София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 119 068
  • 613
  •   1
Отговори
# 210
Марини верно ли не разбра,хаххах.На Гоце Делчев на подлеза,който е от към парка-има едно кафенце и срещу него има една пързалка и една дървена къщичка.Обаче мисля че ги направиха след като тръгнахте.Сравнително нови са всъщност,щом са още здрави.
Целувки   bouquet

# 211
Ааа, сетих се за мястото! Мерси, jeni80! Целувки и за вас!  Hug

# 212
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
mimi_jobnoto, ами нали има едно кафе веднага след подлеза, като тръгнеш за парка ... с/у него има една пързалка и дървена къщичка Simple Smile леле, че го обясних ... дано да си ме разбрала ... Моята или е в къщичката, или на пързалката Simple Smile
Хубаво го обясни,ама аз защото го знам,хахаха.Кога сте били там?Ние вчера също бяхме към 17h.

Ние бяхме там вчера след 17,40 Simple Smile Към 17,20 я вземам от ясла и сме там до към 18,30 ... после гледам да я  предумам са ходим надолу към Нишава пеша, но ... не ми се получава ... много ми е мързелива в ходенето и иска да я нося ... все пита къде е слинга  Joy Та често се качвам на автобуса, че с нея на ръце до пазара Иван Вазов ... и съм гроги  Joy Ходи много, когато има с нас някое детенце да се държат за ръце и да си "говорят" Simple Smile, но с мен не се получава  hahaha
Сега го дават лошо времето, но през седмицата, като се затопли ... там сме в този интервал Simple Smile

# 213
  • Варна, морето, сините вълни...
mimi_jobnoto, ами нали има едно кафе веднага след подлеза, като тръгнеш за парка ... с/у него има една пързалка и дървена къщичка Simple Smile леле, че го обясних ... дано да си ме разбрала ... Моята или е в къщичката, или на пързалката Simple Smile
Хубаво го обясни,ама аз защото го знам,хахаха.Кога сте били там?Ние вчера също бяхме към 17h.
Мхммм...явно ще е нещо ново, защото аз не разбрах къде е... Wink
И аз  Rolling Eyes

# 214
Здравейте,

Много бих се радвала да се присъединя към вас ако още се събирате и излизате. Моята бебка е много малка - на 1 месец Simple Smile, но всеки ден сме в Южния парк. Ако все още се събирате, пишете ми на лични как да се свържа с вас.

# 215
И аз скоро си мислех за тази тема, но още с никой не съм се срещала  Blush оф писна ми да излизам сама. Иначе днес се прибрахме да спим вкъщи и сега гледам се развалило времето. Утре сме на плуване, но в петък съм ок за среща  Simple Smile

# 216
Привет  bouquet
И аз за петък съм за.Свободна съм от 9.00до 12.00,след това от 16.00 нататък.Ако се вмествам в графика на някой да пише.
Хубав ден за сега.

# 217
Момичета, аз също съм отворена за срещички, но от следващата седмица, че през почивните дни ще пътуваме. За сряда, четвъртък, ако има навити. Аз пак ще пиша, когато се приберем.

# 218
Здравей Sunny777  Hug,добре дошла.
Аз  винаги съм навита за разходки.Само пишете кога и къде  Grinning
Лека вечер.

# 219
Здравейте момичета, и аз бих искала да се присъединя към разходките в южния парк, моето бебче става на 3 месеца другия петък. Ако приемате нова компания, с удоволствие бих се присъединила Simple Smile.

# 220
Иии колко малки бебчета... няма м търпение да ги видя Wink
Ние от днес си имаме баба, така че другата седмица може да се организираме нещо. А...и сме със сополи и кашлица от снощи Sad

# 221
Mimi_  готовили сте за разходки Grinning

# 222
Дааа  Mr. Green Днес бяхме при личната и каза че са му чисти гърдичките и гърлото не е червено  Party само кажете кога и къде Simple Smile Жени аз почти всеки ден съм на площадката на Нишава, понеже там ни е магазина близо и ходим да видим таткото  Wink

# 223
  • София
Здравейте, искам да попитам дали има тук дечица, които ходят на училище в 121 СОУ Георги Измирлиев? Най-вероятно ще записвам малката там в първи клас от есента и събирам отзиви за училището. Доста е празно, много малко подадени заявления има, а и в нета мненията, които четох не са много добри....но все пак ще се радвам ако споделите и вие   bouquet

# 224
Материалната база в ниското крило (където са първокласниците) е доста остаряла и не ми направи добро впечатление. Там ходим да гласуваме, защото живеем в съседство. Иначе други впечатления нямам. Има си доста деца, шумничко е през деня Simple Smile Другото което ме дразни е, че учителките пушат на входа отзад на тази пристройка, в самия двор на училището. Но това май е проблем в абсолютно всички училища. Надявам се с приемането на закона против тютюнопушенето на обществени места поне да ги изкарат от училищните дворове.

Общи условия

Активация на акаунт