В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 417
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Леле Дани  Shocked

Правилно си постъпила! Опитай се да се успокоиш! Все пак имаш подкрепата и на мъжа си в тия атаки  Hug И в крайна сметка, както казваш ти, домът е ваш и никой не може да те принуди да подслоняваш чужди хора в него  Naughty А ако ви безпокои - търсиш полицията веднага! Дали по телефона или по друг начин, ти ще решиш кога да действаш Hug Ако ти е много насъбрано, неутрализираш отсега... ако пък не искаш да се забъркваш и мислиш, че няма да се стигне до други атаки - изолираш се и не се обясняваш с никого  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 08:31 от ThracianLina

# 646
Дани, съвсем накратко, че нямамм време Аз не бих му помогнала в тази ситуация. Каквото и да ми струва щях да откажа да го приема в дома си и да споделям отговорност за нечии чужди действия. Знам звучи егоистично, но понякога трябва твърдо да се поставят граници. Евентуално ако имам възможност бих му дала малка сума пари но нищо повече.
Наистина трябва да вървя - ще пиша подробно следобяд. Кураж и отстоявай решението си и спокойствието на семейството си Hug Hug Hug

# 647
    Благодаря ви за подкрепата Веси и Лина! Пари бих му дала, въпреки, че не ни е цветущо фин.положение и на нас, но се страхувам, че ако го срещна този човек ще се размекна и ще отстъпя от решението си...А след това проблемите ми  ще са двойно повече...Нищо положително за нас...Мъчат ме едни угризения, че ми е кръв все пак ...нечовешко беше да го оставя на улицата...ох толкова съм объркана......За сега ви оставям и тръгвам за работа, момичета! Молете се за мен...

# 648
Аз не бих се размекнала! Нищо не заслужава, по начина, по който си го описала  Thinking Не че раздавам присъди, но... нито пари, нито нищо  Crossing Arms Аз далче по-близки роднини съм ги изолирала от себе си, за да не ми вредят, пък било то и само психически, а камо ли един такъв индивид!

Стискам палци бързо да ви остави на мира!

# 649
Добро утро дами  Hug

Дани все пак твоето семейство е най-важното нещо за теб  Peace Затова когато го защитаваш от опасности никога не бива да се упрекваш.Толкова много добри и съвестни хора имат нужда от нашата подкрепа-финансова или психологическа......Ако те мъчи съвестта,което сигурно донякъде е обяснимо просто помогни на някой,който наистина заслужава и ще го оцени.Дари наприемр известна сума пари за някоя благотворителна кауза или нещо такова,така ще си дала своя дан.Аз поне така бих постъпила  Hug Но не допускай да се поддадеш на психологически атаки. Naughty  Според мен е разумно и да си смениш номера поне за известно време,а и защо не да уведомиш полицията  Peace
Пепитт от къде ги изрови тез красоти  Joy  Joy  Joy

Блондич и Десито вчера си хапвах бисквити Анелия където са с едно моряче и под него пише Бургас и съм си мислила за вас  Hug  Hug  Hug

vesy75 кога ли ще има буря и при мен.То май ще е лятото  Laughing  Laughing  Laughing И ще ми е като за пръв път  hahaha hahaha hahaha

# 650
Добро утро мацки Flutter

dani73,направо настръхнах от прочетеното.Стой далече и хич даже не си помисляй по някакъв начин да помагаш,било то и с ''малка сума пари''.Колкото и грозно да звучи.Това че сте роднини,добре...но щом този човек е постъпил така със собствената си майка(да му плаща дълговете Tired),какво остава за по-далечни роднини... Rolling Eyes.Едва ли ако подадете пръстче,няма да ви бъде отхапана ръката  ooooh!.Дано спре тормоза и от негова страна Praynig,направо не мога да си представя как се чувстваш психически  action032.Опитай да се успокоиш наистина,ще се справите с мъжа ти!

Блондич и Десито вчера си хапвах бисквити Анелия където са с едно моряче и под него пише Бургас и съм си мислила за вас  Hug  Hug  Hug
Ей,Цвети,голям образ си Hug
И на мен тези бисквитки са ми мноооого любими,и сега като спомена и аз всеки път ще се сещам за Блонди-то Grinning Mr. Green.

Какви природни забележителности сте показали  Shocked,направо ме утрепахте smile3544

# 651
момичета целувам ви и изчезвам...... Hug Hug
честна пионреска ама после ще ви кажа къде се губих тези дни!!!! Peace
още продължавам да съм настинала Tired
дани игнорирай го!изобщо той няма място в твойте мисли и сърце!!!! Peace Naughty

# 652
Милички добър ден и от мен....
  bouquet
Ох..толкова се смях с вас и Ще ви раzкажа една смеШна история от днес,ситуация,в която е попаднал мъжа ми..но ми се иска първо да напиШа няколко реда на Дани....

Дани,мила,и аz си мисля,че си /сте постъпили правилно.../ PeaceПредставям си колко ви е било трудно да вzемете реШение,но предвид обстоятелствата ,човек трябва да мисли треzво и да не се поддава на емоции.До колкото раzбирам тоzи твой братовчед си пада по подобни "сюжети" и не се zнае в какви ситуации и неприятности Ще ви zабарка,оЩе повече,че сте и в Кипър.Аz не zнам тои как е напуснал БГ беz лична карта и дали наистина той е в Гърция и Кипър,но сега като сме в ЕУ не мисля,че правят проверки по границите..не zнам как е с границата ни към Гърция,дали все оЩе има гранични пунктове,тай като между държавите тук няма/иzклучвам Швейцария,тя не е ЕУ/...СледваЩото,което ми идва на ум е,че той никога няма да иди в наШето посолство в Кипър,по ред причини,а и от наШето посолтво,като ги zнам какви са,не zнам как биха могли да му помогнат,тай като той де факто не е попаднал в някаква zастраШителна ситуация,предиzвикана от друго лице или от кипърска дървавна институция...съвсем други са правомоЩията на Консулските ни слуЖби саответно на Посолтвата ни..та така..не се притеснявайте,ако ви няма адреса,оЩе по добре...не му вдигай телефона..ако има неЩо,както ЛИнка те съветва,обади се на полицията..и най вече не се чувствай гуzно...всеки в тоzи живот има иzбор и той ако е иzбрал тоzи път,това си е негов проблем...хайде мила Дани,весели праzници Hug Peace

И сега да ви раzкажа днес какво става тук...мъжо кара детенце на детската и си е zабравил портомонето/редовно му се случва/.Проблема е,че му свърШва горивото и той вижда,че трябва да zареди колата,но на бенzиностанцията осъzнава,че няма пари и саответно се връЩа в яслата на Ади и почуква на вратата на стаята на Петра/това е директорката/ и тя съответно му каzва да влеzе,но ...ситуацията е следната...Петра има детенце на 7 месеца и точно в него момент с помпата си е иzпомпвала кърма....оле....... Joy Joy Joyи не е очаквала вънШен човек,а там са само жени.... Joy Mr. Green #Crazyи моя човек си представям какви очи е иzцъклил,а и жената съЩо...... Shocked Rolling Eyes Joyох много се смях,а дори и сега...та и пари и иска да си zареди колата доктора...малеее...ох не мога повече..... Joy Joy

Хайде оставям ви да се посмеете...радвам се,че ви харесаха снимките оттук..само дето и аz тоzи сеzон не сам стигнала допистите...ама нека минат иzпитите..Шанкулче,верно сме писали zаедно...Катенце и Пепи,а на мен така ми се идва на море... Wink

# 653
  • София
Здравейте милички,

Минавам само на бързо!

Дани, прочетох за този роднина....Аз лично не
бих се обвързала и за минута с подобен тип. Ако няма пари да се върне до БГ вероятно бих му дала за да го направи, но при положение, че бяга и се крие от полиция, а и злоупотребява с алкохола....далече от семейството ми! Naughty Как пък изведнъж се е сетил за теб...
Относно угризенията, няма място за тях! В случая, ти въвличаш теб и семейството си в
противозаконни действия, укривайки човек за който знаеш, че е търсен от властите и второ, в дома си пускаш алкохолик и един вид непознат, пък било то и вид роднина.
Да се върне в БГ! Защо е хукнал да идва при теб.
Освен това, ако си решила така или иначе да се виждаш с него, категорично не ходи сама. Можеш да отидеш с мъжа ти или друг човек или да му предложиш да му платиш обратен билети той сам да си го вземе от летището от авиолиниите.
Ако дадено лице е издирвано в страната си след определен период от време и според провиненията се пуска за международно издирване.
Дани, миличка не се връзвай на тоз човек! Имаш семейство и син. Помисли си как би се отразило подобно присъствие на тях и не се поддавай на емоционални обвързаности.
Този тип хора са използвачи и нищо хубаво не можеш да очакваш!

Милички, ще дойда пак за по-детайлно....

Блондичке, Цвети, Линче.... Hug Hug Hug..Благодаря ви за милите пожелания!
да ви се връщат стократно! Днес с Алекс си отворихме пощата и хоп изненада!!!  Heart Eyes bouquet

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 15:27 от Муци

# 654
Блондичке, Цвети, Линче.... Hug Hug Hug..Благодаря ви за милите пожелания!
да ви се връщат стократно! Днес с Алекс си отворихме пощата и хоп изненада!!!  Heart Eyes bouquet[/color]

Ооооо Муце  Hug Hug Hug Аз вчера отварям и какво да видя - картичка от теб и Алексче! Страхотни сте, мама и дете  Heart Eyes Много ви благодаря за пожеланията, както и за всички куклички на гърба на еленчето  Grinning

# 655
.... и завеждат дознание или както там се казва за подкуп на служебни лица. Блонди изясни ако знаеш за какво става дума тук, моля те?
Дани, накратко казано дознанието е вид следствена дейност и по-точно предварително разследване, което се извършва на ниво полиция от т.нар. дознатели и има за цел събирането на годни доказателствени средства срещу лице, извършило престъпление, така че то да бъде предадено на прокуратурата и съда. Да не навлизам в повече подробности из дебрите на наказателното право Whistling.., ама с две думи става ти ясно, че нищо хубаво не му се пише на гъзеца на тоя твоя "предраг" брат`чед, който очевидно вече е добър познайник на полицията Twisted Evil Момичетата са ти казали, с което съм 100% солидарна - стой надалеч и хич да нямаш угризения, че не си му помогнала - от такъв екземпляр само неприятности можеш да очакваш Peace

Слънца мои
, сега ми е много натъгъдъчено, но по-късно ще мина пак и ще ви обърна внимание поотделно Hug Hug Hug

# 656
Дани, отново да ти кажа няколко думи. Чувството за вина е най- лошият съветник в такава ситуация. Знам че е много трудно да го игнорираш, но ние ще помагаме. Hug Не се поддавай на никакъв вид манипулации от рода на сълзи, молби или заплахи. На първо място за теб е сигурността на семейството ти и си повтаряй това всеки път когато те обземе угризение, че "изневеряваш на собствената си кръв". Сутринта не успях да се доизкажа, но паричната помощ, за която дадох идея е както е предложила Муци - евентуално да му купя билет еднопосочен за Бг (ако разбира се имам възможност). На молби и обещания не се връзвай - алкохолнозависимите винаги говорят големи неща, докато получат това което искат, а после - старата песен на нов глас.
Единственото нещо което можеш да направиш е наистина пълна игнорация! Сигурно няма да ти е лесно, особено ако продължава да те притеснява по телефона. Ако е необходимо дори си изключи телефона. Надявам се не си му казала къде живееш. И го предупреди че не можеш да му помогнеш и ако продължава да настоява ще се обърнеш към полицията - и го направи. За щастие тук полицаите се отнасят отговорно към жалби за телефонен тормоз. От личен опит мога да ти споделя - преди години имаше един период в който някакъв тип постоянно ми звънеше по телефона. Оплаках се аз на полицията, дадох им номера от който ме притесняват и всичко приключи, без да се налага да си сменям номера. Ако се наложи направи го и ти!
Приключвам засега, че ми стана много дълга тирадата ама наистина много се възмутих smile3515 Надявам се цялата тази история да приключи бързо и тихо и да не ви развали празниците Hug Hug

# 657
MНОГО ЗАБЪРЗАНИ ВСИЧКИ

Дани Hug Hug Hug..първо да се успокоиш малко...аз си мисля,че изобщо нищо общо не трябва да имаш с този братовчед...веднъж като се срешнете,ще започнат едни такива тъжни историики,че ние жените каквито сме милосърдни,веднага ще ни мине всичко и готови за помощ...не си му длъжна с нищо,къде беше той, толкова години??? Сега така изведнъж се сети за теб.. а дали изобщо е твоя братовчед newsm78 newsm78..последно време стези измами newsm78...според мен не се срещай с никой Peace ...ме си слагай ,,таралеж в гащите"...А кой направи тази грешка да ти даде кординатите????...аз съм забранила да ми се дава тлф и адреса на близки и познати Peace...Успех дано ви остави на мира Peace,но и мъжът ти е до теб Peaceуспокой се Hug Hug

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 15:47 от pepita-1977

# 658
... ама наистина много се възмутих smile3515 Надявам се цялата тази история да приключи бързо и тихо и да не ви развали празниците Hug Hug
И аз тъй  Peace Рядко се ядосвам, ако е за мен ще запазя някакво спокойствие, ама това  Rolling Eyes И веднага следва логичният въпрос:
А кой направи тази грешка да ти даде кординатите???

Но нека първо малко се поуспокоят нещата при Дани и я чакаме да ни каже как е хавата  Peace Hug

# 659
  Здравейте отново! Прибрах се най-сетне...Днес нямам вести никакви от неканения се гост. Стегнала ми се е душата, къде ли е бил през нощта, дали не се е прибрал вече в БГ...То не е за хвалене, но ето ви линк да прочетете статия в нета за последната му "геройска постъпка": http://news.ibox.bg/news/id_461683363
  Домашният ни телефон от снощи е изключен, а още вчера следобед моя мъж ми купи нова сим карта за мобилния. Угризенията ми, момичета, не са свързани с въпросния братовчед, а по-скоро с майка му и сестра му. С тях моята майка се чува от време на време. Дори сестрата на това момче помогна малко на сестра ми да си намери настоящата работа, т.к. е гадже с шефа на фирмата. От тук идват и притесненията ми....да не кажат сега: Ама те ми оставиха сина/брата на улицата в чуждата държава, я пък ние да си го върнем на сестра и!!! .....Сестра ми казва, че не вярва шефа и да постъпи така, но май не беше 100 % сигурна......Снощи така плака милата за мен....Опитвам се вече да не мисля за случката, утре имаме предколедно парти на работа, но не ми е съвсем до това...Отивам да шетам нещо та да не мисля...Ще чакам и някакви вести къде е "блудният син".
  Много ви благодаря за разбирането и съветите. Едно е ясно - постъпила съм правилно за семейството, пък да става каквото ще!
   Целувки за всички
  П.С. Забравих да уточня, че леля ми имаше номера на мобилния ми телефон отдавна, поздравяваше ни по празниците със СМС-и. Та от нея въпросния човек е взел координатите ни. Адрес мисля, че няма обаче...Но номера на домашния ни телефон го е издала мама - съжалила е майка му....

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 17:53 от dani73

Общи условия

Активация на акаунт