи при педито. Тя беше категорична да ги "утрепем" с АБ и после да си поддържаме с хомеопатия. Друг е въпросът дали АБ ще помогне, но от снощи давам Зинат  Sad
Още една мисъл ме терзае - може аз да съм носител, без да знам  Confused Днес съм на ЖК и ще питам кога и как мога да се изследвам, за да не заразя бебето при нормално раждане.
Аз все си мисля, че Габи от раждането си влачи нещо - още в Шейново му бяха били някакъв АБ, а в картона пишеше "следродилна инфекция" (или нещо такова, ама тогава кой да пита)  Rolling Eyes После до 3-годишен левкоцитите му винаги са били над нормата, а оченцето му гурелясваше до 3-месечен. Той колко АБ-ци е изпил, ако е имал някакви бактерии, нямаше ли да се махнат гадовете  #Cussing out От това, което чета, може да ги хваща отвсякъде  Confused Хич не съм наясно, само чета, чета...

Галюша, чакаме снимкте  Crossing Arms Hug Като си починеш и сложиш къщата в ред Wink

# 744
Anik понеже и ние сме изпили доста АБ и съм твърд привърженик на хомеопатията, заради усложненията които получавахме и невъзможността да се справим с тях.
Не съм мед. лице, но от това което съм чела и видяла не смятам че може да се изтрепат веднъж завинаги гадовете каквото и колкото пъти да се пие АБ. Да не говорим че се оказваме в омагьосан кръг. Моето мнение, че трябва организма да успее сам да се справи с тях, а това освен с хомеопатия с друго незнам как може да се случи. Изпили сме какви ли не имуномоделиращи и подсилващи, но хомеопатията играе важна роля според мен при справяне с такива проблеми при малчовци. Опитвали ли сте такова лечение, че нали не бях много редовна тук и не съм видяла ?

Deska много ми хареса спалнята - със здраве да си я ползвате  Wink Simple Smile

Хубав ден момичета  bouquet  Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 09:38 от evica

# 745
  • Plovdiv
Момичета, нещо много трудно ми се видя, с тази Мартенско-великденска задачка. Joy Появиха ми се два-три варианта, но не блестят особено. Laughing
И понеже, моя милост нова тема не е правила, чете се - не може да прави  Laughing, поне да помогна със заглавията.
Септемврийчето нетърпеливо си мечтае за Баба Марта, Пролетта и Великденското зайче.
Баба Марта бързала, мартенички вързала на Септемврийчето послушно да е здраво и засмяно.
Септемврийчето в очакване на Пролетта е вече, че Баба Марта тропа на вратата с мартенички в ръката.
Ако нещо ви хареса, добре. Ако някой редактира - също.
Аник, стрептококите може да е хванал сега наскоро. Не се притеснявай, защо ти да си носител. Пък от раждането да ги влачи  newsm78, след толкова АБ. Все някой е бил с тази насоченост. При Митко, който беше/е с перманентна хрема, само веднъж изолираха стрептококи, което после се оказа, че е сгрешен резултат. Но при всяка консултация с лекар, чувах все това - трябва секрет, защото сигурно има нещо. Да, обаче посявките не покълваха. Laughing Всичко чисто излизаше. ooooh!
Деата, казах ли  newsm78, не помня - прекрасно решение за спалнята и кухнята с трапезарията. Много ми хареса гардероба, обичам от този род, както и тапетът зад спалнята. Heart Eyes

# 746
aniK - Иво имаше златист стрептокок(ауериус или нещо подобно на латиница), който утрепахме с един доста силен антибиотик- Панцеф. Пи го 10 дни, направо ми се късаше сърцето, но успяхме. А ме бяха предупредили, че едва ли ще стане от 1 път, много са упорити тези гадини. Сега от време на време като му се появят зелени сополи ми е ясно, че пак е нещо бактериално, но в никакъв случай не е както преди. Купих Бактробан( локален антибиотик, мазило за нос) и при появата на такива сополи, почвам да го мажа. Така спестявам пиенето на антибиотик.
За твоите изследвания- нищо не ти пречи първоначално гърлен секрет да дадеш(а също и мъжа ти), за да видите дали и вие сте носители. Ако да, тогава лечението ще е общо и може би ще  успеете  да прекъснете веригата. Успех  Hug

# 747
  • София/Осло
Момичета -кокичета, привет и от мен Hug
Благодаря за милите думи за моята хралупка, много си я харесвам  Heart Eyes
Аник- нали знаеш ,че в Шейново си има гъбична инфекция по бебетата от години. Може още от там да ги влачите наистина. Tired Опитват се да я преборят ,те затова на няколко години сриват до тухла стените и наново мажат, но гадините са упорити  #Cussing out
Дано успеете и то с хомеопатия както казва Евчето   Hug
Това ми дойде на ум за тема :
Баба Марта с пролетта пристъпва при СЕПТЕМВРИйските деца.
СЕПТЕМВРИйските хлапета чакат пролетта и Баба Марта с трепет

# 748
  • Sofia
Деска, спалнята наистина е разкошна, май не споделих мнение  Embarassed Нали всичко това го правите в БГ, като се върнете, а не ТАМ  newsm78 Върху дъската ще има матрак, нали  Embarassed Той няма ли да се пързаля насам-натам, като няма ограничител някакъв  newsm78

Оф, ще видя аз какви ще ги свършим с тези коки. Еви, досега хомеопатия не съм пробвала. Давам последне "шанс" на АБ и след това ще ходим при класически хомеопат и ще започна само така да го лекувам. Събирам всякакви координати на ЛС  Hug

# 749
  • София/Осло
Да, Анче, всичко е в Бг, стягаме полека лека , до есента всичко трябва да е готово..
Матрак ще има отгоре и има приспособления за захващане ,които още не са сложени.
Аз от Дани мисля знам хомеопат, но по добре тя ако се включи да даде мнение .

Общи условия

Активация на акаунт