Отговори
# 90
  • София
Момичета и аз току що ударих една чаша червено вино, та да ми заври малко кръвчицата!!!!!! Joy
Днес цял ден нямах интернет, та чак сега успях да ви прочета!!!
Сиско преценката е правилна, не убивай!!!!  :love001
Ваничка а пък за мен още от четвъртък е бабин ден! Joy Времето е като истинска пролет и с мойта внучка ходихме на разходка, на шопинг, играхме федербал, учих я да скача на въже!!!!!

# 91

И аз се присъединявам към това...Сис, знаеш, че си те обичам,  нали...  love001  love001  love001  love001  love001
Днес бяхме на детски купон на майната си с Елпида. (Примерно от София в Кюстендил... hahaha hahaha hahaha)...
Отидохме след обяд с междуградските рейсове и така се и  върнахме... Беше много гот. Малката щуря и дивя....
Сега отивам да разпусна с Виски... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
( Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЗавиждайте де.....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

обичам ви момичета...  hug hug hug hug(разчувствах се и аз...

# 92

Продължавайте в същия дух и така ще се надуя,че с мен няма да се говори вече... Joy
Марги, както ви споделих,за мен най-добрият антидепресант е шопингът...
И днеска така се нашопингувах,та напълно се отървах от депресията...
Пробвайте,много е ефикасно!
Е, за мъжете е доста депресиращо,но не може всички да са доволни... Mr. Green
Лека и спокойна нощ на всички!  bouquet

Веси, ти поне си ми близко,като ти дойда ще те...разцелувам!  love001

# 93
Цитат
Пробвайте,много е ефикасно!
Е, за мъжете е доста депресиращо,но не може всички да са доволни...
Не може две хубав ... Mr. Green

# 94
....както ви споделих,за мен най-добрият антидепресант е шопингът...
...
Веси, ти поне си ми близко,като ти дойда ще те...разцелувам!  love001

Я, бързо, бързо  smile3508 сподели какво си купи ти...
Като Кана (нещо по-така Joy Joy) или шопингът беше в сферата на делничното и прозаичното  Mr. Green

И аз така ...  love001  love001

Времето тук в направо пролет...т.е чакаме не Коледа, а Великден... След малко изритвам малката с баща й на разходка, а аз се отдавам на кулинарни занимания... Все пак тряяя да нахраня челядта.... bowuu bowuu

# 95
Веднага дикладвам за покупките!
Отидохме специално за това

http://storage4.album.bg/cb5/22112009158_dba4d_19423901.jpg

Купих си и малко украса за офиса,и ето какво успях да сътворя...

http://storage4.album.bg/a65/221120091243_8b6a7_19423925.jpg

Започва да ме обхваща вече коледно настроение!
Писахме писма на белобрадия старец... А аз моето писмо още го обмислям...
Дано и при вас да е така,мили момичета!
Нека ни е коледно,нищо ,че е още рано...

# 96
  • София
Сиско ние с моята внучка също написахме писма до дядо Коледа! Но.....оооо моето писмо все не стига на време до него! Joy
Та трябва сама да се погрижа за подаръка си!!!!!! Но аз не се забравям Joy Joy Joy
Украсата също я купихме преди два дни, когато бяхме на шопинг но още не сме я поставили!!!!
Момичета утре съм на сцинтиграфия, стискайте палци всичко да е наред!!! Praynig

# 97
Марги, знаеш,че пръстестискането ще е яко...
А аз съм сигурна,че всичко ще бъде наред! Peace

# 98
sisko77 , ама много се хубави!  Hug baby_neutral А и украсата е великолепна, остава само да дойде Дядо Коледа и снега.
margi4 , всичко ще бъде наред!  Praynig Hug baby_neutral

# 99
  • София
Сиско, Сонче и аз силно се надявам всичко да е наред! newsm10

# 100
  • В царството на игрите:)
Марги, естествено, че ще се молим всичко е наред с изследването. Пиши как е минало. Аз съм си вече в Т-ще и при мама е мнооого гот. Далеч съм от всички въпроси, неприятности и притеснения. Момичета, много ви обичам. И аз съм пийнала една рикиика и ми е едно емоционално Hug
Целувам ви. Пак ще пиша  bouquet

# 101
Здравейте мили момичета,
Моля за малко помощ!
Сега се връщам от вливане и доктора ми е дал 2 хапчета зофран. При положение, че ми е влята една банка зофран, дали да си пийна едното хапче сега като ми стане лошо или да си го кътам за утре заран? newsm78

# 102
Здравейте, дами!

Влизам специално за Пясъчето - да я успокоя! Hug Няма причини за тревога, Пясъче. Чета почти редовно. Не пиша, защото почти всичко, което аз знам и смятам за нужно да споделя, вече е казано.

Иначе нищо ново край мен. Чакам Коледа, но тази година се радвам на топлото време странно защо.

Намерих полезен сайт:  http://www.cancer.gov/
Изключително богата информация във всички аспекти на заболяването. Който не владее добре английски, може да използва преводача на гугъл. За целата отваряте сайта и копирате някое заглавие. Слагате в полето за ново търсене на Гугъл и търсите в резултатите този сайт. Щом го откриете, не кликате по него, а в дясно по "Превод на страницата". И така ще може да разглеждате целия сайт с помощта на преводача. Е, не е идеален превода, но всочко се разбира  на 98%.
Веси, мисля че е добре да се включи на първа страница.

Поздрави на всички.  Hug Hug Hug
Ангелари, как си? Hug

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 16:37 от Abi (abigale)

# 103
Трикси, като си писала "една банка зофран", предполагам, че имаш предвид 1 ампула, която ти е влята с банката, ако е така, трябва да вземеш първото хапче след няколко часа, а второто довечера например, или първото привечер, второто утре сутрин - ти сама прецени според състоянието си .  При всички случаи трябва да вземеш таблетката преди да ти е станало лошо, защото може да го повърнеш и ефекта е никакъв.

# 104
Трикси, като си писала "една банка зофран", предполагам, че имаш предвид 1 ампула, която ти е влята с банката

Разбира се, че е ампула smile3555 hahaha

Наде, много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт