помощ

• 2 554
  • 18
  •   1
Отговори
  • София
Мами моля ви помагайте, имам нахални мишки и си търся лепенки за тях Cry.Никъде не намерих в нета.Ако някоя може да ме насочи къде да търся.Пробвах с отрова и беше ужасно.Цялата ми къщи миришеше на мишка,намирах ги умрели в ъглите на шкафовете така завря ни ,че трябва да изкараш целия шкаф за да я намериш.Пробвах миналата година  с лепенки и стана въпреки,че ми е мъчно като ги гледам как се мъчат, но нямам друг избор.Сега немога да намеря от къде ги поръчах,няма нищо в нета.А да не разказвам,че имам котка която като ги види и се крие,ужас  Tired

# 1
като прочетох и настърхнах направо, а с капанче опитвала ли си, спомням си че преди време едни съседи така хващаха мишки, за лепенки обаче не съм чула / чела

# 2
  • София
Капан ти е решението. Имаше 2 вида единия ги убиваше другия ги затваряше и трябва после да се давят... гадост и в 2та случая.
Потърси в железарии или в селскостопански магазини newsm78

Преди години в апартамента на нашите се бяха завъдили полски мишки, живееха на 6тия етаж в нов квартал  , заменил лозя и полета. Майка ми държеше зареден капан на терасата. Това след като умря една отровена в тяхната стая .... леле как миришеше  Sick ... костваше им тотално разместване на мебели, за да я открият.
Гадчетата се качваха по фасадата, с очите сме ги виждали.

# 3
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Вземи си капан,защото с отровата не знаеш къде ще се навре да умре и ще мирише гадно.

# 4
за лепенки не съм чувала, ползвала съм лепило за мишки.нанася се плътен слой върху някаква повърхност(дървена плоскост примерно)и се чака да залепне мишката.ама много време отне, чак след около месец се хвана.
другото е една отрова от която си хапват и им става зле и БЯГАТ.така ми обясниха и наистина изчезна и умряла не намерих.и отровата и лепилото съм купувала от ветеринарна клиника

# 5
  • София
Всичко съм пробвала,няма отърване #Cussing out.с капан ми е жал много, а отровата не ми се говори.Ядат от нея и после по пътя умират и нямат откриване Sick.Тези лепенки са много добри.Миризмата ги блазни и като стъпят на нея там си остават,после изсъхват и някак си изхвърлянето ми е по лесно ,но ако трябва да ги давя не мога.А тези лепенки ги намерих в Интернет миналата година,сега се ровя и не мога да ги открия никъде  newsm78

# 6
Защо не пробвате с уреди с ултразвук,които гонят всякакви гризачи-забравете за капани и отрови.
Мисля,че е по-лесно и чисто,а и няма от какво да ви е гнус.
Ето няколко линка-не са и скъпи:
http://www.agroborsa.com/Dobrich/Elektronni_uredi_sreshtu_mishki … ov/showproduct.do
http://www.-spam283-/rw/items/ElcomedPESTREPELLER-pestrepeller-s … page=2&cat=14
http://www.bgobiavi.net/%D0%95%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0% … %D0%B5_13054.aspx

# 7
С лепенките е мн.удобно.
Виж в магазините  където продават отрова за мишки.
Аз ги купувах от там,но в Гърция.Предполагам,че и тук има.

# 8
Защо наистина не пробваш с апарат, такива е посочил markk.
Просто ще прогони мишоците със сигурност.

# 9
  • София
Капан за мишки - лепенка има в един магазин за ВиК и железария някъде на пазара Никола Петков около кръстовището с трамвая.

# 10
Щом ти е толкова жал ще ти кажа на баба капана.Голяма паничка/но да е масивна и тежка/,стъкло,клечка за зъби от единия край набучено сирънце в другия орехче.Паничката се похлупва върху орехчето,а стъклото е под цялата технология.Хващат се живи,а след това ги пускай ако искаш. Peace

# 11
Само с лепило за мишки.Има го във ветеринарните аптеки.Слагаш на една тарелка с малко примамка и после изхвърляш всичко накуп.

# 12
С ултразвук ми се струва най-"хуманно". Иначе, ако ги ловиш една по една, доста време ще отнеме и може непрекъснато да се размножават, така че да не им се види краят.

# 13
  • I want it all and I want it now.
Мой познати си построиха къща и понеже вътре влизаха мишки си взеха апарат с  ултразвук  ,които е непрекъснато включен и от тогава нямат проблеми.

# 14
С ултразвук ми се струва най-"хуманно".
Това и аз исках да кажа Peace.
Мишка, мишка, но и то е животинче Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт