Отговори
# 780
 Trixyy е права!Нека заедно се помолим за Сис всичко да е наред.
Моята майка също е силно вярваща и каза Сис,да не се притесняваш,защото на хора като теб не може да се случват такива неща!!!!
Всичко ще е наред мила.
И двете с мама направо луднахме като прочетохме горните редове,но и двете силно вярваме,че всичко ще се оправи!
Опитай се мила да запазиш самообладание,всичко ще се нареди!!!
Прегръщаме те силно Hug Hug Hug и те чакаме да пишеш хубавите новини.

# 781
   Сис , разбира се ,че ще се молим!!!!!!!!!  PraynigАз не вярвам да е нещо страшно , след тея агресивни химии ,които минахме!!!!Вярвам, че  Vivir ще излезе права!!!!!

# 782
         Силве , мислех ,че ще те чуя, но си се изключила.Защо чак в понедленик биопсията, защо не я взеха веднага?!Туморен маркер пуска ли?!
    Недей се отчайва , няма да е нищо страшно !Вероятно е от лъчето , и мен така ме бяха стреснали , но всичко е наред!!!!

# 783
  • В царството на игрите:)
Сиско, ти не ми разреши на мен да се притеснявам и аз няма да позволя. Знам през какво минаваш. Още ме втриса като си спомня, но пък знаеш ли после как олеква, когато разбереш, че всичко е ОК. А ти точно това ще разбереш!!!! Hug Много те обичаме. Hug
Ние сме си вече в Т-ще при мама за празниците и не мога да престана да гушкам малката, която не бях виждала от месец!!!

# 784
Силве,изключила си си телефона.Самотното страдание, може би, не е най-доброто в момента.

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 18:58 от Trixyy

# 785
  • София
Аз се чух със Сис. Мисля, че не е свалила толкова много гарда.
Биопсията ще е в понеделник, защото доктора не е на работа.
Мисля, че и ние не трябва да се тръшкаме. Нищо не се знае още.
Силно се надявам да е фиброзна тъкан. Толкова скоро след терапиите не е възможно да рецидивира.
Ще стискаме палци разбира се  Peace

# 786
Лорън,за раната е хубаво да я мажеш с прополисов вазелин или календулова мас,има ги по аптеките.

# 787
Силве , стискам палци всичко да е наред  Hug  

# 788
  • София
Момичета, аз също днес два пъти се чувам със Сис! не е загубила самообладание! Сиско престани да си мислиш глупости. Искам да ти кажа, че образувание не може да се появи толко бързо, а ако е било старо при операцията са щяли да го махнат. Сигурно е удебеляване което често се появява след операция вследствие нарушаване целостта на тъканите! Послушай ме и няма да сбъркаш.
Обичам те Сис!!!!!!!!

# 789
Лорън,за раната е хубаво да я мажеш с ......................... календулова мас.......................

Аllissa 22 вероятно  имаш предвид някакво мазило на базата на най- обикновен невен.

# 790
Сис, мила чак сега прочетох. С теб съм моля се и стискам палци. И аз като Хули и Маргич, съм убедена, че толкова скоро след проведена химия...рецидив... не ми се вярва.  Crossing Arms Crossing Arms
Най-вероятно е удебеляване, както ти е писала Маргич.
А не забравяй, че и самия апарат може да не е читав... лекарят да не е видял добре... Thinking Thinking
Много, много силно те прегръщам...

# 791
Не знам какво щях да правя ,ако не сте вие...
Напоследък получавам само разочарования от хората които познавам...
Вие сте тези,които наистина могат да се нарекат ЧОВЕЦИ... Явно всички сте събрани и докарани тук от някоя друга планета... Защото просто такива хора като вас няма ...
Прекрасни сте момичета! Обичам ви и безкрайно ви благодаря,че ви има и че сте с мен винаги ,когато имам нужда...
Днес казах на сестра ми какво се случва... Майка ми и до сега не ми се обади...
Преди преодолявах всички трудности в живота само и единствено със съпруга ми...
Той е моята сила,моят живот... Друго си нямах...
Сега имам вас и съм благодарна на Бог,че ме срещна с приятели като вас,макар и в такъв период от живота ми...
В момента пиша явно някакви глупости,но така го чувствам...
Плача и почти не виждам клавишите...
Но Бог е милостив и този път ще ме пощади...

# 792

[/quote]

Аllissa 22 вероятно  имаш предвид някакво мазило на базата на най- обикновен невен.

[/quote]
да,казва се КАЛЕНДУЛА,отдолу написано мехлем,40мл и е по рецепта на д-р Пашкулев.Този мехлем е за поддържане и възстановяване на кожата.Аз го ползвам за рана и съм доволна.

# 793
Здравей,Сис, аздравей пич!!!В никакъв случай не те успокоявам, защото съм некомпетентна за това, но я напиши какво точно е написал ехографиста.Много е дълго и широко да разказвам за себе си, ама съвсем сбито.След направен ТС на бял дроб, някъде много назад след доста несъществени други неща и на мене ми пише, че имам, точния превод е пластинки, конци тъкан, предполагам, че е фиброзна тъкан.И пише КАТО РЕЗУЛТАТ НА ХИРУРГИЯ ИЛИ РАДИОТЕРАПИЯ.А аз имах само 3 лъчета тогава.Това изследване са го гледали и двамата лъчетерапевти, които го изискаха, и дежурния лъчетерапевт, на когото го занесох. Освен това задължително го гледат и лекуващия онколог–хирург, и шефката на хирургията, защото тя ме оперира и лекуващия химиотерапевт.Никой не ми каза, че е нещо на което се обръща внимание.Даже лекарката на ТС каза, че няма да слага контраст, защото няма нищо съмнително.Само не знам дали ТС не е много вреден, при мене се налагаше.Или пък е много скъп и затова не са ти го назначили.Vivir, пиши , моля те, при тебе как установиха, че е фиброзна тъкан?Знам, обаче, че пък немците правят ТС първата година на 3 месеца.

# 794
скъпа Сис!това наистина е голямо щастие,че имаш толкова много хора до теб,които те обичат(включи и мен в това число!)и трябва да благодариш на Господ,че имаш такъв мъж до теб!Любовта прави чудеса,та нали Господ е Любов!не се съмнявай,че всичко ще е наред при теб,момичета са прави,не може да бъде нищо толкова бързо-това е първо,а и второ-нали виждаш,каква апаратура има и какви доктори...Добре че на оная снимка излезе пръст на доктора,а как при операциите забравят марли и даже инструменти вътре...не се притеснявай НИКАК!спи спокойно и се радвай на мъжлето си!Господ да ви пази!

Общи условия

Активация на акаунт