София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 119 041
  • 613
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
jeni80, и на мен ми беше приятно да се запознаем на живо! Може ако имате път към нашата "губерня" пак да се засечем.

# 196
  • Варна, морето, сините вълни...
Ехо и аз минавам през подлеза на Гоце Делчев към Нишава и в парка най-често  Simple Smile имаме хранителен магазин на ул. Роженски проход точно срещу читалището, мъжа ми работи там и се мотаем при него често. Сега сме сополиви, но като се оправим ще се радвам да се запознаем на живо.
Ние не ходим на ясла и по цял ден по улиците, излизаме в 10 и се прибираме в 18ч.  Mr. Green

# 197
Чудесно Мими Hug
Само ми пиши,когато сте готови.Бързо оздравяване.
Хубав ден  bouquet

# 198
И аз, но ходим в Южния парк. Малката е на почти 10 месеца.

# 199
Добро утро на всички  Hug
Bg tatti,горе долу по кое време ходите в парка и на кое място?За какви отличителни белези да гледам,каква количка?
Приятен ден за сега.Чакам включване и от други.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 200
Ами между 12 и 18 ч горе-долу цялото време сме там, доста обикаляме обаче, но при катерушките при розариумите се задържаме. С черно-червена Хаук Аполо с червено чадърче сме Simple Smile И често кръжим с две други майки с червени Куинита и деца, връстници на моето

# 201
Ние сме в парка след 16.00 като вземем баткото от училище.Надявам се да се засечем.
Лека вечер.  Simple Smile

# 202
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ами между 12 и 18 ч горе-долу цялото време сме там, доста обикаляме обаче, но при катерушките при розариумите се задържаме. С черно-червена Хаук Аполо с червено чадърче сме Simple Smile И често кръжим с две други майки с червени Куинита и деца, връстници на моето
Joy Страхотно описание  Wink Днес тръгнах да прибирам малката от ясла с автобуса и както спира на спирката след подлеза на Гоце Делчев ... що да видя ... описанието "оживя" Simple Smile Та, макар и от далеч познавам вече един ... бг-татко  Hug Ние обикновено след 5,30 сме на пързалката до подлеза Simple Smile Там сме до към 6-6,30 и после ... автобуса за две спирки и към къщи Simple Smile

# 203
Joy Страхотно описание  Wink Днес тръгнах да прибирам малката от ясла с автобуса и както спира на спирката след подлеза на Гоце Делчев ... що да видя ... описанието "оживя" Simple Smile Та, макар и от далеч познавам вече един ... бг-татко  Hug Ние обикновено след 5,30 сме на пързалката до подлеза Simple Smile Там сме до към 6-6,30 и после ... автобуса за две спирки и към къщи Simple Smile

Хаххаха LaughingВинаги стават такива случайности,а като тръгнеш да търсиш когато се направи среща,обикновено не се намирате

# 204
Bg.tatti запознах се с твоята компания-момичетата с двете Куинита.Много мили и сладки момичета.Но теб те нямаше  Simple Smile
Лека и до скоро

# 205
  • Варна, морето, сините вълни...

Къде има парзалко до подлеза  newsm78 Ние сме по добре, ама пусто гадно време  Twisted Evil Със синя лятна количка на Бертони  Grinning

# 206
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
mimi_jobnoto, ами нали има едно кафе веднага след подлеза, като тръгнеш за парка ... с/у него има една пързалка и дървена къщичка Simple Smile леле, че го обясних ... дано да си ме разбрала ... Моята или е в къщичката, или на пързалката Simple Smile

# 207
Мими това е на подлеза на Гоце Делчев.Има и една къщичка там.Ако искаш ми изпрати на лични номерът ти,за да се чуем и да се видим като мине уикенда и се постопли  Simple Smile
Хубав уикенд  bouquet

# 208
mimi_jobnoto, ами нали има едно кафе веднага след подлеза, като тръгнеш за парка ... с/у него има една пързалка и дървена къщичка Simple Smile леле, че го обясних ... дано да си ме разбрала ... Моята или е в къщичката, или на пързалката Simple Smile
Хубаво го обясни,ама аз защото го знам,хахаха.Кога сте били там?Ние вчера също бяхме към 17h.

# 209
Хубаво го обясни,ама аз защото го знам,хахаха.Кога сте били там?Ние вчера също бяхме към 17h.
Мхммм...явно ще е нещо ново, защото аз не разбрах къде е... Wink

Общи условия

Активация на акаунт