Отговори
# 720
  • у нас - на брега на морето
Цитат
Забелязали ли сте  какви хора попадаме в диагнозата?!Обикновенно това са чувствителни хора, преди всичко добри , с чувство за отговорност и незаспиваща съвест Thinking
Цитат
Казано на кратко-КАЙМАКА... bowuu
Тъй, ами! То докато ние не се похвалим сами, кой ще ни похвали?! smile3532

# 721
Здравейте, момичета!
Два дни не съм влизала във форума, а вие не сте спряли да пишете. Едва ви изчетох. И мен ме хвана грипа и то яко! Днес едва се изправих на крака, но съм по-добре!
Маргич, приеми и моите най-сърдечни поздравления за стиховете, които прочетох с удоволствие. Много ме разчувстваха! Браво! Hug  bouquet
Сиско, мила, и ти си се изявила! Вярно е това за приятелите! Hug  bouquet
Честит празник и от мен! Да сте живи и здрави!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 722
  • В царството на игрите:)

Казано на кратко-КАЙМАКА... bowuu

Сиско както винаги, така ме разсмя hahaha Аз лично нямах нищо против да не съм каймака, ама какво да ес прави? Съдба ooooh!
Маргич, страхотна си. Поезията ми е страст, но отдавна не се бях заравяла из любимите си стихове. Сега ще ги допълня с нещо ново и хубаво Hug
Като се заговорихте за хистеректомия, аз да ви кажа, ако ми се наложи да правя такава хич няма да ми е спокойно, щото съм минала две скция и не е много приятно, но все пак е вярно и това, че всичко отминава Peace
Трикси, ти пък като мен си се замислила за това. Къде тръгна, бе момиче?
Честит празник и от мен и се молете за мен в утрешния ден. Вече купоните ми свършиха и мога спокойно да седна и да се притеснявам и да се окайвам за този скенер и за това какво ли са видели или не са в моя бял дроб newsm78 #Crazy ooooh!

# 723
     milmich , какви са тези работи  smile3555 - "мога спокойно да седна и да се притеснявам и да се окайвам за този скенер и за това какво ли са видели или не са в моя бял дроб   " ,знаеш ,че всички сме с теб , да използваме силата на позитивната енергия!!!! thumbsup

# 724
Добър ден сладури МАМА ЛОРЪН поздравява всички с празника като пожелава ВСИЧКОТО ЗДРАВЕ И ОБИЧ НА СВЕТА  love001 txtlovesТрикси не се стряскай и нея мисли тази хикстеректомия от сега.Както писах по-рано тя ми беше 1 операция възтанових се от раз,но мастектомията ми взе тока.Всеки по-различен начин се възстановява НЯМА СТРАШНО СМЕЛО.А сега наздраве с винце или бира за здраве и червени бузи.Лека вливка и леки дни след нея.Стискайте ми палци. Hug newsm17 newsm10

# 725
  • София
Миленка, Трикси, Мамо Лорън господ е с вас!!!!!!! Praynig Утре чакам добрите новини от Миленка, а за Трикси и Мама Лорън бързо да минава махмурлука след вливката! Laughing

# 726
Миленка, Трикси, Мамо Лорън господ е с вас!!!!!!! Praynig Утре чакам добрите новини от Миленка, а за Трикси и Мама Лорън бързо да минава махмурлука след вливката! Laughing
Стискам палци и аз! На всички, Успехnewsm17 newsm17 newsm17 newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001

# 727
Хейййй Хейййй Маргиииииич видях те отсреща на тротоара......къде избяга?!?! Laughing Laughing Laughing
Стой,стой!Ела и моля те кажи за GRANOCYTE 34 какво можеш да споделиш?Моля те дай ми малко инфо,знам че ти си специалиста.

Е и ако има други дами,които са се сблъсквали с това чудо нека и те дадат малко инфо. Blush Blush Blush Blush

Предварително благодарности Hug

Мама Лорън Hug

# 728
  • София
Мамо Лорън нямам много информация за Граноцит 34, тъй като той е от тези препарати които са много специализирани, сравнително нов, разрешен за употреба у нас през 2007 год., и единствено доктори които го изписват могат подробно да дадат съвет по приложението му и особенно за дозировката!!!!!!!!
За препарата знам следното: Представлява извлек на клетки от яйчник на китайски хамстер. Използва се за регулиране на клетъчния разтеж - увеличава неутрофилите в кръвта. Неутрофилите са бели кръвни клетки, които атакуват и убиват микробите причиняващи инфекции. Мамо Лорън не знам защо питаш за този препарат, но мога да ти кажа доколкото знам, че се прилага  след костно-мозъчни трансплантации и при събиране на стволови клетки!!!!!!! Та едва ли някое от момичетата тук в нашата тема е употребявало това лекарство! Това е което мога да споделя аз по въпроса.

# 729
  Здравейте ,Мацки и Честит Празник!Свети Игнатий да ви донесе на всички много, много Здраве и по-малко проблеми и повече купони и запивки newsm24!
  За повишаване на имунитета пробвайте с прополис-купува се от пчеларите или билковите магазини- продават го на кюлчета или направен на "пръчки".Нарязвате го на малки парченца и ако желаете го оформяте с ръка на топчета колкото грахово зърно и сутри на гладно се изпива.Аз лично от 2-3 месеца го пия и за сега не ме пипнала никаква изстинка ,нито грип,а се и чувствам и с много добър тонус.От години пия лекарства за стомах,защото имам гастрит и страшно ме боли,но от както вземам прополис съм ги спряла и за сега нямам оплаквания. Една приятелка гледала предаване на скоро по ТВ- особено ценен бил Родопския прополис -със световно доказан най-мощен антираков ефект!Пробвайте-няма какво да губите!
  Желая Ви прекрасен ден, особено със страхотните стихове ,които пишете и студа няма да се усеща!  bouquet

# 730
Маргич,утре ми е третата "почерпка",но тъй като левкоцитите ми бяха понижени,ми изписаха това.
В петък бяха 1.6,а днес изследванията ми (от пръстта този път) показват левкоцити 13.8.
Имат ли ужасните ми болки в кръстта нещо общо с това?Имам бити 2 инжекции. Rolling Eyes
А самият препарат ми го даде химиотерапевтката,даже не съм го купувала от аптеката,тя в онкото направо ми го даде. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 731
  • София
Мамо Лорън това е едно от страничните действия на препарата - болки в костите. Утре можеш да споделиш с докторката която ти го е изписала. Мижду другото лекарството е доста скъпо и е добре,че ти го бият в онкото. То и така трябва да бъде, защото по време на вливка те водят на стационар и всяко проведено лечение трябва да е базплатно. Мога да ти кажа, че след като са преценили в онкото, че трябва да се приложи лекарството, значи така трябва да бъде! Аз лично имам доверие на лекуващия доктор и изпълнявам всички негови наставления! Още веднъж миличка ти желая в утрешния ден успех!!!!!  love001 newsm10

# 732
 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

Маргич какви други странични ефекти може да има?

# 733
   За повишаване на имунитета пробвайте с прополис-купува се от пчеларите или билковите магазини- продават го на кюлчета или направен на "пръчки".Нарязвате го на малки парченца и ако желаете го оформяте с ръка на топчета колкото грахово зърно и сутри на гладно се изпива.Аз лично от 2-3 месеца го пия и за сега не ме пипнала никаква изстинка ,нито грип,а се и чувствам и с много добър тонус.От години пия лекарства за стомах,защото имам гастрит и страшно ме боли,но от както вземам прополис съм ги спряла и за сега нямам оплаквания. Една приятелка гледала предаване на скоро по ТВ- особено ценен бил Родопския прополис -със световно доказан най-мощен антираков ефект!Пробвайте-няма какво да губите!

Прополисът не се препоръчва  в чист вид, а под формата на спиртен разтвор- за справка книгата за пчелните продукти  на д-р Пoчинкова, която е известен наш апитерапевт.  Дали не е противопоказен за нас?

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 13:37 от Vivir

# 734
Маргич, нали съм ревла и плаках на това стихче с подреждането... Blush

НЕВЕРОЯТНО Е, също като теб!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт