Отговори
# 735
Мили, приятелки. Днес имам рожден ден и юбилеен при това  hahaha hahaha hahaha Mr. Green
Искам да ви почерпя, за мое здраве.

Обичам ви много...  newsm51

Маргич, невероятни стихове. Разчувства ме...Сис   love001  love001

# 736
Весенцееееееееееее, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  Heart Eyes  bouquet Hug

Бъди жива и здрава, много щастлива, разкошна и обичана мама и глезена съпруга!
Бъди с късмет, бъди с усмивка, бъди красива и ЗДРАВА, ЗДРАВА, ЗДРАВА!

Ето и едно малко виртуално подаръче:

# 737
Веси,Честит празник ,мила! Нека здравето ,късмета и любовта не те напускат никога! Радвай се на младостта ,красотата и добротата си!Радвай се на прекрасното семейство ,което си създала! Обичайте се! Празнувай и се весели,и не само днес,а и всеки ден от живота си! Обичам те!

# 738
Веси, Честит Рожден Ден! Много здраве,радост и късмет ти желая и още мнооооооооого юбилеи да празнуваш. newsm51
newsm59

# 739
Веси  , бъди като небето-усмихвай се след всяка буря:)Бъди като тревата-изправяй се,когато те прегазят:)Бъди като звездите-близка и далечна,даряваща любов и светлина !

# 740
   Весе, честит празник и от мен[smilie=smile3525.gif] smile3525.
Аз така и не се научих да слагам от картинките за почерпка, за това приеми най-искрените ми пожелания за щастие и най-вече best health forever! Hug

И аз днес имам празник- имен ден и колегите в офиса ме зарадваха с много живи цветя

Въобще настроението ми е супер!!!!!!!

# 741
Юле,честит празник и на теб! Да ти е живо и здраво името! Късметът да е твой вечен спътник! Обичай и бъди обичана!Нека всеки ден от живота ти бъде празник !Обичам те! Гордея се,че те познавам!

# 742
Sunny,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

# 743
Разплакахте ме с искрените ви пожелания. Да ви се връшща и на вас стократно.
(тук ви пращам много големи прегръдки и целувки)....

ето прегръдките

Юле, верно не. Да си жива и здрава. Да ти се слави името. Аз за една бройка също Юлия да се казвам... Joy Joy Joy

# 744
Юленцеееееееееееееееее, ти си знаеш какво си за мен Wink, но да го кажа и в интернет пространството - ОБИЧАМ ТЕ БЕЗКРАЙНО СИЛНО!!!

В живота ми влезе с трясък и там и ще останеш, толкова те обичам!!! Heart Eyes Hug  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

# 745
Весе, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - ЮБИЛЕЙ!  Heart Eyes Желая ти здраве, щастие, любов и късмет, поне за сто години напред!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

sunny71, честит имен Ден! Със здраве да си носиш хубавото име  Hug , хубаво като теб! И на теб ще пожелая здраве, щастие, любов и късмет, поне за сто години напред!     Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 746
Момичета,
направо се просълзих от хубавите ви пожелания   Hug

Стократно да ви се връщат хубавите пожелания!!!!!!!!

Безкрайно съм щастлива с приятелството, което имаме Heart Eyes

Обичам ви!!!!!!!!!!!

# 747
  • Пловдив
Веси, Честит Рожден Ден! Много здраве и успехи !  bouquet

Юле, Честит Имен Ден! Със здраве да си носиш името!   bouquet

Днес минах на ТЕЛК. Доволна съм не ми свалиха групата. След 3 год. отново.

# 748
Юле , Честит Имен  Ден !  С пожелание винаги да си в такова страхотно настроение както днес !

# 749
  • В царството на игрите:)
Веси, честит рожден ден. Желая ти от всичко хубаво по - много!!! Юле, и на теб честит имен ден! Не теб желая същото от сърце. Радвам се, че ви познавам момичета  bouquet
Ами аз съм БЕЗКРАЙНО щастлива, защото минах скенер на бял дроб и коремни органи и всичко ми е наред  yesyesТакова облекчение, направо нямам думи, но вие си знаете какво е чувството и дано винаги да е такова при прегледите ни Peace
Благодаря на всички ви за подкрепата и за това, че ме изваждате, когато си мисля, че съм стигнала дъното  bouquet
Дано почерпките този път на Трикси и мама Лорэн са безпроблемни. Пишете как сте Hug
От цялото ми сърце  love001

Общи условия

Активация на акаунт