София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 120 117
  • 613
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Много мерси  Hug Ще отида до там задъжително, да видя дали въобще и приема нови попълнения в момента....

# 481
Здравейте, скоро ще се местим в квартал стрелбище, близо до бул България. Та тъй като не познавам никой в района ще се радвам ако има съгласни за разходки (след като родя)  или по някое кафе. Защото иначе не знам как ще се климатизирам в нов квартал Simple Smile

# 482
  • София
Здравейте, скоро ще се местим в квартал стрелбище, близо до бул България. Та тъй като не познавам никой в района ще се радвам ако има съгласни за разходки (след като родя)  или по някое кафе. Защото иначе не знам как ще се климатизирам в нов квартал Simple Smile

Ако ще има разходки в Южния парк аз съм на линия. Simple Smile

# 483
Цитат

Ако ще има разходки в Южния парк аз съм на линия. Simple Smile
Аз също съм наблизо Simple Smile

# 484
Страхотно, само да се роди малката и тръгваме из парка. На мен и сега ми се иска, но ще съм уморена преди да съм стигнала Grinning

# 485
  • София
Около мен никакви майки и бебета няма, сами си обикаляме, доста е скучно.  Whistling

# 486
В квартала, в който живея сега има много майки и винаги има с кой да пием по едно кафе, но когато се преместим не ми се мисли какво ще правя след като подредя. Хем нямам търпение да се изнесем, хем се чудя с никакви познати около мен какво ще правя.....

# 487
  • София
Аз наистина съм на линия, като се роди бебока и закрепне малко, можеш да пишеш.  Simple Smile

# 488
Задължително ще пиша, още малко остава. Края на април, началото на май ще съм на линия Simple Smile

# 489
  • София
Леко и безпроблемно раждане.  Hug

И един въпрос, знаете ли дали в района има аптека, в която се правят лекарства?  newsm78

# 490
  • В полите на Витоша :)
В аптеката на 29 ДКЦ правят лекарства, но не знам доколко ти е в района Simple Smile

# 491
  • София
Тя къде е? На Г.Д или се бъркам?

# 492
  • В полите на Витоша :)
На "Костенски водопад", до 104-то училище.

# 493
  • София
На "Костенски водопад", до 104-то училище.

Благодаря ти, сравнително близо ми е.  bouquet

# 494
  • София
Бройте ме и мен за разходки с и без бебета. Аз ще раждам юни и до края на април съм си на работа, на уикендите и след това съм на линия с бъдещата кака.

Общи условия

Активация на акаунт