София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 120 129
  • 613
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета, искам да попитам може ли да ми препоръчате детска кухня някъде в нашите квартали. Предварително благодаря

# 466
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте момичета, искам да попитам може ли да ми препоръчате детска кухня някъде в нашите квартали. Предварително благодаря
На "Кестенова гора" като тръгнеш от "Нишава" има един детски магазин - там поръчват от 5-6 частни кухни и държавната млечна кухня Simple Smile

# 467
На "Кестенова гора" като тръгнеш от "Нишава" има един детски магазин - там поръчват от 5-6 частни кухни и държавната млечна кухня Simple Smile
Много благодаря Simple Smile

# 468
  • София
Относно детската кухня зависи къде точно си в квартала. Ако си близо до ул.Деде Агач,там на ъгъла срещу месарския магазини супермаркет Хъни (до Хъни се намира пицария Мама Миа) има детска кухня,а и не само има си българска кухня,топла и вкусна храна.

Относно това,че всички влизат с пари в яслите и градините НЕ съм съгласна.Детето ми е прието в 7ОДЗ Детелина ,на първо класиране беше приета без да сме дали един лев.Чувството е неописуемо.Преди това и аз си мислех,че всичко е корупция особено след ужаса ,през който преминахме при кандидатстването за ясла.Градината е тузарска и много накипрена,колите дето спират там са супер лукозни...с изключение на нашата Grinning ние сме си средностатистическо семейство.
Така,чееее НЕ,не  съм съгласна с подобни неща.Не казвам,че не е така в някой от случайте,но не винаги е така и не е правилно да се настройваме по-този начин.
Понякога системата си работи,тромаво ,но си работи.Успех Simple Smile Надявам се да имам време да ви чета по обстойно Simple Smile

# 469
  • София
Здравей, не разбрах детската кухня в пицария "Мама Миа" ли е? каква е българската кухня и топлата храна, които споменаваш? Благодаря bouquet

# 470
  • София
Здравей, не е в пицария Мама миа , просто се намира в близост до нея (споменах го като ориентир).
Иначе се намира тук :
https://www.google.bg/maps/place/%D0%9A%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BD% … 2996402,20z/data=!4m13!1m7!3m6!1s0x40aa84e1c82525c1:0x359ab2ff2c54a560!2z0YPQuy4g4oCe0JTQtdC00LXQsNCz0LDRh-KAnCwgMTQwOCDQodC-0YTQuNGP!3b1!8m2!3d42.676154!4d23.3000016!3m4!1s0x0:0x32da431e58d44b8d!8m2!3d42.6761733!4d23.2997972

Детската кухня е от Юначе.Повече инфо за храната,която предлагат тук :
http://www.fbc.bg/?m=1
Лелеле ,прозвуча като реклама,но НЕ е.

Иначе предлагат и храна за вкъщи,българска и много хубава за моя претенциозен вкус.А менюто всеки ден е различно.

Успех в избора  Simple Smile

# 471
  • София
Стаси, много ти благодаря за информацията, задължитерно ще изпробвам кухнята.

# 472
  • София
Дано ти хареса  Simple Smile

# 473
  • Sofia
Благодаря за чудесната тема !!!  bouquet

Отскоро се преместихме от Гоце Делчев в кв. Иван Вазов и все още се ориентирам на новия адрес, затова ще се възползвам да Ви питам: знаете ли  къде в кв. Иван Вазов се продават фрешове.

# 474
Благодаря за чудесната тема !!!  bouquet

Отскоро се преместихме от Гоце Делчев в кв. Иван Вазов и все още се ориентирам на новия адрес, затова ще се възползвам да Ви питам: знаете ли  къде в кв. Иван Вазов се продават фрешове.

И тук да напиша - до Фантастико и в CBA на Янко Забунов срещу детската площадка.  Peace Сетих се, че и на пазара Иван Вазов наскоро отвориха нещо като кафене с машина за фрешове (беше магазин за замразени риби и меса)- на колелото на трамвая до фурната, в сградата, където е Т-маркет.

# 475
  • София
Здравейте, момичета, включвам се в темата да попитам дали някой може да ми препоръча частна ясла/детска градина в района на Гоце Делчев. Детето ми е на 2 г и половина и мисля като се постопли да го пусна на половин ден, но не познавам никой, който може да ми даде препоръка. На този етап май нямаме шанс за държавна градина

# 476
  • София
Здравейте,
Може ли да препоръчате педиатър в района? Живеем близо до 29то ДКЦ в Гоце Делчев, но изобщо не знам към кой да се насоча...

# 477
Здравейте,
Може ли да препоръчате педиатър в района? Живеем близо до 29то ДКЦ в Гоце Делчев, но изобщо не знам към кой да се насоча...
И двете ми деца са при д-р Дамянова в 29-та поликлиника. Не обича да дава излишно лекарства и антибиотици, и като цяло съм доволна.

# 478
  • София
.
[/quote]
И двете ми деца са при д-р Дамянова в 29-та поликлиника. Не обича да дава излишно лекарства и антибиотици, и като цяло съм доволна.
[/quote]

Благодаря за информацията! А чака ли се много при нея? И вдига ли си телефона? Simple Smile

# 479
.
Благодаря за информацията! А чака ли се много при нея? И вдига ли си телефона? Simple Smile

Ми понякога има и повечко хора, но не е нещо нечувано. Понякога е и късмет. Обича малко повече да приказва и прегледите продължават понякога малко по-дълго. Да, вдига си телефона. Като се разболее някое от моите, първо й звъня и го лекувам вкъщи симптоматично и тя ми казва евентуално някое допълнително лекарство, витамини и т-н и чак на втория-третия ден го водя да го прегледа, ако организмът не може да се пребори сам, както казах не обича антибиотиците, последния път на бебето пусна чак и кръвна картина и се оказа права, че е само вирусно и го излекувахме по стандартния начин без антибиотици въпреки високата температура, кашлица и тн.  Сестрата, също е много добра. Но все пак може да се разходиш до поликлиниката и да се запознаеш с нея, и да си прецениш, все пак хората са различни и е добре да се напаснете.

Общи условия

Активация на акаунт