Отговори
# 765
        margi4, нали знаеш ,че те обичам  Heart Eyes

Момичета ,забравих да ви кажа, че трудно се орентирам във фацебука ,напровоооо  ooooh!, тъй че ако "има нещо, няма нищо" , да знаете, че е от невежество Blush

# 766
  • у нас - на брега на морето
Сори, но има и по-закъснели  с влизането, но не и с добрите пожелания към ЮБИЛЯРА Веси и ИМЕНИЧКАТА Сънни71!
Вярвай в трудните моменти,смей се когато тъжиш!
Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
Животът казват е игра, в която все някой побеждава!
Ако наистина е така - да победите ви пожелавам!

Мили момичета, от цялото си сърце ви желая здраве и цялото щастие на света!
 Обичайте и бъдете много обичани!!! newsm51 newsm59 bdbaloni smile3525
Миленка, браво на отличничката по перфектни резултати! smile3501 smile3501 smile3501
Трикси и Майко на Лорън, дайте знак, че сте добре!!! Praynig Praynig Hug Hug

# 767
Лорън, видях те на отсрещния тротоар... Стой,не бягай...
Кажи как е мама ,как мина днес...
Дано всичко е наред!  bouquet

Трикс,  Hug

# 768
Сиииис мама е в перфектна форма. newsm10
Толкова я беше страх,защото предният път се чустваше ужасно,но всичко мина ок.
Прибра се усмихната с една служебна цица под мишница и нова прическа.
Направо  newsm09 като я видях в първия момент.Ама да ти кажа май взе,че ми хареса.Супер гъзарка е с тая прическа,че и отива на всичкото отгоре  smile3521 newsm12
В общи линии май хамстерските яйцеклеткии са си свършили работата Joy Joy Joy
Праща ви много   love001 и  Hug
Веднага след "Сървайвър"  smile3534 ще се отче лично  smile3521

Целувкииии  newsm68 newsm68 newsm68

# 769
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ !!! На именици и рожденици - много здраве, късмет и много, много любов! Поздравления за хубавите резултати, и само такива да се "чуват" тук!!! Целувки на всички момичета   love001  love001  love001

# 770
veselinap,Честит Рожден ден! sunny71   Честит имен ден![smilie=smile3525.gif]
От здраве да се не отървете, късмета и щастието да ви са постоянни спътници !

# 771

so special   На мен доста често ми се случвало да анулирам направление . Така че няма да имаш проблеми  Simple Smile

# 772
Момичета, Утро ви... Hug Hug Hug
Пак ви благодаря за милите и хубави пожелания...  love001  love001 да ви се връщат стократно...

Вчера попразнувахме, ама по-скромно, че днес съм на работа... Twisted Evil
След обед пък, след работа шъ ходим до супера. Тъпото е, че при нас 24/12 си е работен ден. Та, като се прибера на Бъдни вечер ще спретвам маси и трапези.  Mr. Green Скромни и без много врътни... Mr. Green

# 773
Девойки,за два дни да изчезнах и сте се скъсали от празнуване.За това на "патерица":ЧЕСТИТ РОЖДЕН ,ВЕСЕНЦЕ и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ,ЮЛЕ!!!!!!!!!!!!!!! Много,много здраве ви желая и на вас и на семействата ви и в мир и сговор да изживеете мноооооого щастливи години!Много късмет и успехи  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Миленке,Миленке и това дето си го мислеше, ти се размина.Гледай сега по празниците като имаш повече време да не вземеш да измислиш нещо друго.СУПЕР много се радвам .На ти една китка и на тебе,да се не сърдиш newsm51
Сега да ви разкажа моите истории.
Взеха ми сутринта кръв,излязоха резултатите и гледам,това дето беше 1.7,станало1.5.Стоя си аз пред кабинета и започвам да си мисля дали костния мозък нещо е взел да не функционира или ме е хванала някаква друга страшна болест.(Миленка пасти да яде!)
Влизам в кабинета и му казвам на доктора:"Аз днес идвам само на разходка,показателите са ми паднали още повече" Той вика"Как са паднали,бе-левкоцитите са ти 5.8"Аз обаче никога не се предавам лесно и му казвам"Е,не виждате ли,че са 1.5"Докторчето запази самообладание и ми вика"Ти гледаш лимфоцитите,бе момиче,левкоцитите са най-отгоре"То предишния път са ми били ниски,ама пък не са били чак толкова,колкото ви излъгах EmbarassedАма аз като ви казвам,че съм   animal085,значи съм  animal085и не разрешавам да ми противоречите.
Иначе вчера в продължение на 12 ч. повръщах на всеки 20 мин.Биха ми инжекции,пих хапчета-нищо не помага.И взех кардинално решение,може и да не е полезно,но на мен ми помогна.Пийнах си приспивателно,спах 12 часа и сега съм по-добре.Пак ми е   леко гадно,но е поносимо.

Целувам ви,Сладурки и стягайте празниците, че време не остана newsm71 smile3545 newsm71  smile3545

# 774
Весе, честито на патерица рожден ден! Да си жива и здрава, да те обичат и слушкат вкъщи мнооого, мнооооого     newsm51

Миленка , Trixyy, отдавна се е загнездила в главата ми една мисъл, че в такива случаи е по-добре да се прекратява всякаква мозъчната дейност, ако трябва, и насилствено   fight fight fight

Trixyy, това със спането ми хареса!

Enny, весело прекарване в Австрия!  Да се напарзаляш и заради нас и после да разправяш!

И тъй като скоро минавам в нелегалност, искам да пожелая на всички усмихнати коледни празници, много здраве и късмет! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
И да не преяждате ееей! После да не се оплаквате пак! newsm48

# 775
  • София
Здравейте,
извинявам се,че се намесвам в темата ви.Казвам се Диди и преди 40 дни баща ми почина  от рак на белия дроб.Останаха ми лекарства от него и искам да ги подаря.Съжалявам,че чак сега пиша,но ми беше много тежко и затова чак сега...

Имам 8 шишенца НАТАНАЛ със спирт;котешки нокът 1 опаковка;билка за бял дроб;тинктура от зелени орехчета;американски водорасли  за стволовите клетки,Lymphomyosot и капсули кръвен здравец.
Оставям си тел.0896047123 и lara_sun@mail.bg

Надявам се на някой да помогнат.

# 776
Здравейте всички!
Днес бях на контролни прегледи и изследвания.
Отчетът е следният:
1.Ехограф на коремни органи-отличен
2.Биохимия-в норма
3.Рентген на бял дроб-перфектен
4.Ехограф на гърди-бинго! В лявата оперираната гърда има ...образувание...
В понеделник искат да направим биопсия... Уплашена съм! Нямам нито сърдечна,нито мисловна дейност...
Моля ви,молете се за мен! Само вие можете да разберете как се чувствам...
И все пак може би на Коледа стават чудеса... Разчитам на чудо!

# 777
  • София
Сис, на това му се вика лоша новина.
Остава да се надяваме, че не е рецидив.
Много ми се иска да не е, но както знаем - случва се. Макар, че ми се иска да вярвам, че толкова скоро след лечение не би могло да се случи.
Хубавото в цялата работа е, че другите изследвания са отлични.
Сега е много важно да не се притесняваш излишно.
Сама си го написала - ПО КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА   love001

# 778
Сис, може да е фиброзна тъкан, която се получава при операциите. Имам такава с големина около 1,5 см, което не е раково образувание. Нас нина също имаше такива тревоги с щастлив край. Виж туморния маркер. Ако има  рецидив, той може да е повишен над допустимата граница.

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 18:25 от Vivir

# 779
Сис,миличка,ти нали съвсем скоро приключи лечението?Слава Богу не съм наясно с рецидивите, но все ми се струва,че за един месец време не може да се получи!
Момичета, до моето легло в болницата лежеше една изключително вярваща жена.Тя ми каза, че ако няколко хора се молят за едно и също нещо много силно, то молитва до Бога стига много по-бързо, отколкото ако се молиш сам!Хайде всички заедно да се помолим за Сис и ще видите,че чудото ще стане! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт