В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 401
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Уф най-сетне вече мога да си седна спокойно на Д-то Mr. Green......и да си продължа мисълта...
А кой направи тази грешка да ти даде кординатите???
Те това и на мен ми беше първият въпрос, който логично ми възникна в главата, ама се въздържах щото едно че нямах много време да пиша, второ че такива типове винаги намират начин да се доберат до инфо което им е нужно (кой знае кого и как е лъгал, мазал и заблудил че отива на екскурзия и иска да се види с любимата си братовчедка Whistling Twisted Evil /примерно/). И не че искам да внасям допълнително стрес в ситуацията, нооо...
Да се върне в БГ! Защо е хукнал да идва при теб.
Според мен пък той точно затова е хукнал навън, щото БГ му е отесняла и е използвал първата /или пък последна/ възможност да се измъкне от ръцете на властите...и сега по-скоро би прокопал втори тунел под ламанша smile3560 отколкото доброволно да се върне в татковината, където полицията ще го чака "с букет от рози и отворени обятия" newsm65... Така че, Дани, миличка, аз не гледай че леко иронизирам ситуацията - правя го за да те разсея и ободря малко Hug..., но всъщност съвсем сериозно целя да ти внуша, че трябва да стоиш далеч от тоя братовчед. Както и Муци е отбелязала е въпрос на време ако го издирват в БГ да го пуснат и за м/унар.издирване. Представи си да подслониш такъв човек у дома си ooooh! - 1) никога не знаеш точно какви забранени вещества, нещо крадено, етц. може да ти внесе Shocked..., после ходи обяснявай на местните власти че нямаш нищо общо af....2) даже нищо да не внесе, достатъчно е поради неговото "кротко отсядане" във вашия дом да ти спретнат някой обиск /ако примерно го издирват международно и установят че се е приютил у вас/, което само по себе си ще е достатъчно травмиращо изживяване, да не говорим за другите негативи които подобно нещо влече след себе си #Crazy ooooh!...и хайде да не продължавам Twisted Evil.... Последно само ще кажа, че дори и кратка среща в присъствието на мъжа ти и някъде навън, според мен не бива да приемаш. Говорим за човек, който е криминално проявен, а такива хора като се усетят натясно са способни на какво ли не /може да те проследи например след срещата и да види къде живееш и после отърване от него да няма....- достатъчно е само да започне да ти се мъкне и да те притеснява, щото ако психо-атаките по телефона ти се виждат тормоз, представи си какво ще е, ако ти висне на прага... Пък ходи викай полиция.., пък им се обяснявай... Да не говорим че за Кипър както той, така и вие сте чужди граждани и не се знае как ще се изтълкува една конкретна ситуация... - Абе въобще не ти трябва такъв филм да се забъркваш/. Затова моят съвет е пълен и категоричен игнор ignore2 заради собственото ти спокойствие и това на семейството ти. Ако трябва излъжи го, че мъжът ти категорично ти е забранил всякакъв контакт...един вид изкарай го твоичкият турчин  Stuck Out Tongue Winking Eye дето възражения не търпи и ти през главата му нищо не смееш да предприемаш... - просто ти подхвърлям идея как да го разкараш, щото тоя тип хора, както и Весича е отбелязала, докато се опитваш да ги отклониш тактично, те всякак ще гледат на всеки твой аргумент да изтъкнат увещания и обещания, та да не можеш да се разкачиш от тях #Crazy Уфффф, само докато ги пиша тия работи и усещам как ми се качва кръвното #Cussing out щото Линче, и аз като теб на друг като се случват такива истории повече се ядосвам, отколкото ако са на мен Crazy Айде стига толкоз по въпроса... ДаниHug Hug Hug сега успокой се вече и действай премислено и хладнокръвно, т.е. не влагай излишни сантименти /че той братовчедът само на това разчита/, а  постъпи както е разумно за спокойствието на семейството ти Peace

Цветюхче, как е малкия овньо Mr. Green - трябва вече да те подръчква отвътре с витите рогца Mr. Green
Деситке, в доста неловка ситуация е изпаднал мъжО ти с директорката на детската градина bombs smile3560

# 661
ето ме отново....
дани как си? Hug
деси,представих си твоят мъж и ситуацията в която е попаднал hahaha,милият Crazy..колко ли не удобно се почувствал само той си знае Peace
веси,моят гълъб е експресен ,направо гълъб -ракета hahaha Hug...вии там с тоя ток как сте?цък-бебе,цък-две Party.........
пепитке,ами аз така на бързо,що'то ето на празненство имахме и ние и ходихме да търсим тези дни разни дрънкулки и също така февруари Антзелина нали ще е шаферка на сватбата на племеничката,че хвърчим по проби на роклички ooooh!...младоженците заминават на ханимун на 27 декември(не знам ,защо са решили ханимуна да е преди сватбата newsm78,може би защото после корема на племеничката ще стане голям и няма да може да пътува Peace) Mr. Green
гледам снощи и парти сте заформили Party,ама аз се заредих под завивките още от 20 часа...
цвети,как е бебешока?

# 662
Цитат
Ако трябва излъжи го, че мъжът ти категорично ти е забранил всякакъв контакт...един вид изкарай го твоичкият турчин  Stuck Out Tongue Winking Eye дето възражения не търпи и ти през главата му нищо не смееш да предприемаш... - просто ти подхвърлям идея как да го разкараш
   Точно така му казах последно и аз, по съвет на мъжа ми, Блонди! Той не го познава, така че ...надявам се е повярвал. Направили сме точно това, което и вие  предлагате. Сега си траем. Не знам защо, но цялото ми лице гори   #Cussing out! Уж вече не ми е притеснено чак толкова...дано се успокоя като чуя сестра ми.

# 663
голямо затишие newsm78..ето тази вечер реших малко да се поровя в нета и вас ви няма Crossing Arms
по случай идващите празници децата си задават въпроса:има ли Дядо Коледа и кой е той?е тези деца вече знаят отговора :  hahaha  http://mqsto.com/video/3702   а,това да ви се е случвало?  #Crazy  http://video.yahoo.com/watch/53956/1360568

# 664
Анче, къде е тоз фризьорски салон моментално да си запиша час да ме "оправят" за празниците hahaha

Мацоранки, сега бягам че правим прощална вечеря за свекито newsm48 Утре ще се видим. Лека и спокойна нощ Hug

# 665
Ха, калиспера сас! Mr. Green
Бреййй, при нас тая вечер се случи същата случка като при Весича предната Whistling - демек спряха тока  Bulb и почти 2 часа си стояхме на тъмно със змейка. Стегна доста времето и петък след работа като са се прибрали хората и всеки като е надънил климатиците, трафопоста е сдал багажа /предполагам/  Stuck Out Tongue Winking Eye
Ооооо, пиле шарено, таман те споменавам Hug...айде тичай при свекито да й се порадваш като за последно smile3560 Joy  па утре като се изнесе вече шЪ ни почерпиш туканка дружките coolcool

Анче, е аз, и аз искам в тоз фризьорски салон smile3521 newsm03

Мацоранки, пожелавам ви хубава вечер и...

# 666

Айде, мацоранки на закуската...
МъжОтО замина да кара "маминка" на летището newsm44 и аз росна- росна ви сервирам весела закусчица да почерпя по случай повода newsm48
Ще отида да си доспя а по някое време по- късно ще намина да ви видя.
Желая ви блаженна събота!

# 667
                             добро утро и от мен
веси мерси за закуската Hug..много необичайна Crazy
ние отиваме в jambo на разходка newsm44...за сега чао от мен Hug

# 668
Здравейте, мацоранките  Grinning

Дани, само така  Peace Ми прочетох статията, ти си постъпила правилно, а пък човекът е трябвало да се усети навреме... Освен това, ако позволиш едно вмъкване, той не заслужава никакво съчувствие и съдействие дори и заради отношението му към майка му  Peace Ако имаме в родата такъв екземпляр няма нито от майка ми, нито от мен да получи и една цифра от нечий номер  Naughty Hug

Весче, като съдя по закуската разбирам настроението ти днес  Laughing Честито!  Party

Мацоранки, днес е работен ден в БГ, но аз вече приключих с готвенето у дома  Wink Малко раничко е още, но ви пращам:
http://www.amur.bg/banica-kasmeti.php
на мен ми се падна "С воля, хъс, късмет - ще постигнеш почести безчет!"  Mr. Green Защо ли не се учудвам  Crazy

Желая ви страхотен уикенд, ние тук в София разчитаме основно на краката си за придвижване в снега /аз тази контика отдавна съм я схванала и я практикувам  Laughing/

# 669
  • Пловдив
ДАЛ ВИ  БОГ ДОБРО МИЛИ КИПЪРСКИ МОМИЧЕТА. Hug
Пресетих се за вас и с кеф пльосвам пак в темичката ви . Crazy
Рекох да намина да ви пожелая за предстоящите празници:

Любов, за да изпълва сърцата Ви,
приятели, за да има на кой да се доверите,
здраве, за да можете да бъдете истински щастливи!

НАЗДРАВЕ!

# 670
  • Larnaca, Cyprus
здравейте момичета .......... на кой свят съм вече и аз незнам Rolling Eyes
много претрупана програмата тия дни ....уф.......пиша на бързо че пак на рожден ден ще тичаме .... #Crazy
дани.....много правилно сте постъпили .....пияница който не ви е виждал от години .....няма защо да ви вижда сега...... Peace....а пък помоща която сте получили е била от сестра му а не лично от него тъй че не виждам защо да се чувстваш задължена.... Naughty
деси Joy Joy то смешно щеше да бъде ако си беше поискал мъжо вместо малко парички да зареди ....малко кърмичка ..... Joy Joy....така де в предвид на това което е видял Joy Joy
веси еееееееееееееееееееееееееееееее най накрая сами и спокойни Hug Hug...е сега ще гледаме едно цък и цък и цък и цък малеееееееее #Crazy #Crazy Joy
зиче добре си се сетила ахаааааа мерсим за пожеланията ама да видиш и ние не сме те забравили ....проверявай пощата по честичко Wink Wink Wink
Линчеееееееееееее, пепиииииииииии, анчеееееееее Hug Hug Hug Hugдойдоха картичките ....уааааау чудесни наистина е прекрано някой да мисли за теб  bouquet....да знаете решила съм и си ги нареждам над камината и като дойдат всички ще им направя една обща снимка  Peace

# 671
  • Пловдив
зиче добре си се сетила ахаааааа мерсим за пожеланията ама да видиш и ние не сме те забравили ....проверявай пощата по честичко Wink Wink Wink

Katy6  днес получих картичка от МУЦКАТА и така ми стана хубаво и се развълнувах че даже и си поревах Cry Cry от кеф  Mr. Green
 Пощата ще я проверявам разбира се  Wink Wink Wink Много мило ми стана да знаете  Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря ви момичета толкова сте мили. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 672
Ахо-о-ой, мацоранки, минавам много набързо, че ме чака голямото ЦЪК-ЦЪК smile3508

Долетяха още два гълъба с чудесни пожелания smile3535 Пепитке, Линче Hug Hug И аз като Катето си ги редя върху камината и всеки път като ги погледна се сещам за всички ви и ми става едно радостно на душата  jumpuu

Анче, ми как не сме се засекли в "Джъмбо"-то, бе душице златна newsm78 И аз бях там към 10:30ч., а то една лудница - леле- мале. Цвети, добре си си ти по кафенцата из заснежен Ловеч Stuck Out Tongue Winking Eye ако още беше тук на работа #Crazy smile3517

Линче и аз си изтеглих късметче от твоята баница: "Ще замениш старата бричка с нова количка"  Hands Thumbsup Тъкмо каквото ни трябва Laughing

Зиче, мерси за чудесното пожелание Hug Дано и ти имаш вълшебна Коледа и много изпълнени желания!

Днес половината от нашия "кокоши" колектив отсъстват newsm78 Утре пак ще направя проверка и за две поредни неизвинени отсъствия ще мисля някакво наказание newsm48 smile3534

Лека и спокойна нощ!

# 673
Е, мацоранки, аз по късна доба се намърдвам, ама след броени минути ще е утре.., а утре имам повод да почерпя yes....
И така наздраве cheers за здравето на моя старец... newsm27 Mr. Green

...татенцето ми е рожденник, да ми е жив и здрав! Heart Eyes

# 674
Веси, аз ..таковата...по извинителни причини... Иначе често вися на клона  Wink.
Дани, хич недей да се терзаеш! Разбирам(от личен опит) много добре как се чувстваш, но знай, че си постъпила правилно!
Малката е във ваканция. Вчера имахме Коледно парти с децата от бг училището. Страхотно беше! Добрият старец беше прочел писмата от децата и донесе на всяко желания подарък. Инес получи фотоапарат от EARLY LEARNING CENTER - http://www.elc.co.uk/toy/vtech-kidizoom-digital-camera-pink/.

Блонди, да ти е жив и здрав любимия тате. 

Общи условия

Активация на акаунт