В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 256
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Ха добро утро и от мен Hug Hug

Аз тъкмо изпратих гостите...такъв покер му тръшнахме Joy...да не вземем станем ,,комарджии #Cussing out,че лоша работа hahaha......в нашия род по време на празниците..се събираме в 3-4 семейства и играем карти...поне времето минава  Peace...добрече ме предупредиха на време,че сте се събират у нас Peace...да не преспивам децата през деня ,а да си легнат вечерта рано Peace... и аз спокойна и те да не са при нас в пушилката Peace
[/Блондиcolor]да ти е живо и здраво татенцето... да се включа в почерпката за тортичката smile3534 пу първа Heart Eyes
Веси...охооооооооооо сега като младоженци married 1dating на спокойствие....започвате на  ,,пълни обороти,, с маааааааазааааалотоооооооо smile3508.....голяма земетресение hahaha имаше hahaha...координатите известни smile3533...хайде включвай се с подробности blahblah
Лина Hug Hug на мен се паднаха усмивките Peace,които ги пожелавам на всички да не им слизат от устите newsm10...дано наистина е така Peace
Зиче Hug Hug много гушки и от мен
Катииии...утре (днес) пак сме на мач...дали ще играем срещу вас newsm78...и пак ли ще ни биете newsm78...
Винаги...много рано започнахте с подаръците Peace...ами то по празници,децата като не устанат доволни Peace,кой?? hahaha..а ти как си Hug Hug

Хайде и от мен

# 676
        ехо....

#Crazy пепи....ставам аз и правя си кафе и идвам да ви пожелавам добро утро.....ама гледа пепи минала newsm78,бре!- викам си аз- много ранобудна наша пепи днес newsm78 Mr. Green.... Crazy,като се заглеждам и разбирам,че наша пепи била тук ама в малките часове Laughing

веси,ПЪЛНА ЛУДНИЦА ooooh!...толкова много народ...ние бяхме от 11 до 13 часа Peace...аз взех с мен и една приятелка на дъщеря ми Peace..децата се радваха ами и се оплакваха че все ги блъскали Naughty,мъжът ми беше с малкият и количката,по едно време се загубихме Joy и го търсих по мегафона hahaha...м'чи портомонето ми беше у него....

блонди,да ти е жив и здрав татито Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet зиче!!!!!

# 677
Добро утро
Блонди, Честит Рожден Ден на твойто тати
Извинявам се че пожеланието ми е на английски Embarassed Тортичката веднага я нападнах, че нещо на ранина ми се яде сладичко Whistling

Мацоранки, шегата настрана ама тази нощ за пръв път от много време съм спала като бебе и сътринта се събудих с почти забравено чувство на ведрост и облекчение Embarassed Малко ме е срам от мене си, защото свекито не е чак толкова лоша и общо взето не сме имали конфликти, но и тя овен кат' мен и явно несъзнателно сме се борили една с друга коя да "командва парада" докато живеехме заедно Mr. Green Явно чувството е познато на някои от вас, но за мен беше изненадващо, защото от десет години за пръв път се налага толкова дълго (повече от година) да живеем под един покрив с нея.
Така, вече спирам с оплакванията, че ще извадите пищовите #2gunfire

Пепитке, въ-ъ-ъй, големи комарджии сте станали hahaha
Викаш земетресение се усетило Joy почваме тогава да я караме по- полека, да не плашим мирното население Joy

Винаги Hug Това апаратче изглежда наистина прави снимки photo

Анче идвай бързо да докладваш какво си взе от "Джамбо". Аз наблегнах на джунджурийките за дома, по обясними причини Rolling Eyes

Сега ще бягам, но довечера ще мина за вечерна проверка

Дано да имате хубав и усмихнат ден!

# 678
  • Пловдив
БЛОНДИ ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ТАТЕНЦЕТО ОЩЕ МНОГО МНОГО ГОДИНИ.

vesy75 ,pepita-1977, Анче(Галче), и от мен много  

# 679
Здравейте, мацоранките  Hug Зиче, много благодаря за хубавите пожелания!   bouquet

Блонде, Честит Рожден Ден на твойто татенце! Да ти е жив и здрав и опора!

От мен таз хубава картичка  Grinning

Кати и Веси, тъкмо щях да питам дали някоя кипърска девойка е получила картичка! Че Цветето в Ловеч получи една пратка малко лсед като вече бе получена в Кипър  Crazy Само Деситка ще получи последна, защото последна си даде адресчето в кукунделката  Rolling Eyes Grinning

Весич, ами да ти кажа, аз съм маааалко по-различна от типичния овнески нрав  Wink Пък и като имаме предвид, че повечето овни от родата ми въобще не си отговарят на зодията и са доста мекушави сиреч слабохарактерни  Laughing, с останалите съм се разбирала доста добре  Peace Ето бабето ми, Овен, при това тираничен, обаче съм раснала при нея ваканциите в Тракия без особени турбуленции като я оставям да си мисли, че става на нейната, а всъщност аз се грижа за нея  Whistling Виж, като се съберат двете с майка ми за един ден майчето е вече на фаза  Laughing

Та... понеже съм израснала в матриархат... и с оглед перспективите да живеем в една къща с бабата на мъжа ми и приятелката на средния му брат... съм убедена, че повече от две жени може да си съжителстват съвсем добре и да си помагат. Още повече, ако мъжът е поставил някакви граници спрямо личния си живот на майка си/баба си. Това важи и за женската половинка Wink Желая ти да се насладиш на празниците като котенцата от картичката и да мъъъъркаш от удоволствие  Grinning  bouquet

Другите мацоранки изтеглиха ли късметче? Важното е всеки да е останал доволен от своето  Mr. Green Аз се изхитрих да тегля втори път за още хубавини, ама бях деликатно уведомена, че каквото, такова  Whistling

# 680
линче аз на 17.12   мила получих картичката ти...  bouquet Hug

# 681
oooooooo Анче  Hug Hug Hug Много се радвам!  Heart Eyes

# 682
Линче, ми аз за картичката си казах вчера. Котенцата вече доволно мъркат върху камината. На теб, Анчето и Пепитка гълъбите долетяха до мен Joy Hug Hug Hug

Днес нещо затишие гледам. newsm78 Ние го ударихме на филмов маратон - цял ден се мърдосваме по пижами и ядем пуканки пред компютъра tv

# 683
Здравейте, мацоранки!
Първо искам на всички сърдечно да благодаря за пожеланията към мойто тате Hug Hug Hug
Ние тъкмо се прибрахме от рожденденски обяд и то с триста зора, щото над Бургас се изсипва невероятен проливен дъжд. Празно такси не се мяркаше на хоризонта и само в преходите от нашите до спирката на автобуса и от спирката до у нас здравата ни подгизнаха крачолите. Ако продължава в същия дух ще трябва да излизаме с кану или друго плавателно средство smile3549 smile3560...изобщо положението върви на там, че утре май излизайки от вкъщи нЕкак спонтанно smile3560ще зарецитирам Елисавета Багряна: "Вземи ме лодкарю на своята ладия лека!" Mr. Green hahaha Joy

Винаги, как върви преселението на населението в новата къща Mr. Green - ще сварите ли да посрещнете коледата там?

Зиче, много се радвам да те видя отново сред нашите стройни редици newsm19 и благодаря за прекрасните коледни пожелания Heart Eyes..., обаче тая дибидюз-мацка с вирнатото дупе, ще ме прощаваш, ама на рожденника няма да му я показвам, че той моят татко е човек на възраст вече fiuuuuuu - 74 лазарника завъртя, пък и има един изкаран инсулт и още две пред-инсултни състояния, та да нИ му стане нещУ кат`я сапикяса Laughing

Весич, ееее ама нищо чудно че отрано ти се е прихапнало сладичко - ами че то сега като намазахте ските на свекито с твойто мъжО сте като във втори меден месец married luvbed

Линче, а на мен от баницата ми се падна "Сила, воля и късмет ще имаш ти безчет" - е па първите две си ги "развъждам и отглеждам" от години..., само дето късметът ми е едииииннн #Crazy.. "късмет", ама в много големи кавички newsm65... Ноооо, чЕкам да се обърне... То тази година дето идва е под знака на тигъра /по китайския зодиак/, а аз нали съм една тигрица (в овча кожа  animal085 Joy), та ааа-де, в очакване съм да ме цапардоса вече тоз`късмет по посока на щастие.... и като казвам щастие, се възнадявам на буквално такова, а не на "рядко щастие" smile3550 #Silly rotfImbo rotfImbo

Пепиткин, я сподели душко, как го играете вие тоя покер - с парични залози...или... fiuuuuuu...като събличанка smile3508

Ауууу, гледам за картичките говорите.... Ама защо така още до никой в Кипър не е стигнала ни една от мен Confused
а Линкините са стигнали Thinking   Хъмммм, вероятно и логично първо трябва да стигнат до Софето и от там да ги преразпределят Rolling Eyes ама пак първата партида (на Анчето до чийто адрес най-рано се докопах Mr. Green , освен на Кати , чиито координати си ги има от миналата година) пратих още преди 10 дена... Пфу, че ме човърка сегааа smile3516 някое писъмце да не се затрие по пътя..

П.П. Мале, мацки, докат`пиша в течение на около час /щото туку змейка ми отвлича Фниманието с нещо/ мръкна ...и га поглеж навън дъждът обърнал на сняг и даже сварил и да натрупа
Nature Snowman

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 17:50 от Miss Blondy~Redhat

# 684
  • София
Блондичке, живо и здраво да ти е татенцето!

Ето тук оригинална рецепта на глог -греяното винце дето го говорихме
преди няколко страници! Направо от датската темичка го взех.  Mr. Green Аз от време на време и там наминавам, че нали братлето е по датско и да съм инфоримрана... Heart Eyes

Глог /Тина Йенсен/

1л червено вино
5 зърна кардамом
12 цели зърна карамфил
1-2 пръчки канела
половин парче джинджифил
1 малък дафинов лист
65 мл захар
кората и сока на 1/3 лимон
кората и сока на 1/3 портокал
65 мл вода
100 мл ром
100 гр стафиди
35 гр нарязани бадеми

Два дни преди поднасяне,  стафидите се поливат  с рома и се оставят в хладилника.
Един ден преди поднасяне се смесват: 1/6 от виното,подправките,захарта,лимона,портокала,и водата
и се варят 30 минути.Оставят се да престоят до следващия ден.
В деня на поднасяне , към сместа с подправките се добавя останалото вино и се загрява до 80 градуса ,не повече.Подправя се на вкус/евентуално захар/.
Непосредствено преди поднасяне се добавят нарязаните бадеми и стафидите.

Пепитке, какъв е тоз покер....не ми приличаше на такваз кат`тъ видях лятотооо... Shocked Joy

Зиче, много хубаво,че си пак при нас!Остани за по-дългичко!

А за тез късметчета, не се ли прави на Коледа баницата... newsm78

# 685
Ааааа Муце.... ми ние я правим направо на Нова Година  Mr. Green Ама като изтеглих моя не се стърпях да ви поднеса и на вас  Party Весито беше питала за хубави рецепти кат' за гости... И тъй като съм много тактична демек стига се излежавахте, ми сгответе нящу  Mr. Green ето това ще приготвям аз  Peace. Вчера и за бонфилетата се преборих на Женския пазар /имам си връзки там Mr. Green/:
http://www.bonapeti.bg/index.php?recepta=10&id=4759&cat=0&subcat=0

Пък Блондич кво да ти кажа... моята е пристигнала от пускането до кутията на Анчето за 3 дни всичко на всичко  Peace Приготви ли мезелъка за довечера  Laughing Миналия път като си тръгна Любака чак съм забравила бирата да си допия.. и ми прибрали "празната" бутилка да се мъдри полупълна в шкафа, та установх това чак като прибирах амбалажа за връщане и ново пълнене на пиянския ми шкаф  Joy Но тази вечер съм се заредила с философски поглед и квото и да става, бирата шъ си я изпия цялата  hahaha

# 686
  • Пловдив
БЛОНДИ ама аз нарочно му я тУрнах тая мацка нека и човека оплакне оЧото деееее ,ти пък какво като е на 74 лазарника  и той е Ора яяяя Hug Joy

# 687
Блонди,Муци и Лин сърдечно благодаря за картичките  Hug Hug Hug Днес ги получих и мноого се зарадвах  Hug

Блонди да ти е живо и здраво татенцето  party023
Овньо рита и много обича музика.И все пак е по-спокоен от Йоана....аз нали така съм си го поръчала.Преди няколко дни беше разменил деня и нощта и не можех много да спя...ама сега сме в синхрон.
 Макар и без Андрей  Cry се старая да създавам коледно настроение на Йоана.Всяка вечер правим дискотека с детски коледни песнички.....  bigdance2 Утре ще идва белобрадият старец в градината и много се вълнуваме.
 Инче той милия има големи проблеми с хазяйката ни.Изглежда като разбра,че ще губи 500 евро обърна друга страница.Само ще дам пример,един от многото.Андрей и казва,че е взел една машина,за да почисти мокетите.Тя обаче му казала да ги изхвърли,че не и трябват.И той ги дал на един познат арабин,защото стояха до входната врата и заемат място.На следния ден му звъни тя и му държи тон къде били мокетите  smile3515 Луда работа  newsm78

Весич smile3521 само така .....чакам си аз скоро да се появи колежка по  preggo

Спокойна вечер на всичкиии Hug Hug

# 688
EХО ЗДРАВЕЙТЕ
Блонди..прибрали сте се по вода hahaha..значи на рожденика ще му върви така,което искрено му пожелавам....и на околните покрай него...ха сега честит ви пореден сняг..надявам се утре да не е такава обстановката Peace
я сподели душко, как го играете вие тоя покер - с парични залози...или... fiuuuuuu...като събличанка smile3508
...еееее Блондич то без парички не е сладко smile3534..не че кой знае какви залози слагаме,но си струва ,ако не ти е писано да губиш цяла вечер,... hahahaиначе се разбираме предварително ,че големи суми не се залат,все пак сме се събрали да се забавляваме и губим времето smile3503 tooth...ако си мераклийка заповядай...имам свободна стаичка Peace а и игрите продължават до 07.01 tooth има време...също се отнася и за други мераклии за губене на време newsm78 и печелене на пари,..тук е мястото Heart Eyes..пък ако ни апандизят hahahaда си имам компания Joy
Весич,,,я си карай както си знаеш Peace...какво е това леко полеко,че пък и с околните да се съобразяваш newsm78...ти сега ще си поуспокоиш Peace от присъствието на свекито и хубавите неща ще започнат да се рЕдят Peace...не се сърди на себе си,всеки има право на личен и самостоятелен живот Whistling,,дишай дълбоко,, Whistling
Муци
Пепитке, какъв е тоз покер....не ми приличаше на такваз кат`тъ видях лятотооо... Shocked Joy
Joy Joy...уж не съм такъв човек Embarassedама тя зразява таз болест hahaha..всички около мен ,,комарджии" #Crazy и ме омагьосаха hahaha...пък от лятото до сега баш бая време мина Hug Hug
Линче връзкарка а Hug Hug...да там ли стигнаха нещата да имаш връзки,че да пазаруваш newsm78
Цвети...тя вашата хазайка кажи кипърка и не я обиждай повече hahaha..да вземе Андрей да я ,,тропне,, с нещо по тежичко по кифОната ,че туко  виж и дошъл акъла в главата bambam
Анче как да не намина в малките часове newsm78 ....добече сме минали вече през Джамбо Peace,аз се чудя дали изобщо да ходя тази година newsm78...след последната случка с хеликоптера дето не ни смениха Twisted Evil,малко се чудя newsm78..пък и мъжото не иска Mr. Green

Хайде милички да ви оставям,че пак се обадиха,да се съберем за поредното раздаване на карти
ДО ПОСЛЕ Hug Hug

# 689
Брейййй, мацоранки не е истина просто вън какъв сняг падааа ...
Такова чудо внушително не помня скоро да съм виждала - на светлината на уличните лампи едни едри парцали се сипят и се вият ама на такива гъсти кълбета от вятъра, сякаш дядо Боже изтупва пуха от някаква гигантска възглавница....Май ще трябва да си отменя поръчката за утре да ми прати кану и вместо това да го помоля за снегорин #Silly smile3560  Ей на - гледам една спряна кола отсреща е вече яко затрупана....

Цветюхче, прекрасна емоция са тия картички, нали Heart Eyes... А Андрейски до колкото си спомням, ти беше казала, че се кани да сменя квартирата Rolling Eyes Дано намери нещо подходящо, щото такива търкания с капризни хазяи са много изнервящи Twisted Evil

Зиче, ама дето викаш и татенцето душЪ носи, та що да не му я покажа мадамата... току-виж вместо моите опасиния да не би да вдигне кръвно, той взел пък друУ нещУ fiuuuuuu.... и съм направила едно добро на мамето тая вечер да й излезе късмета  Wink Mr. Green

Муцеййй, ей ама само докат я изчета рецептичката и ми потекоха лигичките  Yum

Иииихххх, Линче, видя ли сЯ кво стана - отпадна нашия човек Sad..., ама честно казано още като я видях играта каква е - за издържливост, както беше и при двубоя на Любо с/у Люси, просто бях сигурна че жена ще спечели, защото по правило жените сме по-издържливи и в такъв тип игри имаме по-големи шансове Peace

Пепита, душко, ама то и събличанката интересна и има тръпка бря newsm47 smile3521

Мацки, сега ви оставям, че да догледам развоя в Сървайвър...

Общи условия

Активация на акаунт