София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 119 073
  • 613
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Благодаря, bg-tatti! Аз ходих и наистина всичко е доста старо...но май така е в повечето училища. И в 104 ОУ и в прехваленото 73 СОУ. Ще го преживея. По-скоро ме интересуваше дали децата получават добра подготовка понеже четох в нета, че учителите отсъствали непрекъснато и децата играели по двора вместо да учат...ей такива неща...

# 226
  • София
Здравейте,аз и приятелят ми се местим в Стрелбище септември живот и здраве,а бебко го чакаме януари Praynig ,има ли мами с бебета и малки дечица или чакащи детенце, живеещи в или около  Mr. Green блок 60А или 61 и въобще квартални срещи колко често се правят,ще се радвам да се запознаем  Hug Хубава вечер!

# 227
Здравейте, мами! Аз имам дъщеря на 7 години и бебе на 8 месеца. Почти всеки ден сме в южния парк. Ще се радвам да се включа в срещата ви следващия път, ще следя темата, за да не изпусна, ако има такава:)

# 228
  • София
А срещи на бременни мами правят ли се Laughing ,от догодина живот и здраве дано се засечем  siska по Южния и дано да не е люта зимата Rolling Eyes ,че наистина паркът е перфектен за разходка.

# 229
Здравейте момичета  bye

Ние сме в Гоце Делчев, чакаме малкото слънчице октомври месец. От септември съм в майчинство и с удоволствие бих се включила в разходките из парка  Hug

# 230
  • София
Здравейте, Мами,
И ние при вас. Живеем в ж.к. Стрелбище  точно с/у здравната каса при пазара. Ив.Вазов. надявам се да ни приемете, въпреки, че вече сме на девет, но моята принцеса харесва по-мънички дечица , а  бебенцата ги обожава. Ще следя темата , за да се включа в следващата среща. Усмихна ден.

# 231
  • София
Ние окончателно октомври ще се местим,та чакам инфо за бъдеща среща Hug

# 232
  • Варна, морето, сините вълни...
О на мен още повече ми харесва идеята за кака да се занимава с децата  Mr. Green жалко че не сме в София, октомври ако се върнем с удоволствие ще се включим за среща  Simple Smile

# 233
здравеите и от мен ние сме от Гоце Делчев и малкия ивелин се роди на 26,10,12 и сме готови за разходка Simple Smile Защо да чакаме до пролет като в Мол България е близо а та, е идеално за разходка Simple Smile

# 234
Здравейте Казвам се Симона и ще се радвам да се съберем всички мами от квартала да разменим малко опит и да разходиме бебенцата ни Simple Smile Моят Ивелин е на 2,5 месеца и обича да е навън Simple Smile

# 235
здравейте,аз съм от кв.гоце делчев,и от скоро живеем тук.Имам бебенце на 5 месеца и мн бих се радвала да се присъединя към останалите майки,за да не са ни толкова еднообразни разходките.пишете,аз съм Наталия

# 236
  • Пловдив
здравейте,
нахлувам във вашата тема с въпрос: къде е районната община на жк Стрелбище 128, като проверявам в районни общини на сайта, няма точно за жк стрелбище, има например за красно село, което на картата ми се вижда близо, но не мога да гадая това ли е и за стрелбище? Моля за помощ!

# 237
"Стрелбище" е към район Триадица. Намира се съвсем в центъра, на "Алабин" 54, срещу х-л "Рила".

# 238
  • Пловдив
благодаря! оказа се излишно ходенето до там, но все пак ми е полезна информацията  Hug

# 239
  • София
Момичета, интересувам се от ОДЗтата в района - спряла съм се на 7 ОДЗ Детелина като първо желание. Моля за вашите отзиви за него, а и за другите, които посещават децата ви. Ще съм ви много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт