помощ

• 2 559
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • София
С ултразвук ми се струва най-"хуманно".
Това и аз исках да кажа Peace.
Мишка, мишка, но и то е животинче Embarassed.

И на мен ми е жал ,но какво търсят в кухнята ми.Аз да не има ходя в техния дом,а моля Crossing Arms.Намерих лепенките Peace.За два дена залепнаха 8 мишки  #Cussing outЩе умра ,ужас  #Cussing out

# 16
  • София
Мами моля ви помагайте, имам нахални мишки и си търся лепенки за тях Cry.Никъде не намерих в нета.Ако някоя може да ме насочи къде да търся.Пробвах с отрова и беше ужасно.Цялата ми къщи миришеше на мишка,намирах ги умрели в ъглите на шкафовете така завря ни ,че трябва да изкараш целия шкаф за да я намериш.Пробвах миналата година  с лепенки и стана въпреки,че ми е мъчно като ги гледам как се мъчат, но нямам друг избор.Сега немога да намеря от къде ги поръчах,няма нищо в нета.А да не разказвам,че имам котка която като ги види и се крие,ужас  Tired

Аз купих някакво такова лепило мисля беше за плъхове, мишки от аптеката до офиса. Една червена кутия беше. Ако искаш мога да питам.

# 17
Бамби03, няма място за угризения. Изчиствай ги и спи спокойно!  Wink

# 18
И аз имах голям проблем с мишките в мазето ми. Опитвах какво ли не гранули, някакви восъчни болокчета, но така и не ги докоснаха. Скоро посетих една агро-аптека (Агротексим или нещо подобно беше) на "Шипченски проход" точно срещу Червено знаме и от там ми препоръчаха отрова - "Ратибром 2" - малки симпатични жълто-червени пликчета. Казаха ми, че само тази паста съдържа животинска мазнина което я прави много атрактивна за гадните плъхове Simple Smile. На следвашият ден след поставянето и гадовете бяха изсмукали всичко и вече цял месец (да чукам на дърво) няма никакви следи от тях.  Препоръчвам на всички, който имат пробем като моя да опитат с тази паста

Общи условия

Активация на акаунт