Отговори
# 750
Milmich, много се радвам, че всичко е наред. Сега си отдъхни и мисли за предстоящите празници.
Ти къде прави съмнителната снимка и съответно скенера след това?

# 751
Ами аз съм БЕЗКРАЙНО щастлива, защото минах скенер на бял дроб и коремни органи и всичко ми е наред  yesyesТакова облекчение, направо нямам думи, но вие си знаете какво е чувството и дано винаги да е такова при прегледите ни Peace

Ахъ. Планината падна от сърцето....
Дай Боже винаги и на всеки такива резултати... bowuu bowuu bowuu

# 752
Миленче,

аз какво ти казах онази вечер, ама ти не слушаш Heart Eyes

следващия път ще има smile3560

аиде сега, празнувай предстоящите празници Heart Eyes

# 753
Миленкаааааааа ,много се радвам  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 да знаеш и за мен е облекчение  . Весели празници  Close-mas:

# 754
milmich   и аз си знаех, че ще е така  Hug

Верно, Трикси щом не пише сигурно са й влезнали в норма левкоцитите и са вляли почерпката днес
Мама Лорън, не те познавам, но ви прегръщам и двете - За Бъдни вечер да влезнете в час и да празнувате  Hug

Знаете ли направление за ехограф на коремни дали може да се анулира на пример и да се издаде следващия месец. Имах такова, валидно е до 24 Дек и днес звъннах - докторката дето си ходя при нея на ехограф е в отпуск... Мисля да помоля личната утре да го анулира това и да ми даде ново през Януари, ама дали може?

И носа ми се запушва, ама ще го преборя ей сега  Party никви изстинки за Коледа!!!

# 755
Весе, честит рожден ден!

sunny71, честит имен ден!

Миленка, поздравления и на теб за добрите резултати!  Hug baby_neutral  bouquet

# 756
Миленооооооо, аз казах ли ти ,че онова нещо е бил отпечатък от палеца на рентгенолога... hahaha hahaha А ти,въх язък-свършено е с мене...
Че то ,черен гологан може ли така лесно да се загуби... Mr. Green
Пък и на мъжО ти така лесно ли искаш да му се размине и да се отърве от тебе... Mr. Green
На мъж такава услуга не се прави... Mr. Green
Яж,пии,носи си новите дрехи и да не ти пука ни за доФтори,ни за рентгени,ни за пръстови отпечатъци... Wink
Да си жива и здрава!  bouquet

# 757
Веси, честит празник!!! Желая ти много много здраве, сбъднати надежди и мечти, да си много обичана и щастлива!

Sunny71, честит имен ден! И на теб желая много много здраве, късмет, любов!

Миленка, много се радвам, че всичко е наред! Аз също миналата седмица правих сцинтиграфия на кости и снима на бял дроб (за да кандидатствам за Херцептин) и всичко беше наред, но много треперех, докато ги чаках, защото при мен пък туморния маркар беше завишен (явно от грипа, сега си давам сметка).

На Трикси и мама Лоран - по-бързо да се възстановяват, за празниците да им е минал махмурлука!

Поздрави и хубава вечер на всички !!!

# 758
ВЕСИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!!!!!!

sunny71,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!!!!!!!!!

И на двете ви пожелаваме много,ама много здраве!Щастлив живот,успехи във всяко начинание и толкова усмивки,че устите да ви болят.   Hug Hug Hug

So special Simple Smile   newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525  Думите са излишни Wink Благодарим ти.

Съвместно писаха:
Лорън и Мама Лорън   bowuu bowuu Mr. Green Mr. Green

# 759
Преди да е свършил денят се вмъквам и аз с пожелания за здраве и късмет на Веси и на именничката. Аз се извинявам, но децата чак сега ме пуснаха на компа.
                             smile3510 txtloves smile3525

# 760
    Пепи, не си последна  Blush

Веси , Честит рожден ден!
Ако има нещо по-ценно от здравето,
по-хубаво от щастието
и по-сладко от любовта,
нека то да бъде твое! newsm51

Юле,Честит имен ден!  Всичко, което ти желая е: здраве, защото е необходимо; щастие, защото е важно и любов, защото тя ще спаси света!

Миленкеееееееееее браво  newsm44 newsm44 newsm44

# 761
  • София
Аз съм май последна, но това не пречи да пожелая на празнуващите много, много здраве.
Защото, както знаем - от здравето по-ценно няма  newsm51

# 762
  • София
Хули, май аз съм последна с пожеланията към всички празнуващи Joy
Момичета това по-долу е специално за вас и за моята любима Миленка/Милмич/:
ЖИВОТЪТ Е ТАМ,
КЪДЕТО Е СЪРЦЕТО ТИ.
СЪРЦЕТО Е ТАМ,
КЪДЕТО Е МИСЪЛТА ТИ.
МИСЪЛТА Е ТАМ,
КЪДЕТО СЕ ПРЕГРЪЩАТ
ТЪМНИНАТА И СВЕТЛИНАТА
И ОТ ТАЗИ ПРЕГРЪДКА СЕ РАЖДА  НАДЕЖДАТА!!!!!
Милички нека НАДЕЖДАТА бъде вечния спътник в живота ви. Бог да ви благослови и да ви дава здраве и късмет!!!!  love001

# 763
    margi4 , май си влезнала в серия  newsm45 txtloves

# 764
  • София
Пясъче, не ми обръщай внимание, аз цял живот съм си в серия! нали знаеш луд умора няма!!!!!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт