Amazon.co.uk вече доставя и до България!!!

• 83 530
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
Поръчвам книги от там доста често. Много съм доволна.  Heart Eyes

# 16
Тъкмо си бях харесала едни лампички на фИЛИПС,които по магазините са 25 лева едната, а тук са 6.99 паунда,определено има разни неща,които излизат доста по-изгодно Peace

# 17
Имам няколко поръчки от там.Всичко пристигна без проблем.

# 18
Моля за помощ защото изобщо не мога да се регистрирам и да поръчам от този сайт.Стигам до кошницата и натам немога да се оправя.

# 19
Eeeeeeeeeee браво.   bouquet

# 20
  • Варна
 А на мен ми казва, че не могат да ми доставят до БГ Sad Става въпрос за ето това http://www.amazon.co.uk/Mega-Bloks-Magnext-Strikers-Tournament/d … 639962&sr=1-1
Тази играчка тук е 80 лв

# 21
Тъкмо си бях харесала едни лампички на фИЛИПС,които по магазините са 25 лева едната, а тук са 6.99 паунда,определено има разни неща,които излизат доста по-изгодно Peace

Тази лампичка, за която говориш с доставката ли е 6,99? Защото с нея, ще мине 11-12 паунда и това е горе-долу 25 лв.  newsm78

И след всички суперлативи за сайта, в крайна сметка, някой ще помогне ли на невежата VK да се регистрира bowuu  bouquet

# 22

Тази лампичка, за която говориш с доставката ли е 6,99? Защото с нея, ще мине 11-12 паунда и това е горе-долу 25 лв.  newsm78

И след всички суперлативи за сайта, в крайна сметка, някой ще помогне ли на невежата VK да се регистрира bowuu  bouquet
Не е с доставката, но 2 лампи са за 10 паунда,ако навия и сестра ми да си поръча,тъй като и тя си ги беше харесала, ако поръчам и филтрите за каната Брита,които  също са на доста добра цена,доставката ще се разхвърли предполагам... Thinking

# 23
  • pomorie
А на мен ми казва, че не могат да ми доставят до БГ Sad Става въпрос за ето това http://www.amazon.co.uk/Mega-Bloks-Magnext-Strikers-Tournament/d … 639962&sr=1-1
Тази играчка тук е 80 лв
ами зависи пак от продавача и аз исках едни чаршафки ама не може

# 24
За регистрацията:
- Намираш къде пише" Hello. Sign in to get personalised recommendations. New Customer? Start here." и натискаш" Start here."
- Излиза едно меню. Там попълваш e-mail и натискаш "No, I am a new customer.", след това " Sign in using our secure server".
- Попълваш име, e-mail адрес, пак e-mail адрес, месеца на раждането ти и датата. След това твоята парола и пак паролата. Натискаш "Continue"
- След това, отиваш в "Your Account". Там има под менюта и едно от тях е " Settings", след това избираш" Manage Address" и там си въвеждаш адреса.
Това е! Wink
При мен така поне стана.

# 25
  • Варна
Тази играчка тук е 80 лв

Стигам до последната стъпка, само не съм потвърдила плащането, никъде не ми изписва, че не се доставя до България, начисли ми 6,58 паунда за доставка. Rolling Eyes

VK, кое точно в регистрацията те затруднява, аз не виждам нищо по-различно от останалите сайтове?! Давай да помагаме!

Не мога да повярвам на какво нещо попаднах  Mr. Green:
http://www.amazon.co.uk/Boxer-Games-GBSGAD-Gentlemens-Scratcher/ … lid=3B0BSVX2X4ZZI

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 20:09 от chockolina

# 26
  • Балчик
Освен това, нали занете,ч е цената, която виждате не е с данък. Като сложиш данъка и доставката лампите едва ли ще излязат по-евтини от 25 лв.

# 27
# 28
chockolina,така се посмях  rotfImbo на твоето  Joy hahaha откритие,а тъкмо бях увесила нос!
И да попитам някой ще прави ли общи поръчки?То сумата за доставка не е голяма,но това,което ми трябва в момента са само дреболии от по 6-8лири.

# 29
apgrigorova   bouquet
chockolina Благодаря и на теб   bouquet А откритието ти е прекрасно Joy За добро утро се посмях Hug

Общи условия

Активация на акаунт