София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 120 114
  • 613
  •   1
Отговори
# 495
Около мен никакви майки и бебета няма, сами си обикаляме, доста е скучно.  Whistling

Аз също съм така. Живея близо до южния, може като се оправи времето да направим някоя разходка. Моят бебок е на годинка.

# 496
Здравейте, мами. Да попитам за добър педиатър в 14-та поликлиника - Иван Вазов.

# 497
  • София

Ние сме при доктор Панайотова и сме доволни. Доста е заета и с по-големи деца може да има чакане. Детската консултация иначе е с предимство.

# 498

Ние сме при доктор Панайотова и сме доволни. Доста е заета и с по-големи деца може да има чакане. Детската консултация иначе е с предимство.

Д-р Андреева

# 499
Здравейте на всички!

Някой може ли да ми каже дали в Стрелбище има някъде йога за бременни по-близичко до мен...? Живея в началото на ул. Костенски водопад (началото е от към ул. Нишава)  Heart Eyes

# 500
Здравейте, искам да попитам за мнения за 127 одз в стрелбище и каква е точно процедурата по прием. Аз съм в бременна  8 месец но искам да съм подготвена от сега.

# 501
  • София
Кандидатстваш през системата и ако стигнат точките, приемат детето. За него напливът е голям - единственото ОДЗ в квартала е, останалите такива заведения са в Гоце Делчев. Имайте го предвид.

# 502
Извинявам се за въпроса, но тъй като изобщо не съм наясно, как се събират точките, кога трябва да кандидатствам и през сайта на одз-то или през друго място

# 503
  • София
Кандидатства се ето от тук: https://kg.sofia.bg/sfkg/parent/login_input.htm

Създаваш си профил и регистрираш и детето; за целта трябва да е родено вече и да има ЕГН. Можеш да кандидатстваш за няколко ДГ едновременно като ги подреждаш по ред на желание, за първите 3 получаваш и допълнителни точки.

Критериите, на които отговаряте, също се попълват там и точките се изчисляват автоматично според това, което сте задали. Кандидатстването (т.е. класиранията) обикновено са април-май, но на сайта си има график всяка година. В раздел "Детски ясли и градини" тук във форума има и цяла тема за този сайт, за системата и кандидатстването изобщо. Успех (макар че сте ни конкуренция; и аз съм бременна в момента и догодина ще кандидатстваме с 127мо като първо желание, че ни е срещу блока).  bouquet bouquet bouquet

# 504
Много благодаря, аз също искам тази градина тъй като се вижда от терасата и ми е на 3 крачки Simple Smile да не се окажем в един блок Simple Smile

# 505
Забравих да попитам, можете ли да ми препоръчате добър педиатър в квартала

# 506
Къде има хубав млекарски магазин - трябва ми за краве масло? Ако може точен адрес. Благодаря

# 507
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
На спирката на автобус 73 и 83 на кръстовището бул. България - бул. Гоце Делчев, вчера гледах, че една мандра е открила магазин, но не се загледах коя беше ... Иначе има магазин на мандра и като тръгнеш за входа на ул. Нишава на Южен парк на кръстовището, където е цветарския магазин, продължаваш НЕ по Костенски водопад, а другата пряка и след 100-тина метра е магазинчето. Предполагам там всеки ще те упъти Simple Smile

# 508
В Иван Вазов на кръстовището Бяла черква/Витошка (до самия централен вход на Южния парк) има Млекарница на Добрев - хубаво масло, кашкавал, мляко.

# 509
  • В полите на Витоша :)
На "Костенски водопад" срещу Калипсо има магазин на мандра, от който купуваме разкошен кашкавал. Маслото не сме пробвали, но сигурно и то е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт