София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 120 131
  • 613
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте, реших да се запиша при вас. Ние живеем в Стрелбище. От сега усещам,че ще имаме проблеми с яслата,но ще го мисля догодина като му дойде времето.  Rolling Eyes

# 451
  • София
Здравейте,

Знаете ли някоя частна занималня за ученици в района на 126 училище в кв. Стрелбище?

Много благодаря предварително. bouquet bouquet

# 452
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
На мястото, където се пресичат "Хайдушка гора" и "Тулча", малко под Еконт, има една къща на 2 етажа - езиков център и ... сега гледам има деца там ... Под блока ми е, но не съм се заглеждала подробно, че допреди 4-5 месеца беше шивашко ателие ... Ще пиша довечера като видя и се зачета в огромната им табела  как се казва ... И сайт имат - сигурна съм, защото, когато откриваха, раздаваха листовки във Фантастико Simple Smile

# 453
  • София
Сещам се за къщата - това да не е Езиков център или Езиков свят?  Laughing

# 454
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Нещо такова е, но сега гледам има лятна занималня, а май ще има занималня и през годината ...

# 455
  • София
В читалище "Светлина " също има занималня.

# 456
  • София
Много ви благодаря  Hug

# 457
Ashia, минах и взех визитка Simple Smile тел. : 02/852 03 14 и 0898 417 187 Има занималня. Планират да е целогодишна. Не знам какви са цените. Сайт: www.stepbystep-edu.com

# 458
  • София
Много благодаря! Утре ще им звънна.

# 459
Занималня има и на "Кестенова гора" в една нова кооперация, някъде след кръстовището с "Нишава" се пада, от дясната страна в посока "Гоце Делчев".

# 460
  • София
Мерси. Днес говорих с Educational center (step by step). Не ги питах за цените, защото утре ще ги посетя на място, но ми казаха, че в занималнята за 5-годишни има всеки ден по астрономичен час английски, малко писане, забавна математика и занимание по предмети (ако помня добре - роден край, природа и др.) - споделям, ако на някой е полезно като инфо.

# 461
  • София
Здравейте!
В района ни има много занимални. Аз имам преки впечатления и съм доволна конкретно от една, тъй като синът ми я посещава вече 3 години. Намира се в кв. Гоце Делчев, на ул. "Деян Белишки". Ако някоя от вас се интересува, ще дам повече инфо.
Приятен уикенд!

# 462
  • София
Arwen Undomiel, разглеждах варианти децата да тръгнат на занималня за ученици, когато тръгнат в предучилищна към някое училище в района (когато навършат 6 г.). Пообиколих и ми направи впечатление, че занималните като че ли не са подходящи за деца на 6 г., а по-скоро са пригодени за по-големи деца.

Към момента нямам идея как се справят родителите на децата на 6 г., които са записани в предучилищна група в училище с полудневно обучение, например в 126 ОУ или в 104 ОУ. Не ми е известно дали в самите училища има занимални за целодневно обучение на предучилищните, но тепърва ще проучвам.

# 463
  • София
Ashia, здравейте!
Доколкото ми е известно в 73 СОУ няма предучилищни групи, за 126-то - не зная, а в 104 ОУ има по 2, но те са само с полудневна форма на обучение. Тоест няма вариант детето да е във филиала на 104 ОУ (където са малките) целодневно. В него учат 2-те подготвителни групи, както и всички първи класове. Отделно - знаете, че деца на 6 год. не могат да издържат на такива натоварвания и занимания дълго време, без възможност за игри и следобеден сън.

# 464
  • София
Здрасти! В 126 ОУ има 2 класа ПУК с 6-годишни и май един ПУК с 5-годишни. Аз мислех да ги пусна в ПУК с 6-годишните в училище за половин ден, а за другата поливина на деня да търся организирана форма на занимание. Някои дечица спят на обяд, но има и такива, които не спят. Даже мисля, че ПУК в 104 ОУ учат следобед, а сутрин са свободни. Дано не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт