Amazon.co.uk вече доставя и до България!!!

• 83 532
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Освен това, нали занете,ч е цената, която виждате не е с данък. Като сложиш данъка и доставката лампите едва ли ще излязат по-евтини от 25 лв.
А колко им е ДДС на англичаните? КОлко да добавяме отгоре, за да изчислим правилната сума? Аз също купуих една играчка от Бг саий за 56 лева ( +5 ) доставка, а в amazon е 18 паунда ( около 40 лева). Ако си поръча човек повечко нещица и се комбинира с някой, излиза доста изгодно. А специално за детските играчки има неща, които тук ги няма. Бе дете да си в Англия. Можете ли само да ми кажете с кредитна карта ли плащате. Сигурно де, то няма с какво друго.

# 31
и аз се заинтересувах  Simple Smile

# 32
mishelin тази игра я има в ebay и е доста изгодна.

# 33
е, то ако ще има и ДДС...
Ама аз защо никъде не виждам обявена цена с ДДС Thinking

# 34
  • в страната на абсурдите
puki това  е почти същата игра.при тази,която си показала липсва дъската,върху която се пускат батърстрайкерите/е,нема такава дума!/.

# 35
извинете, нова съм в тези международни пазарувания, но нали и БГ и Англия са в ЕС, защо ще се начислява ДДС отново?

# 36
ще следя темата  Wink

# 37
Не бях забелязала,че я няма дъската.Май и аз ще трябва да поръчвам от тук,че и моя хубостник е пощурял за това.

# 38
Аз пък не се ориентирам къде са размерите...Какво е това 6Х8 10Х12 14Х16 и т.н.(за роклите става въпрос).Аз като съм размер 48 (по Бг стандарт),на кой техен размер отговарям?

# 39
 Grinning здравейте момичета Simple Smile
темата ви е много интересна . и аз искам да си поръчам нещо от там , регистрирах се  Praynig, и си избрах този продукт : https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Daps& … amp;x=20&y=18

Thinking   обаче ми изписа че не могат да ми го доставят  Whistling, някой може ли да ми каже защо . английския ми не е много добър  Embarassed

а дали има някой който смята да поръчва нещо от там , та да пусне и тази книжка  Praynig, много моля за помощ  Flutter
благодаря .успех на всички  Hug Hug Hug Hug

# 40
Grinning здравейте момичета Simple Smile
темата ви е много интересна . и аз искам да си поръчам нещо от там , регистрирах се  Praynig, и си избрах този продукт : https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Daps& … amp;x=20&y=18

Thinking   обаче ми изписа че не могат да ми го доставят  Whistling, някой може ли да ми каже защо . английския ми не е много добър  Embarassed

а дали има някой който смята да поръчва нещо от там , та да пусне и тази книжка  Praynig, много моля за помощ  Flutter
благодаря .успех на всички  Hug Hug Hug Hug

НА мен ми дава доставка до БГ 13 паунда  Shocked!

# 41
адреса на кирилица ли го пишеш или на латиница? аз пробвах и по двата начина , ама не  Crazy  а ако поръчам няколко от тези книжки , тогава би трябвало да ми излязат по-евтино защото ще ми се разхвърлят пътните нали? Party тези книжки са 4 или 5 за бебешката система  leappad , имам една книжка а искам да поръчам останалите Simple Smile нови са 15 евро и пак с доставка от германия , така че от тук ще ми излезе далеч по-евтино  Hug Hug Hug ама като не искат да ми ги доставят  ooooh!Simple Smile
помагайте с идеи Simple Smile
благодаря   bouquet

# 42
Мен само ме притеснява, дали пратките ще са с проследяване, че вече лошо ми става ако някой сайт не предлага тракинг номер, не спя докато дойде поръчката!  Tired

# 43
  • София

Много се смях!

# 44
В сайта амазон се продават артикули и на други магазини. Обикновено това го пише като :"dispatched and sold by..." и името на фирмата. Може да е amazon, или някоя друга. Някои от тези фирми не доставят до България. Други пък си слагат още една собствена доставка върху доставката от амазон. Затова цените на доставка са различни.

На мен лично ми излиза по-евтино да поръчвам на английски адрес, защото поръчвам основно книги, а доставката до там ми излиза безплатна.

Общи условия

Активация на акаунт