Предлагам да намалим закованите теми

• 1 677
  • 16
  •   1
Отговори
  • София
Така, за втори път пускам тема с идея да намалим закованите теми - според мен те са толкова много, че никой не ги чете. Можете да гласувате за всички 11. Предлагам да видим резултатите след две седмици и според тях да отковем някои от темите. Казвам си и моето мнение - за мен трябва да останат само Хайде да се запознаем, Библиотека и Правила. Дори за Хайде да се запознаем не съм сигурна, че мястото й е като закована тема... Ако Теа не е приключила с анкетата си, трябва да остане и нейната тема. Останалите, ако са интересни, ще присъстват на първа страница, но както гледам по тях почти никой не пише. А от постовете на новите потребители оставам с впечатление, че никой не ги чете...
Моля ви да вземете участие - може и аз да не съм права и да трябва да останат всичките 11 заковани теми.
Ако се отковат теми, подкрепям предложението, темата на Фуси с видеоматериалите за осиновяването да се закове, като може би й се смени заглавието.
Благодаря ви предварително

# 1
  • София
Приключих с изследването, така че може да се изтрие темата.

Благодаря още веднъж на всички, които ми помогнаха  newsm51

# 2
Предлагам празничната да се махне. Не заради друго, а за безопасността и защитеността от недоброжелателни очи.
На мен ми беше първото влизане във форум и спешно се нуждаех от помощ, което буквално изключи всички защити и червени лампи. Интернет не е безопасно място. От друга страна се доверих, точно защото се срещнах със съвсем истински хора...

# 3
  • космополитно
Предлагам празничната да се махне. Не заради друго, а за безопасността и защитеността от недоброжелателни очи.
Интернет не е безопасно място.

Тази тема с дати и имена навремето активира до степен паника страховете и съпротивите ми...
Заради защитната ми реакция тогава, загубих Дефи като духовно приблежена ми. Надявам се през този цитат да разбере някогашната ми реакция и доводи!? Praynig

# 4
Грешка! Не прочетох ... и гласувах за празничната, като си мислех, че е да се махне... Не читател, а писател Embarassed

# 5
Оф, и аз така, отбелязах теми, които трябва да се махнат...   Embarassed

# 6
  • София
Гласовете трябва да могат да бъдат променяни, поне така зададох в анкетата newsm78

# 7
Ох и аз отбелязох темите, които трябва да се махнат. Май омазахме идеята  Laughing

# 8
Фоксче,
мерси, поправих се - има наистина опция "изтрий глас".

# 9
И аз се редактирах

# 10
 Embarassed

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 07:27 от bobkas

# 11
  • на път
Има теми които много ме вълнуват, но не ми се иска да ги "навирам" на всички в очите, а и те засягат май малък процент от мамите пряко ...  затова не гласувах за тях - ще си ги намирам.

# 12
  • Враца
Така не е много ясно колко теми ще оставим на първа страница.
първите колко от сегашните заковани?

# 13
Предлагам 3 или 4 да са заковани, не повече, макар и аз да съм като Д_Ива

# 14
  • София
Дали ще може да се отковат поне темите, които имат под 10 гласа?

Общи условия

Активация на акаунт