Отговори
# 825
Веси, ето над какво се трудих... bowuu
http://storage4.album.bg/76a/231220091280_976b3_20158350.jpg

Отдавна не бях хващала куката и бях забравила какво спокойствие ми носи...

Борана, аз съм твърдо ЗА традициите... Peace
И няма да съм аз човекът,който ще наруши създадените тук традиции...
Благодаря на всички за добрите думи и подкрепата,която ми давате...
Обичам ви безкрайно много...  bouquet

# 826

Ахаааааа, ето значи кого ще питам, когато нещо не ми е ясно  bowuu bowuu bowuu bowuu

# 827

Ахаааааа, ето значи кого ще питам, когато нещо не ми е ясно  bowuu bowuu bowuu bowuu

smile3521 smile3521 newsm10 newsm10

# 828
Цитат
Веси, ето над какво се трудих...
http://storage4.album.bg/76a/231220091280_976b3_20158350.jpg
smile3501 Браво , Сисееее  Simple Smile много е хубаво , аз не мога да плета на една кука  . 
Момичета някой знае ли как се плете английски ластик . Плета един шал  , и понеже една жена в болницата ми го започна  с тази плета  . Опитвах се и не можах да схвана  Rolling Eyes и си плетох ,  аз как си знам  Laughing да обаче сега трябва да го завърша с английския ластик  Shocked.................. Някой от вас знаели ?

# 829
Не мога да разбера вие до кога ще обърквате представите ми в живота!?!
На мен ми казаха да забравя такива монотонни дейности на ръката като плетенето.А вие само се надпреварвате, пък на Надето и плели в болницата!Я кажете като как се чувствате от тази дейност?Мен едно време това доста ме успокояваше.Плетях на децата разни дреболии. knit
Весе,ти за сармите не се оправдавай.24-ти си е 24-ти.Ама тая вечер не можеш ли да врътнеш 1-2 манджи?

# 830
Trixyy Mного добре ми действа , успокоително  newsm10 . Плета по -  малко  за да не си натоварвам ръката . В болницата  имаше една жена , която много плетеше  . Реших да си запълвам времето и разнообразявам скуката  с плетиво hahaha  . Купих си игли и прежда   Laughing ...........................плета шал защото само това си знам .  Blush Laughing

# 831
Здравей сис!, Съжалявам за това, което ти се случва и то  точно преди празниците. Напълно възможно е при изследването да има грешка. При мен се е случвало 2 пъти грешно разчитане на рентгенова снимка и 1 скенер в ИСУЛ. За съжаление, ще си останеш със съмненията, докато се направи биопсията. От сърце ти пожелавам това да се окаже напразно притеснение, но каквото и да е, съм сигурна, че ще се справиш. Аз от 2 години съм с рецидив на гръдната стена и разсейки в костите, но ей ме на - още съм жива, напук на доктори и прогнози. Така че, карай си спокойно празниците, пък в понеделник - каквото сабя покаже.
 Стискам ти палци заедно с всички момичета тук!

# 832
Мен едно време това доста ме успокояваше.Плетях на децата разни дреболии. knit
Весе,ти за сармите не се оправдавай.24-ти си е 24-ти.Ама тая вечер не можеш ли да врътнеш 1-2 манджи?

И аз така. Успокоява ме.Ама мойта калпазанка плетени неща не носи. smile3532 Там ела да видиш що неща съм наплела за куклите й. Най ми бяха кошмарни Барбитата. И за плетене и за шиене. Едни такива мъндзарки.. Mr. Green

Ми, нямам си си и кисело зеле. Тук продават едно кисело зеле. Обаче е убийствено солено. И вкусът му е по-различен... Mr. Green Май ще напаря лозови. С много пресен лук и копър...Купих и едни гъби. Не знам как се казват. С много големи чашки. Ще спретна нещо като пълнеж от кашкавал, шунка и сметана за готвене. Ще ги напълня и запека във фурната. Ще направя и салата Табуле. Мойте мъже си мрат за нея. Салата от червено цвекло с мноооо чесън... smile3508

Сис, набара съм едни много интересни виртуални списания за плетене на една кука  knit... Шъ трябва да ти пратя линковете..
  love001  love001  love001

# 833
  • у нас - на брега на морето
Какво става тук? Влизам и чета за някакви плетки и си викам "Май обърках темата! Тук не е за мен, че хич ме няма в плетенето/ то къде ли ме има? Joy Joy Joy/ " Какво сте се разплели по тези празници!? Блазе ви, че ви се занимава с плетене. На мен ми е толкова отегчително и само ми надига нервите smile3511, пък и не виждам смисъл при такова изобилие на пазара. Единственото нещо, което искам да плета са чорапи от вълна за зимата, но така и не съм се научила да правя петата smile3538. Тук, обаче като гледам съм попаднала на доста способни плетачки и като нищо ще вземете да ме научите! newsm03

# 834
Привет, момичета!
Специални прегръдки за Сиско!!! Както споменаха "девойките" на мен ми се случи нещо подобно. Още докато правех последните химии ми се появи нещо на оперираната гърда. Няколко месеца се правех на луда и на никого не казах. Но не ми даваше мира и отидох при хирурга. Той не пожела да ми прави биопсия, каза че е най-добре да се оперира. Първия път не се съгласих, ама то оставя ли те на спокойствие. Накрай "клекнах". Съгласих се на операция, минах отново през същия ад. Но се оказа ВЪЗПАЛЕНИЕ ПОКРАЙ НЕИЗВАДЕН КОНЕЦ!!! Най-интересното е, че в деня на операцията сестрата ме в карва в операционната и каза - това е жената с рецидива. Цялото ми същество изкрещя - НЕ Е РЕЦИДИВ!!!  Доктора се усмихна и ми пожела успех. Като се събудих чух само - "късметлийка" и ме прегърна.
Много се разпрострях.
Пожелавам ти моя късмет от цялото си сърце. Не си мисли глупости, бъди убедена че не е нещо страшно. Пък и ние сме с теб. Всички заедно можем да правим чудеса.
Целувам ви всички!!!  love001

# 835
За "девойките" да се ласкаем ли или да се направим, че не сме го видяли? Laughing

# 836
За "девойките" да се ласкаем ли или да се направим, че не сме го видяли? Laughing

шЪ сЪ Ласкаем естествено...   newsm03 newsm53 newsm47 newsm08

Момичета, днес съм една много,много горда майка. Преди малко се върнах от награждаването на сина ми с диплома за Профишънси Кембридж, взет с А ( най-високата оценка). Единствен с такъв успех от цялата школа... newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 и ме насмете що съм отишла.      33uu  33uu  Тийнска  им работа...  superuu
Сложих да се кисне бобът. И в моментса варя червено цвекло за салата. Малката я пратих в София, та сега мие е по-лабаво около врата  tooth tooth tooth tooth tooth tooth

# 837
        veselinap ,честито , и аз бих се гордяла!!!!! Laughing

# 838
  Здравейте,Мацки!Сис,след като ТМ е в норма почти сигурно е ,че всичко е ОК.Той обикновено реагира веднага,даже понякога се покачва и при кисти или подобни.Миналата година адна колежка имала някакви гинекологични оплаквания,пуснала си ТМ и той се оказа завишен-оказа се ,че имала киста,която се е възпалила и толкова.Така ,че Мила,успокой се мъничко и както казват другите запрятай ръкави да срещаш Дядо Коледа,че Ви е приготвил на всички кашони със здраве и щури купони-естествено! santa2 Drunk
  А, сега за "английския ластик"- много е лесно-плете се по следния начин:едната бримка се изплита на опаки,а другата се взема на опаки без да се изплита и се прави наметка върху нея.И така се редуват бримките -едната се изплита на опаки, а др. се взема с наметка без да се изплита-до края на реда.Другия ред-по същия начин,само че бримката с наметката се изплита(общо) на опаки, а другата(изплетената) се взема на опаки с наметка без да се изплита-и така до края на плетката! #Crazy-май стана доста сложно обяснение-дано сти разбрали!Успешно плетене! knit
  П.С. ПОКРИВКАТЕ Е БИЖУ!Браво на майсторката!Но сега се задават празници и не се работи ръкоделска работа,така че се отдайте на празника и се забавлявайте! newsm68

# 839

шЪ сЪ Ласкаем естествено...   newsm03 newsm53 newsm47 newsm08

Момичета, днес съм една много,много горда майка. Преди малко се върнах от награждаването на сина ми с диплома за Профишънси Кембридж, взет с А ( най-високата оценка). Единствен с такъв успех от цялата школа... newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 и ме насмете що съм отишла.      33uu  33uu  Тийнска  им работа...  superuu
Сложих да се кисне бобът. И в моментса варя червено цвекло за салата. Малката я пратих в София, та сега мие е по-лабаво около врата  tooth tooth tooth tooth tooth tooth
Браво на сина ти! newsm74Щастлива си мама!

Общи условия

Активация на акаунт